18 PERSONLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

Bikini. HER / Truse. HER

Har du et mellomnavn?
Ja, men det tror jeg de aller fleste kjenner til. Jeg heter Sofie Caroline Nilsen, eller egentlig så heter jeg Karoline. Jeg “byttet” over til C da jeg var ganske liten, og har bare skrevet meg med C siden. 

Hva er det første du gjør når du er hjemme alene?
Jeg elsker å gå i undertøy, synge for full hals og spise en alt for mye godteri haha. Jeg smugspiser faktisk mye godteri når Morten ikke er hjemme, for jeg sier alltid til han at “denne uken skal jeg ikke spise godteri før lørdag”. 

Bryr du deg om hva andre synes om deg?
Både ja og nei. Jeg har brukt store deler av livet mitt på å prøve å bli godtatt og likt av andre, men jo eldre jeg har blitt jo mindre har det betydd for meg. Innerst inne så har det jo ikke en betydning om hva alle andre synes, så lenge de menneskene du bryr deg om synes du er et ålreit menneske. Det er jo selvfølgelig lettere sagt enn gjort, for selvfølgelig kan jeg bli lei meg om mennesker ikke tenker bra om meg. Jeg hadde faktisk en lang samtale med noen venninner på lørdag for at jeg gruet meg til å dra på et vors på grunn av at det var masse ukjente mennesker. Jeg er ekstremt usikker om jeg blir plassert i større grupper der jeg ikke kjenner så mange, så jeg bryr meg jo åpenbart mer enn hva jeg gir uttrykk for. Når alt kommer til alt så vil vel bare de aller fleste av oss bli likt/godtatt og få anerkjennelse av menneskene rundt seg. 

Hvor mange puter har du i senga?
Jeg har 5 puter. 

Er du fornøyd med utseendet ditt?
Jeg har selvfølgelig mine ting som jeg jobber med, men når alt kommer til alt så prøver jeg å være fornøyd med å være den jeg er. Jeg har også blitt flinkere de siste årene til å rose meg selv når det kommer til personlighet og egenskaper, istedenfor å bare fortelle meg selv at “du er bra nok” når det kommer til utseendet. Vi er jo tross alt så mye mer enn bare hvordan vi ser ut. 

Hva tiltrekkes du av hos det motsatte kjønn?
Jeg er veldig glad i mørke trekk, men så er jeg også ekstremt opptatt av personlighet. Det verste jeg vet er mennesker som ikke er selvstendig, og ikke har noen mål eller planer for fremtiden. Jeg er såpass arbeidsom selv, så jeg trenger å være med noen som er flink til å stå på og følger drømmene sine. 

Hvilken tid på døgnet liker du best?
Jeg eeelsker natten, men jobber med å bli et A-menneske. 

Hva bruker du mest penger på?
Lån og reising. 

Hvor er du oppvokst?
Tromsø og Tønsberg. 

Hvor er du om 5 år?
Da har jeg bodd i utlandet et eller to år, jeg har startet flere firmaer, blitt enda flinkere på YouTube og lever mitt aller beste liv. 

Favorittby?
New York og Los Angeles. 

Hva irriterer deg mest?
Negative mennesker. Det finnes faktisk ikke noe verre enn de som ser negativt på absolutt ALT. All ære til dere som klarer å omgås slike uten å være negativ selv. 

Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen?
Det spørs. Skal jeg ta en seriøs samtale så kan jeg tenke over hva jeg skal si, men ringer jeg vennene mine så babler jeg i vei. 

Har du en drøm du ikke har turt å følge?
Nei, det har jeg ikke. Jeg har fått erfare hvor skjørt livet kan være, så uansett hvor klisje dette måtte høres ut så griper jeg alle mulighetene jeg får. 

Hva er det du verdsetter mest i et vennskap?
At du kan få være deg selv uten å bli dømt eller kritisert. 

Hva er det første du sjekker når du våkner om morgenen?
Bloggen. 

Hvem ringer du når du er sint eller lei deg?
Mamma, eller vennene mine. 

Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Gammel, haha. Da jeg var hos han synske som jeg har gått til flere ganger så sa han at jeg var en gammel sjel i en ung kropp, noe jeg tror stemmer ganske bra. 

1 kommentar

1 thought on “18 PERSONLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

  1. Kan du ha meetup i Tromsø en gang bor i Tromsø og det hadde vært så kult å møte deg😍😍🥰🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *