DAGENS PLANER

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

Lignende genser. HER

Hei dere <3 Håper dere hatt en fin start på denne dagen? Det er jo faktisk bare en dag igjen til fredag til alle dere som lever for helgen 😜 Jeg har jobbet litt det siste året med å ikke være så alt for avhengig av fredag og helg, for det ødelegger så mye for resten av uken. Istedenfor å gå å telle dager til fredag, så har jeg begynt å tenke at en ny uke skaper nye muligheter. Jeg vet det er utrolig klisje å si, men det har funket overraskende bra for meg. Jeg var en gang en av de som hatet mandager, og det har jeg heldigvis klart å legge fra meg.

Jeg skal snart begynne å komme meg ut av døren, for i dag skal jeg på en liten planleggingsdag hjemme hos Elise. Hun skal hjelpe meg med en presentasjon som jeg trenger, også skal vi snakke litt om hvor vi ønsker å reise dette året. Vi skal ha en skikkelig planleggingsdag, noe jeg virkelig ser frem til. Det er ikke så mange jeg kan snakke om jobb sammen med, så jeg setter så stor pris på når jeg møter mennesker som har de samme interessene som meg.

Vi skal avslutte kvelden med kino da jeg har lenge ønsket å se Frost. Elise, Julie og jeg ble derfor enig om å ha en liten jentekveld i dag. Jeg har cravet smågodt i flere dager nå, så jeg gleder meg til å bare kaste meg over det. Jeg hadde håpet at 2020 skulle bli året der jeg sluttet å like smågodt, men så langt ser det ikke ut som at det kommer til å skje 🙁 haha.

1 kommentar

1 thought on “DAGENS PLANER

  1. Du kan se på Rebecca Forsback. En jente du kan lære mye av. Hun er oppriktig, søt, ærlig og tar mye fine bilder. Ikke overkill med sminke og extensions. Bare helt naturlig. Hun har ekte poster og er derfor godt likt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *