DAGENS MATHANDEL

Categories Blogg

I går var Morten og jeg å handlet inn litt mat for denne uken. Vi hadde egentlig tenkt å få handlet i Sverige, men ettersom at vi var full bil på vei hjem så ble det ganske uaktuelt. Veldig kjipt for min del, for de har så mye bedre utvalg på vegetarmat i Sverige. Coop har ganske bra utvalg da, så jeg skal absolutt ikke klage. Jeg fikk tak i alt jeg trengte + sikkert mye mer enn det, haha. Vi fikk også kjøpt en del produkter på 40% som gikk ut på dato i dag, og jeg har blitt mye flinkere til å kjøpe varer som går ut. Ikke bare sparer man penger, men man slipper at butikken kaster det. Det er jo også bare å fryse det med en gang, så kan man spise det senere.

Jeg er i alle fall fornøyd med denne ukens handel, og vi betale vel rundt 800 kroner for alt dette. Jeg hadde jo bestemt meg for å ikke bruke mer enn 400 kroner på mat når jeg var alene, så da er det vel greit at vi ligger på 800 kroner nå som vi er to? Jeg vil fortsette å sparer penger på mat, så jeg skal komme tilbake til der jeg var rett før jul.

4 kommentarer

4 thoughts on “DAGENS MATHANDEL

  1. Har du klart å tvinge Morten til å gi slipp på jobben i Oslo nå, din kontrollerende jente😆

    1. Merker godt at du ikke har vært i noe seriøst forhold før. Når man har vært sammen lenge så blir det aldri snakk om å tvinge noen til noe. Så kan du værsåsnill å ta deg en bolle å legge deg ned for å tenke over før du evt skriver i noe kommentarfelt fra nå av 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *