BARN, JOBB & INFLUENSERE – Jeg svarer på spørsmålene deres

Categories Blogg

Reklame | Nelly

Genser HER / Bukse HER

Om du hadde fått en datter nå, hva ville du kalt henne? 
Jeg har vært fast bestemt på et navn siden jeg var rundt 6-7 år gammel, og det er Hailey. Jeg synes enda det er et av de fineste navnene som eksisterer, så om jeg noen gang skal få barn så skal jeg være 100% sikker på at kjæresten min er enig i det. Jeg hadde aldri gitt meg på det navnet, så jeg må finne noen som liker det like godt som meg 😅

Kan man være venn med eksen sin?
Ja, det kan man. Samtidig så tenker jeg også at det er helt greit om man ikke får det til å fungere, man er jo forskjellige og det handler nok mye om hvordan forholdet tok slutt.

Hva er det mest romantiske en gutt har gjort for deg?
Jeg er jo overbevist over at jeg har fått noen romantiske opplevelser her og der, men akkurat nå klarer jeg ikke å komme på en eneste ting. Jeg er jo ikke den som liker alt for mye romantikk, i tillegg til at jeg er ganske glad i å gi eller overraske andre. Jeg tror nok kanskje derfor at jeg har vært den som har gitt og overrasket (da jeg elsker det).

Nevn noe du har på “to do listen din” på en helt vanlig dag?
Det er vel egentlig bare to ting, og det er trene og jobbe.

Hva liker du best, godteri eller potetgull?
Godteri 10 av 10 ganger. Jeg har jo typ akkurat lært meg å like potetgull, haha.

Hvor høy er du?
Jeg er 172cm.

Hva er ditt motto i livet?
You can wear whatever, be whatever, do whatever you want.

Hva er det du anser som mest “crazy” av de tingene du har gjort i livet ditt?
Jeg er jo ganske spontan av meg, så listen er vel egentlig ganske lang. Jeg må vel likevel dra frem at jeg dro å spilte inn Paradise Hotel, noe jeg selv ser på som ganske yolo og en ting ikke “alle andre” kunne gjort. Jeg føler mange kanskje har fordommer eller er redd for å gjøre noe sånt, så det er vel litt crazy. Jeg har vel vært litt gal dette året også med tanke på at jeg har gitt slipp på alt jeg eier og har, for å følge en av mine største drømmer.

Hvilke blogger leser du?
Jeg sjekker topplisten på blogg.no så og si hver dag, også kan jeg lese litt blogger fra andre land for å få litt ny og frisk inspirasjon <3

Hva jobber mammaen din med?
Mamma er utdannet helsefag arbeider og jobber på eldrehjem. Jeg vet at hun også har tatt videreutdanning, men jeg klarer ikke å komme hva hun har fordypet seg i.

Hva er den dyreste reiser du har vært på?
Det må kanskje være alle turene til Los Angeles ettersom at vi gjør så mye og at USA generelt er et ganske dyrt land. Dollaren har jo også vært ganske sterk de gangene vi har vært der, så det går skremmende mye penger på hver reise. Jeg har faktisk aldri turt å regne på hvor mye jeg har brukt, for jeg vet det ville gitt meg vondt i magen i lang tid fremover. Det er jo også så store avstander så man tar uber over alt, drar ut å spiser, shopper, fester og det koster jo for eksempel en formue å dra på Universal Studios.

Vil du ha kjæreste?
Nei, det vil jeg ikke.

Hvor jobbet du før du begynte å jobbe?
Rema 1000, Big Bite, Volt, Vero Moda og hjemmetjenesten.

Føler du deg ensom?
Nei, det gjør jeg ikke. Jeg kan jo til tider føle meg litt alene om jeg ikke har møtt eller sett andre mennesker på en stund, men så må man jo bare minne seg selv på alle de fantastiske menneskene man har i livet sitt, og at man faktisk ikke er alene selv om det noen ganger kan føles sånn.

Hvilket gikk du ut med fra VGS?
Jeg tror jeg lå litt over 4 om jeg ikke husker feil. Kanskje et sted rundt 4,2?

Er det noen influensere du ser på som dårlige forbilder?
Ja, det er det jo selvfølgelig. Det finnes jo mange dårlige forbilder der ute, om det er influensere eller foreldre/venner.

1 kommentar

1 thought on “BARN, JOBB & INFLUENSERE – Jeg svarer på spørsmålene deres

  1. Hva er det du liker så godt med LA? No hate, jeg forstår bare ikke fascinasjonen, det virker stort, upersonlig, overfladisk og basic, men nå har jeg heller ikke vært der 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *