BILDEDRYSS FRA HØSTLANSERINGEN

Categories Blogg

Reklame | Annonselenker Nelly


Genser. HER

Som mange av dere helt sikkert har fått med dere allerede så var Morten og jeg på Høstlanseringen til TV2. Det var utrolig morsomt, men også ganske slitsomt. Vi hadde et tidlig fly både til og fra Bergen, samtidig som at vi hadde et ganske tett program. Jeg er så trøtt i skrivende stund at jeg vurderte å legge meg å sove framfor å jobbe, men jeg tok til fornuften. Heldigvis så bestemte jeg meg for å ikke drikke i går, noe jeg er evig takknemlig for i dag. Jeg kjenner meg selv såpass godt til å vite at jeg ikke klarer alkohol og tidlig fly dagen derpå haha.

Dagen startet i alle fall med frokost, sminke også et lite show der vi fikk se hva som kommer på TV til høsten. Alt jeg kan si er at dere har mye å glede dere til, for det er mye bra som kommer de neste ukene. Jeg vet ikke med dere, men jeg gleder meg skikkelig til høsten. Det er jo så digg å tenne lys, ligge på sofaen å se en skikkelig god serie eller film. 

Liten rar funfact, jeg har skikkelig kort tunge. Se på forskjellen på Martine og meg haha.

Etter showet var ferdig hadde vi en liten time sammen med pressen før jeg dro tilbake på hotellrommet å bestilte meg Foodora, så på sex and the city og tok meg en liiiten powernap. Så dro vi videre til Grieghallen for middag sammen med bloggerne og resten av TV2. Jeg synes det var så koselig at jeg endelig fikk tid til å bli kjent med resten av gjengen, for vi har på en måte aldri møttes skikkelig. Jeg føler meg heldig som er sammen med en så fin gjeng, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med årets cast. Vi hadde det så hyggelig sammen på middagen i går, og jeg ser virkelig frem til å bli bedre kjent med alle sammen. 

13 kommentarer

13 thoughts on “BILDEDRYSS FRA HØSTLANSERINGEN

  1. Tror det over her er ment som konstruktiv kritikk. Jeg ser hva hun mener og har forsåvidt samme mening.
    Du ødelegger bildene. Har sett bilder fra samme event hos andre bloggere, f. eks CBE, og du ser sååå mye finere ut på de bildene. Du er en en fin jente, men det kommer ikke frem på dine bilder, mener ikke dette frekt.
    Heller ta til deg konstruktiv kritikk enn å bli så defensiv, ikke alltid folk er ute etter å ta deg.

    1. Det handler absolutt ikke om at jeg tror at folk er ute etter meg. Det handler om at jeg redigerer bildene mine etter hvordan JEG liker de. Er så mange av bildene mine som ikke redigeres lys også, så det å henge seg oppi det er for meg merkelig. Det er ikke slik at jeg redigere bildene mine å tenker « æsj dette var grusomt». Om jeg en dag skal føle det slik så får det være den tid den sorg. Akkurat nå synes jeg det er kjempefint 🙂

  2. serriøøst kan du endre kamerainnstillinger eller gjøre noe med bildene snart? Man ser jo såvidt hva som er på de :S

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *