DAGEN I DAG

Categories Blogg

Reklame | Annonselenker Nelly

Genseren er utsolgt, men du finner lignende. HER / Sko. HER / Buksa er fra Berskha. 

Hei dere <3 Har dere hatt en fin dag så langt? Det har i alle fall jeg. Jeg har ikke gjort stort annet enn trening, jobb og serie, men jeg har likevel hatt en skikkelig bra dag. Jeg føler meg bare så…bra? Jeg har endelig klart å legge alt unødvendig stress og bekymring til side, og herregud så mye bedre man får det da. Jeg kan uansett ikke gjøre noe med det jeg stresser med akkurat nå, så da er det heller ikke vits å bruke energi på det. 

Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere det før, men er ekstremt fascinert av zombier. Jeg synes derfor det er helt sykt at jeg ikke har sett på walking dead før, altså what?? Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg aldri har hørt om det engang, så om noen lurer så stemmer det tydeligvis at jeg har levd under en stein de siste årene. Morten og jeg har blitt så hekta på serien at vi lå våken til halv fire i natt for ingen av oss klarte å slutte å se.

Jeg fikk forresten tilsendt en screenshot fra Jodel der noen utgir seg for å være meg. Som jeg har fortalt dere før så henger jeg ikke på forum der jeg diskuteres, for jeg blir helt ærlig bare lei meg av det. Jeg legger heller ikke igjen kommentarer på diskusjoner om meg, så denne personen er altså ikke meg. Jeg synes det er utrolig spesielt at enkelte faktisk utgir seg for å være noen andre, men sånn er det vel kanskje når man ikke har så mye å finne på.

1 kommentar

1 thought on “DAGEN I DAG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *