NOEN TANKER FRA LOS ANGELES

Categories Personlig

NOEN TANKER… 

Jeg vet ikke hva som har skjedd meg meg, men i natt felte jeg faktisk noen tårer for at jeg savnet Morten så mye. Jeg er jo langt i fra en “kjærestejente” som elsker kliss og romanse, så det er ikke akkurat veldig typisk meg å gråte for at jeg savner noen, haha. Vi har det bare så bra sammen for tiden, noe jeg virkelig setter pris på. 

Jeg føler meg nesten som en annen person hver gang jeg reiser til Los Angeles. Livet her er bare så annerledes sammenlignet med det jeg lever hjemme, så jeg føler noen ganger at jeg er skuespiller i mitt eget liv. Jeg vet det høres teit ut, men jeg tror alle som har vært her forstår hva jeg mener. Eller ikke? haha

Jeg har egentlig bestemt meg for å bli mer økonomisk, men likevel bestilte jeg nettopp Kylie og KKW sminke til 4000 kroner? Jeg har bare blitt helt frelst av sminken deres, spesielt concealeren til KKW, den er virkelig den beste. Jeg må virkelig begynne å bli flinkere til å spare, ååh skjerpings Sofie.. 

Er det lov til å innrømme at jeg fortsatt kan være usikker når det kommer til samleie? Ja, jeg har blitt så voksen at jeg har begynt å bruke ordet samleie istedenfor sex, haha. Jeg klarer aldri å forklare helt hva det er, men det er en usikkerhet jeg har hengende over meg selv om jeg er i et forhold med en gutt jeg føler meg 100% trygg på. 

Er det bare jeg som synes det er fascinerende å se hvor mye vi mennesker engasjerer oss i andre sine liv? Bare tenk hvor mye vi snakker om kjendiser, naboer, klassekamerater og mennesker vi ikke engang kjenner. Det er jo veldig mange av dere som har latt dere engasjere rundt Nina for at vi ikke bretter ut om livet hennes på bloggene våre. Jeg kan vel si det sånn at det ikke er noen syke hemmeligheter eller noe å skjule, det er bare ikke alle som ønske å brette ut livet sitt på en offentlig blogg slik jeg gjør.


Hahha se på Halvor i bakgrunnen. 

Jeg har et elsk/hat forhold til jul. Jeg elsker alt som skjer rundt og hvordan familie og venner samles, men det er også på denne tiden jeg kjenner ekstra på savnet. Jeg tror nok dessverre jeg aldri vil venne meg til at pappa ikke er en del av juletiden mer. 

Det er mye som har skjedd i fortiden min som ingen av dere kjenner til. Noen ganger får jeg en klump i magen av å tenke på alt som har skjedd, men så er det også viktig å tenke på at det er det som har gjort meg til den jeg er i dag. Er det en ting som er veldig sikkert, så er det at jeg tilgir andre mennesker veldig lett. La oss ikke glemme at jeg tilga noen for å være utro tre ganger. Hvem gjør det? haha. 

Selv om jeg er inne i en vanskelig periode, så er jeg likevel… glad? Det høres kanskje rart ut, men jeg er sånn person som kan ha det godt og vondt på en og samme tid. Selv om jeg kan ha det vanskelig, så er jeg likevel flink til å fokusere på alle de positive tingene i livet mitt også. Jeg er så evig takknemlig alt jeg har. Familie, venner, kjæreste, Celine, jobben og generelt livet mitt. 

2 kommentarer

2 thoughts on “NOEN TANKER FRA LOS ANGELES

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *