9 TING JEG LIKER VED JULEN

Categories Blogg

🎄 Julepynt – Til tross for mørketid og kulde, så er desember virkelig den fineste måneden i året. Jeg elsker alle julelysene, og de fine fargene som kommer fra husene. Jeg skulle noen ganger ønske at nordmenn var like flinke til nå pynte til jul som amerikanere, for de går virkelig all in på julepynten. Det var helt crazy å se dekoreringen i New York for noen år tilbake, men shit så hyggelig det var. 🥺

🎄 Tilbringe tid sammen med familie – Du er mer sammen med familien, og møter kanskje mennesker du ikke ser så ofte. Jeg er jo vanligvis nesten alltid ute å reiser, så om vi skal se bort ifra 2020 og corona, så er det alltid i julen jeg møter hele familien igjen.

🎄 Late dager – Det finnes jo ikke noe bedre enn lange dager i pysjamas foran TV-en med alle klassikerne fra Disney. Jeg elsker å bare ligge på sofaen, spise godteri og kose meg med Mikkes jul i Andeby, Hjemme Alene og Løvenes Konge.

🎄 Kjøpe & pakke inn gaver – Jeg elsker som sagt å gi gaver, så julen er helt perfekt tid for meg. Jeg koser meg skikkelig med å finne de forskjellige gavene, for å så pakke de inn, høre på julemusikk og tenne lys. Det er SÅÅ hyggelig.

🎄 Utelivet – Vanligvis så reiser jeg alltid “hjem til Tromsø” i julen, og da er det så morsomt å dra ut på byen for å møte mennesker jeg ikke har sett på mange år. Jeg synes også at utelivet er 10 ganger bedre i desember enn resten av året, så det er alltid et høydepunkt å dra ut sammen med jentene.

🎄 Godteri & snacks – Som dere vet så elsker jeg godteri, så julen er virkelig den perfekte tid for meg. Jeg kjenner ingen som spiser så mye godteri som det jeg gjør, men det som er positivt med det er at jeg spiser så mye at jeg er lei i flere måneder frem i tid 😅

🎄 Julegatene i Tromsø – Er det noe Tromsø virkelig skal ha skryt for, så er det jule-dekorering. Jeg har enda ikke vært i en eneste by i Norge som pynter finere enn det Tromsø gjør, og det er så koselig å gå inne i sentrum akkurat nå.

🎄Være singel – Dette ser nok litt ut som et rart punkt på listen, men hvert eneste år så har jeg slitt så mye med å finne julegave til kjærester. Det er ikke bare vanskelig å finne ut hva man skal kjøpe til gutter, men det har også vært en ekstra utgift 😂 Jeg er derfor veldig glad for at jeg ikke har noen kjæreste å kjøpe julegave til i år.

🎄 Julestrømpe – Selv om jeg fyller 26 år om litt under fire måneder så våkner jeg fortsatt opp til  julestrømpe fra mamma. Jeg gleder meg alltid like mye hver julaften, og det er ingenting som gir meg mer julestemning enn å se julestrømpen jeg har hatt i sikkert 15 år.

Hva liker du ved julen? 🎄❤️ Stina har forresten også skrevet et innlegg om hva hun liker med julen, det kan du lese HER

4 kommentarer

4 thoughts on “9 TING JEG LIKER VED JULEN

  1. Åh, jeg liker ALT med julen, haha! Kjenner meg igjen med julestrømpen altså. Sååå koselig å få det av moren sin i voksen alder også! <3

  2. Åååå det e ingenting som slår følelsen av å se en tom julestrømpe som «plutselig» e fullt med masse digg som moten sin har fult opp 😍😍😍 Det e julestemning det! Æ e 31 btw 😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *