EN TYPISK ARBEIDSDAG FOR MEG

Categories Blogg

Selv om blogger, Instagram, Snapchat og YouTube har eksistert i en god stund nå, så er det likevel enda mange som mener at dette ikke er en jobb. Jeg orker ikke å gå inn på den diskusjonen, men jeg tenker at så lenge du tjener penger og betaler skatt av det du gjør, så er det en jobb uansett hvordan man vrir og vender på det. Jeg bestemte meg i alle fall for å dele hvordan en typisk arbeidsdag ser ut for meg <3

Jeg starter alltid dagen mellom 06-30-09.00 der jeg enten gjør meg ferdig med treningen først, eller så begynner jeg rett på jobbingen. Det spørs egentlig veldig på dagsformen, for noen ganger må jeg ha en skikkelig god treningsøkt for å få inspirasjon og motivasjon. Som dere vet så legger jeg nesten alltid ut tre innlegg om dagen, og det å skrive innlegg er det aller første jeg gjør når jeg starter arbeidsdagen min.

Etter at jeg har jobbet meg gjennom innleggene svarer jeg på kommentarer på blogg, Instagram, YouTube. Jeg svarer også på meldingene deres på Snapchat. Jeg valgte å sperre sistnevnte nå da det ble litt for mye og jeg kjente at jeg ikke klarte å svare alle sammen, og da tar samvittigheten meg sakte men sikkert. Det er også mange meldinger som forsvinner mellom snapper som bare inneholder streaks og en rekke med sorte bilder etter hverandre.

Etter at jeg er ferdig med å svare dere så jobber jeg meg gjennom mailene mine. Det er alt fra regnskapsfører, faktureringer og samarbeid.

Jeg er ferdig med dette rundt 15-16.00, og tar derfor en pause der jeg enten er med venner, spiller zombie-spillet mitt (haha), ser på TV, YouTube eller bare koser meg. Jeg liker å jobbe litt på kvelden også, så jeg pleier å sette av ca to timer der jeg jobber mer med mail, svarer på kommentarer og skriver innlegg om jeg kommer på noen gode ideer. Jeg er jo også veldig opptatt av å oppdatere dere gjennom stories, så prøver så godt jeg kan å være flink der gjennom hele dagen.

Dette er en typisk arbeidsdag for meg, men så har jeg jo også andre dager som er helt forskjellige. Enten for at jeg har TV-innspilling, møter eller eventer jeg skal på. Jeg reiser for eksempel til Oslo siste helgen i januar der jeg skal på pressedag med Bloggerne på torsdag, i to møter på fredag, Vixen også premierefest til bloggerne den mandagen. Alt er ikke jobb, men det mye av det er viktig for jobben min.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg? <3 

2 kommentarer

2 thoughts on “EN TYPISK ARBEIDSDAG FOR MEG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *