DÅRLIG RUTINER

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

Shorts. HER / Gensere. HER

Den siste tiden så har jeg virkelig prøvd å finne ut hvilke rutiner som passer for meg og min jobb. Jeg har jo egentlig en jobb som ikke krever så alt for mye rutiner, men det er likevel viktig for meg å ha det. Jeg merker veldig godt på både humøret og energien min når jeg er inne i perioder der rutinene mine suger, så det er viktig å finne ut hva som passer best for meg. 

Jeg har seriøst testet ut sikkert 20 forskjellige ting nå, men jeg har enda ikke klart å finne noe som jeg er skikkelig fornøyd med. Jeg har derfor veldig lyst til å høre om deres rutiner, og hva som funker for deg. Kanskje jeg klarer å ta til meg noen gode tips og triks, det hadde jo vært amazing ♥ 

Over til noe helt annet, har dere merket at Snapchat har blitt annerledes igjen? Jeg vet ikke om det bare er jeg som synes at de endrer og oppdaterer annenhver måned? Jeg klarer i alle fall ikke å følge med på alt som skjer haha. Den nye oppdateringen har nå gjort slik at vi som er verifisert på Snapchat kan legge ut stories til abonnenter eller til venner, noe som var samlet før om dere forstår hva jeg mener? haha. Så hver gang jeg legger ut noe på offentlig story nå så havner jeg under “abonnenter” hos vennene mine. Jeg har fått så mange spørsmål det siste døgnet om jeg har slettet enkelte på Snapchat haha. Jeg måtte derfor legge ut en story i går på det som nå har blitt min.. private? Snapchat å forklare til alle vennene mine at de ikke var slettet. 

Jeg klarer virkelig ikke å henge med på alt som skjer rundt om kring på sosiale medier, noe som nesten er litt ironisk med tanke på at det er jobben min. Skal jeg være helt ærlig så synes jeg at det er slitsomt med alle trendene man skal henge med på, og alt man liksom “må” gjøre for at det er inn. Jeg har aldri vært en person som følger trender, så jeg kjenner til tider at det er vanskelig å få med seg alt. Jeg lever liksom i min egen lille boble, og jeg trives veldig godt her haha! 

13 kommentarer

13 thoughts on “DÅRLIG RUTINER

 1. Kommentar til Sofie Nilsen, men med viktige beskrivelser av Andrea og Martine- derfor er denne kommentaren sendt til øvrige bloggerne.

  Seriøst driver du og ber om sponset fly i videoen din?! Ditt jævla miljøsvin som reiser så mye og kjøper Nelly-klær, betal i det minste for eksosen du påfører miljøet.

  Jeg skjønner at du ikke ser hvordan du hele tiden poser til kameraet, og alltid må fikse på håret- akkurat som om du er på fotoshoot.
  Men Morten kan vel se dette eller?! Det er det jeg ikke forstår, hvorfor han ikke kan gi deg noen gode og velmente råd

  Du er så lett å terge. Jo mer du later som du ikke blir provosert av dette, jo mer påvirkes du av dette. Som kommer i utløp i frustrasjon, som i sin tur går utover Morten.

  Skjønner du ikke hva kropssfokus betyr? Sånn seriøst jeg begynner å lure på om du virkelig er så dum.

  Du har jo selv hatt problemer med kosthold og selvfølelse grunnet for mye fokus på kropp. Og det er akkurat det du fortsatt gjør på bloggen din. En som kjennetegner en gravid dame er en som har bulk, stor mage osv. Og når du blir såret av å høre det, ja da setter du et standpunkt for hva du synes er greit med kroppen din. Det kunne du ha spart leserne dine for. De er unge og påvirkelige, og vi er forbi den tiden hvor man kan skrive fra seg ansvar, eller stille seg helt uviten pm det. I ditt tilfelle er du jo så syk i hodet at du ikke ser det litt av det engang!

  Trøst deg selv med at jeg bruker mye tid på deg. Du føler deg jo alltid bedre når du føler deg bedre enn andre- det er sånn du måler lykke.

  La oss si jeg er en lowlife uten utdannelse, ingen jobb, ingen bedre halvdel, ingen leilighet og ingen venner. Det betyr fortsatt ikke at alt jeg har skrevet ikke har viktige, og gode budskap. Det tar heller ikke vekk sannheten i det jeg skriver.
  Dere slettet jo den respektløse
  videoen- hvorfor gjorde dere det hvis en mening fra en nobody ikke betyr noe?

  Hver gang du havner i en diskusjon, skal argumentet ditt være å gå på personen du ikke engang vet en noenting om. Tror du det er taktisk å ha sånne argumenter når du skal svare en leser? Du ber alltid de kritiske leserne om å slutte å følge deg, siden vi misliker deg så mye.
  Hva er det for noe?! Hva med å ta imot kritikken, og ikke bli så nærtagen at du mister helt fornuften din, til ønske om å «straffe» og «motbevise» leserene. Det er der du taper så enormt på potensiell sympati og heiarop rundt deg! Om du virkelig hadde tatt kritikken, ydmykt svart tilbake, eller i det minste forsøkt å forstå kritikkens kjerne, enn å angripe meg for at jeg brukte tiden min den 16 og 17 mai- så hadde lesere og potensielle sponsorer hatt et helt annet inntrykk av deg.
  Når den dagen kommer at du skal på et ordentlig jobbintervju, og det stilles kritiske spørsmål i forhold til hva du har skrevet. Tror du det er lurt å svare, «hvis du ikke liker bloggen min så trenger du ikke å intervjue meg?» Ikke vær så idiot. Det er kun DU som taper på dette.

  Jaså du skal satse på YouTube etterhvert? Du fremstår som en bedre person på bloggen enn YouTube. På video kan du bare fake til en viss grad, for der får man tydeligere frem hvor usikker du er, hvor selvsentrert du er, hvor usmakelig du er, hvor narsissistisk du er, og hvor falsk du er. Og hvor OPPTATT du er av ditt eget utseendet.
  Gå over til YouTube og karrieren din dør fortere enn jeg trodde. Bare ikke ta med deg Morten på denne reisen.
  La han vokse! Støtt han! På Paradise hadde han masse selvironi, smart og fantastisk humor- en som er morsom på måten være svært sosialt intelligent. Men vi har ikke sett noe av dette, siden han flyttet inn til deg. I stedet for å være misunnelig, ikke unne han at han faktisk har flere følgere enn deg på IG, så kunne du ha kjørt giveaways for å hjelpe han!! Men du har ikke tenkt tanken engang. Du tror du har rett til å be Morten om å ta bilder av deg når det passer deg- fordi han er jo kjæresten din. Og kjærester skal alltid hjelpe hverandre ikke sant?!

  Jeg skjønner ikke hvem du prøver å overbevise når du tvinger Morten til å si at du jobber hardt.
  Du jobber ikke hardt, hele karrieren din bygger på å provosere og å clickbaite.

  Andrea er den som virkelig jobber hardt. En som delte denne starten av karrieren med deg, ble overtalt til å kjøre puppesak, støttet deg da du ikke ryddet opp etter PR-stuntet. Andrea fikk så mye hat, men ALDRI avslørte hun deg. Hun er en ekte god person, en med integritet.
  Andrea imponerte meg så enormt mye med hvordan hun tok innersvingen på bloggen sin etter Love Island. Hun kunne ha clickbaitet som pokker, men det er hun for god til!
  I stedet jobber hun strukturert, alt hun legger ut er av kvalitet. Hun er jordnær og det skinner i gjennom.
  Jeg elsker også at hun ikke spiller på kropp, ingen løsvipper, extensions, Restylane i leppene eller botox i pannen. Hun er den bloggeren som kommer til å leve lengst. Vi er en venninnegruppe som uteleukkende går inn på bloggen hennes hver dag, for å gi henne lesertall. Vi heier på henne!

  Lær litt av Andrea, kanskje spørre henne om hun kan forklare budskapet mitt bak denne kommentaren.

  Apropos forrige kommentar på bloggen din, og Det at du avsluttet høflig med: håper du får allikevel en fin feiring osv. Det er en form for en dust hersketeknikk, som ikke har noe annen funksjon enn for å vise at du ikke tar deg nær av kritikken. Og dette er gjennomskuelig. Når skal er det du skal forstå?

  Og jeg blir skuffet over Morten, Hvorfor kan han ikke fortelle deg hvor svært dårlig du er på å ta kritikk, hvor barnslig og småelig du er når du får noe motstand. Hvorfor jatter han med? Eller er det fordi han rett og slett ikke orker å diskutere med kverrulerende deg?
  Du kan aldri bli bedre om du ikke erkjenner dine svakheter, og du blir bare verre når du skal forsvare dine feil med å angripe motparten.

  Du er med å skape kroppspress med så mye kroppsbilder på bloggen din. Og med den avskydelige videoen din.
  Hver gang du sier at leserne dine skal føle seg bra, elske seg selv og samtidig legger du ved bildet av kroppen din, så skaper du kroppspress. Og det er her du urovekkende ikke forstår, ikke litt engang. Hvordan kan du være så selvsentrert at du kan overse dette viktige poenget?
  Ja det finnes verre enn deg, ja du har ikke operert all verden- men det har ingenting å si! Våkne opp!

  Sammenlign dine kommentarer med Martine sine- kanskje du inser noe om personligheten din og hvordan du fremstiller deg selv. Martine får enorm kjærlighet og støtte- folk bryr seg om henne. Folk elsker utstrålingen hennes og lesere tilgir hennes lite blogging. Martine kan når som helst komme på topplisten, uansett hvor lenge siden sist innlegg ble postet. Hun trenger ikke å clickbaite for å få lesere, hennes personlighet er nok.

  Jeg kommer aldri til å la deg være i fred før du slutter å oppføre deg helt motbydelig, og å gi ditt bidrag til kroppspress. Jeg bruker gjerne 100 timer i uken om jeg må.

  Den eneste måten på å nå deg på er å provosere, terge og irritere deg.
  Jeg kjenner deg bedre enn det du kjenner deg selv. Dette kommer du aldri til å erkjenne, men hvordan kan mine kommentarer oppleves så vondt når jeg er en totalt fremmed for deg? Jo nettopp fordi jeg treffer riktig.
  Hadde jeg bedt deg om å tenke på unge lesere hadde du svart meg frekt, vært småirritert og slått deg til ro at jeg bare er misunnelig. Det er kun på denne måten jeg kommer inn under huden din.

  Det traff deg at jeg sa det med Dama til Stian. Så for å motbevise meg diktet du opp at dere har vært å spist taco med Stian og Pernille, «tilfeldigvis» dagen etter kommentaren min. Hva tror du Morten tenker om deg innerst inne? Tror du han beundrer deg som en person? At du må lyve så mye! For hva da? At jeg- en nobody hadde kommentert det med dama til Stian? Ser du ikke at du er på vei til heftig smell? Du har ingen grenser, ingen verdier eller integritet.
  Er virkelig fasaden så viktig for deg? Du kommer til å brenne alle broer, ødelegge alle relasjoner når du holder på sånt. Du kommer til å henge deg på vennene dine unødvendig for mye, kun for å motbevise meg at du ikke Har irritert bort venner, og at du har et godt liv i Trondheim.

  Hvis du ikke skjerper deg, så vil Morten forlate deg! Og han er seriøst den eneste som ser hvor stygg personlighet du har, hvor desperat du er på berømmelse, hvor mye du torturerer han for bilder, snapmateriale, og ikke minst når du krever å bruke hans navn for å lyve på bloggen. At han fortsatt er sammen med deg er helt utrolig, du burde vært mer takknemlig. Betale mye mer for han, ha respekt for han og støtte han i hans fotokarriere, ikke grine når han får tilbud om DJ-jobber.
  Hva tror du han egentlig tenker når alle gjennomskuer deg og avslører deg på Jodel? Og disse jodlene får over 100 upwotes? At så mange vet åssen usmakelig stil du kjører?

  Opp til deg om du gidder å gjøre et forsøk på å forstå hva poenget er.
  Penger og fame gjør deg ikke lykkelig in the end, så våkne opp! Løft opp blikket!

  Hvis ikke, hører du fra meg når jeg skal reise neste gang. (Og det er ikke lenge til)

 2. Kommentar til Sofie Nilsen, men med viktige beskrivelser av Andrea og Martine- derfor er denne kommentaren sendt til øvrige bloggerne.

  Seriøst driver du og ber om sponset fly i videoen din?! Ditt jævla miljøsvin som reiser så mye og kjøper Nelly-klær, betal i det minste for eksosen du påfører miljøet.

  Jeg skjønner at du ikke ser hvordan du hele tiden poser til kameraet, og alltid må fikse på håret- akkurat som om du er på fotoshoot.
  Men Morten kan vel se dette eller?! Det er det jeg ikke forstår, hvorfor han ikke kan gi deg noen gode og velmente råd

  Du er så lett å terge. Jo mer du later som du ikke blir provosert av dette, jo mer påvirkes du av dette. Som kommer i utløp i frustrasjon, som i sin tur går utover Morten.

  Skjønner du ikke hva kropssfokus betyr? Sånn seriøst jeg begynner å lure på om du virkelig er så dum.

  Du har jo selv hatt problemer med kosthold og selvfølelse grunnet for mye fokus på kropp. Og det er akkurat det du fortsatt gjør på bloggen din. En som kjennetegner en gravid dame er en som har bulk, stor mage osv. Og når du blir såret av å høre det, ja da setter du et standpunkt for hva du synes er greit med kroppen din. Det kunne du ha spart leserne dine for. De er unge og påvirkelige, og vi er forbi den tiden hvor man kan skrive fra seg ansvar, eller stille seg helt uviten pm det. I ditt tilfelle er du jo så syk i hodet at du ikke ser det litt av det engang!

  Trøst deg selv med at jeg bruker mye tid på deg. Du føler deg jo alltid bedre når du føler deg bedre enn andre- det er sånn du måler lykke.

  La oss si jeg er en lowlife uten utdannelse, ingen jobb, ingen bedre halvdel, ingen leilighet og ingen venner. Det betyr fortsatt ikke at alt jeg har skrevet ikke har viktige, og gode budskap. Det tar heller ikke vekk sannheten i det jeg skriver.
  Dere slettet jo den respektløse
  videoen- hvorfor gjorde dere det hvis en mening fra en nobody ikke betyr noe?

  Hver gang du havner i en diskusjon, skal argumentet ditt være å gå på personen du ikke engang vet en noenting om. Tror du det er taktisk å ha sånne argumenter når du skal svare en leser? Du ber alltid de kritiske leserne om å slutte å følge deg, siden vi misliker deg så mye.
  Hva er det for noe?! Hva med å ta imot kritikken, og ikke bli så nærtagen at du mister helt fornuften din, til ønske om å «straffe» og «motbevise» leserene. Det er der du taper så enormt på potensiell sympati og heiarop rundt deg! Om du virkelig hadde tatt kritikken, ydmykt svart tilbake, eller i det minste forsøkt å forstå kritikkens kjerne, enn å angripe meg for at jeg brukte tiden min den 16 og 17 mai- så hadde lesere og potensielle sponsorer hatt et helt annet inntrykk av deg.
  Når den dagen kommer at du skal på et ordentlig jobbintervju, og det stilles kritiske spørsmål i forhold til hva du har skrevet. Tror du det er lurt å svare, «hvis du ikke liker bloggen min så trenger du ikke å intervjue meg?» Ikke vær så idiot. Det er kun DU som taper på dette.

  Jaså du skal satse på YouTube etterhvert? Du fremstår som en bedre person på bloggen enn YouTube. På video kan du bare fake til en viss grad, for der får man tydeligere frem hvor usikker du er, hvor selvsentrert du er, hvor usmakelig du er, hvor narsissistisk du er, og hvor falsk du er. Og hvor OPPTATT du er av ditt eget utseendet.
  Gå over til YouTube og karrieren din dør fortere enn jeg trodde. Bare ikke ta med deg Morten på denne reisen.
  La han vokse! Støtt han! På Paradise hadde han masse selvironi, smart og fantastisk humor- en som er morsom på måten være svært sosialt intelligent. Men vi har ikke sett noe av dette, siden han flyttet inn til deg. I stedet for å være misunnelig, ikke unne han at han faktisk har flere følgere enn deg på IG, så kunne du ha kjørt giveaways for å hjelpe han!! Men du har ikke tenkt tanken engang. Du tror du har rett til å be Morten om å ta bilder av deg når det passer deg- fordi han er jo kjæresten din. Og kjærester skal alltid hjelpe hverandre ikke sant?!

  Jeg skjønner ikke hvem du prøver å overbevise når du tvinger Morten til å si at du jobber hardt.
  Du jobber ikke hardt, hele karrieren din bygger på å provosere og å clickbaite.

  Andrea er den som virkelig jobber hardt. En som delte denne starten av karrieren med deg, ble overtalt til å kjøre puppesak, støttet deg da du ikke ryddet opp etter PR-stuntet. Andrea fikk så mye hat, men ALDRI avslørte hun deg. Hun er en ekte god person, en med integritet.
  Andrea imponerte meg så enormt mye med hvordan hun tok innersvingen på bloggen sin etter Love Island. Hun kunne ha clickbaitet som pokker, men det er hun for god til!
  I stedet jobber hun strukturert, alt hun legger ut er av kvalitet. Hun er jordnær og det skinner i gjennom.
  Jeg elsker også at hun ikke spiller på kropp, ingen løsvipper, extensions, Restylane i leppene eller botox i pannen. Hun er den bloggeren som kommer til å leve lengst. Vi er en venninnegruppe som uteleukkende går inn på bloggen hennes hver dag, for å gi henne lesertall. Vi heier på henne!

  Lær litt av Andrea, kanskje spørre henne om hun kan forklare budskapet mitt bak denne kommentaren.

  Apropos forrige kommentar på bloggen din, og Det at du avsluttet høflig med: håper du får allikevel en fin feiring osv. Det er en form for en dust hersketeknikk, som ikke har noe annen funksjon enn for å vise at du ikke tar deg nær av kritikken. Og dette er gjennomskuelig. Når skal er det du skal forstå?

  Og jeg blir skuffet over Morten, Hvorfor kan han ikke fortelle deg hvor svært dårlig du er på å ta kritikk, hvor barnslig og småelig du er når du får noe motstand. Hvorfor jatter han med? Eller er det fordi han rett og slett ikke orker å diskutere med kverrulerende deg?
  Du kan aldri bli bedre om du ikke erkjenner dine svakheter, og du blir bare verre når du skal forsvare dine feil med å angripe motparten.

  Du er med å skape kroppspress med så mye kroppsbilder på bloggen din. Og med den avskydelige videoen din.
  Hver gang du sier at leserne dine skal føle seg bra, elske seg selv og samtidig legger du ved bildet av kroppen din, så skaper du kroppspress. Og det er her du urovekkende ikke forstår, ikke litt engang. Hvordan kan du være så selvsentrert at du kan overse dette viktige poenget?
  Ja det finnes verre enn deg, ja du har ikke operert all verden- men det har ingenting å si! Våkne opp!

  Sammenlign dine kommentarer med Martine sine- kanskje du inser noe om personligheten din og hvordan du fremstiller deg selv. Martine får enorm kjærlighet og støtte- folk bryr seg om henne. Folk elsker utstrålingen hennes og lesere tilgir hennes lite blogging. Martine kan når som helst komme på topplisten, uansett hvor lenge siden sist innlegg ble postet. Hun trenger ikke å clickbaite for å få lesere, hennes personlighet er nok.

  Jeg kommer aldri til å la deg være i fred før du slutter å oppføre deg helt motbydelig, og å gi ditt bidrag til kroppspress. Jeg bruker gjerne 100 timer i uken om jeg må.

  Den eneste måten på å nå deg på er å provosere, terge og irritere deg.
  Jeg kjenner deg bedre enn det du kjenner deg selv. Dette kommer du aldri til å erkjenne, men hvordan kan mine kommentarer oppleves så vondt når jeg er en totalt fremmed for deg? Jo nettopp fordi jeg treffer riktig.
  Hadde jeg bedt deg om å tenke på unge lesere hadde du svart meg frekt, vært småirritert og slått deg til ro at jeg bare er misunnelig. Det er kun på denne måten jeg kommer inn under huden din.

  Det traff deg at jeg sa det med Dama til Stian. Så for å motbevise meg diktet du opp at dere har vært å spist taco med Stian og Pernille, «tilfeldigvis» dagen etter kommentaren min. Hva tror du Morten tenker om deg innerst inne? Tror du han beundrer deg som en person? At du må lyve så mye! For hva da? At jeg- en nobody hadde kommentert det med dama til Stian? Ser du ikke at du er på vei til heftig smell? Du har ingen grenser, ingen verdier eller integritet.
  Er virkelig fasaden så viktig for deg? Du kommer til å brenne alle broer, ødelegge alle relasjoner når du holder på sånt. Du kommer til å henge deg på vennene dine unødvendig for mye, kun for å motbevise meg at du ikke Har irritert bort venner, og at du har et godt liv i Trondheim.

  Hvis du ikke skjerper deg, så vil Morten forlate deg! Og han er seriøst den eneste som ser hvor stygg personlighet du har, hvor desperat du er på berømmelse, hvor mye du torturerer han for bilder, snapmateriale, og ikke minst når du krever å bruke hans navn for å lyve på bloggen. At han fortsatt er sammen med deg er helt utrolig, du burde vært mer takknemlig. Betale mye mer for han, ha respekt for han og støtte han i hans fotokarriere, ikke grine når han får tilbud om DJ-jobber.
  Hva tror du han egentlig tenker når alle gjennomskuer deg og avslører deg på Jodel? Og disse jodlene får over 100 upwotes? At så mange vet åssen usmakelig stil du kjører?

  Opp til deg om du gidder å gjøre et forsøk på å forstå hva poenget er.
  Penger og fame gjør deg ikke lykkelig in the end, så våkne opp! Løft opp blikket!

  Hvis ikke, hører du fra meg når jeg skal reise neste gang. (Og det er ikke lenge til)

 3. Kommentar til Sofie Nilsen, men med viktige beskrivelser av Andrea og Martine- derfor er denne kommentaren sendt til øvrige bloggerne.

  Seriøst driver du og ber om sponset fly i videoen din?! Ditt jævla miljøsvin som reiser så mye og kjøper Nelly-klær, betal i det minste for eksosen du påfører miljøet.

  Jeg skjønner at du ikke ser hvordan du hele tiden poser til kameraet, og alltid må fikse på håret- akkurat som om du er på fotoshoot.
  Men Morten kan vel se dette eller?! Det er det jeg ikke forstår, hvorfor han ikke kan gi deg noen gode og velmente råd

  Du er så lett å terge. Jo mer du later som du ikke blir provosert av dette, jo mer påvirkes du av dette. Som kommer i utløp i frustrasjon, som i sin tur går utover Morten.

  Skjønner du ikke hva kropssfokus betyr? Sånn seriøst jeg begynner å lure på om du virkelig er så dum.

  Du har jo selv hatt problemer med kosthold og selvfølelse grunnet for mye fokus på kropp. Og det er akkurat det du fortsatt gjør på bloggen din. En som kjennetegner en gravid dame er en som har bulk, stor mage osv. Og når du blir såret av å høre det, ja da setter du et standpunkt for hva du synes er greit med kroppen din. Det kunne du ha spart leserne dine for. De er unge og påvirkelige, og vi er forbi den tiden hvor man kan skrive fra seg ansvar, eller stille seg helt uviten pm det. I ditt tilfelle er du jo så syk i hodet at du ikke ser det litt av det engang!

  Trøst deg selv med at jeg bruker mye tid på deg. Du føler deg jo alltid bedre når du føler deg bedre enn andre- det er sånn du måler lykke.

  La oss si jeg er en lowlife uten utdannelse, ingen jobb, ingen bedre halvdel, ingen leilighet og ingen venner. Det betyr fortsatt ikke at alt jeg har skrevet ikke har viktige, og gode budskap. Det tar heller ikke vekk sannheten i det jeg skriver.
  Dere slettet jo den respektløse
  videoen- hvorfor gjorde dere det hvis en mening fra en nobody ikke betyr noe?

  Hver gang du havner i en diskusjon, skal argumentet ditt være å gå på personen du ikke engang vet en noenting om. Tror du det er taktisk å ha sånne argumenter når du skal svare en leser? Du ber alltid de kritiske leserne om å slutte å følge deg, siden vi misliker deg så mye.
  Hva er det for noe?! Hva med å ta imot kritikken, og ikke bli så nærtagen at du mister helt fornuften din, til ønske om å «straffe» og «motbevise» leserene. Det er der du taper så enormt på potensiell sympati og heiarop rundt deg! Om du virkelig hadde tatt kritikken, ydmykt svart tilbake, eller i det minste forsøkt å forstå kritikkens kjerne, enn å angripe meg for at jeg brukte tiden min den 16 og 17 mai- så hadde lesere og potensielle sponsorer hatt et helt annet inntrykk av deg.
  Når den dagen kommer at du skal på et ordentlig jobbintervju, og det stilles kritiske spørsmål i forhold til hva du har skrevet. Tror du det er lurt å svare, «hvis du ikke liker bloggen min så trenger du ikke å intervjue meg?» Ikke vær så idiot. Det er kun DU som taper på dette.

  Jaså du skal satse på YouTube etterhvert? Du fremstår som en bedre person på bloggen enn YouTube. På video kan du bare fake til en viss grad, for der får man tydeligere frem hvor usikker du er, hvor selvsentrert du er, hvor usmakelig du er, hvor narsissistisk du er, og hvor falsk du er. Og hvor OPPTATT du er av ditt eget utseendet.
  Gå over til YouTube og karrieren din dør fortere enn jeg trodde. Bare ikke ta med deg Morten på denne reisen.
  La han vokse! Støtt han! På Paradise hadde han masse selvironi, smart og fantastisk humor- en som er morsom på måten være svært sosialt intelligent. Men vi har ikke sett noe av dette, siden han flyttet inn til deg. I stedet for å være misunnelig, ikke unne han at han faktisk har flere følgere enn deg på IG, så kunne du ha kjørt giveaways for å hjelpe han!! Men du har ikke tenkt tanken engang. Du tror du har rett til å be Morten om å ta bilder av deg når det passer deg- fordi han er jo kjæresten din. Og kjærester skal alltid hjelpe hverandre ikke sant?!

  Jeg skjønner ikke hvem du prøver å overbevise når du tvinger Morten til å si at du jobber hardt.
  Du jobber ikke hardt, hele karrieren din bygger på å provosere og å clickbaite.

  Andrea er den som virkelig jobber hardt. En som delte denne starten av karrieren med deg, ble overtalt til å kjøre puppesak, støttet deg da du ikke ryddet opp etter PR-stuntet. Andrea fikk så mye hat, men ALDRI avslørte hun deg. Hun er en ekte god person, en med integritet.
  Andrea imponerte meg så enormt mye med hvordan hun tok innersvingen på bloggen sin etter Love Island. Hun kunne ha clickbaitet som pokker, men det er hun for god til!
  I stedet jobber hun strukturert, alt hun legger ut er av kvalitet. Hun er jordnær og det skinner i gjennom.
  Jeg elsker også at hun ikke spiller på kropp, ingen løsvipper, extensions, Restylane i leppene eller botox i pannen. Hun er den bloggeren som kommer til å leve lengst. Vi er en venninnegruppe som uteleukkende går inn på bloggen hennes hver dag, for å gi henne lesertall. Vi heier på henne!

  Lær litt av Andrea, kanskje spørre henne om hun kan forklare budskapet mitt bak denne kommentaren.

  Apropos forrige kommentar på bloggen din, og Det at du avsluttet høflig med: håper du får allikevel en fin feiring osv. Det er en form for en dust hersketeknikk, som ikke har noe annen funksjon enn for å vise at du ikke tar deg nær av kritikken. Og dette er gjennomskuelig. Når skal er det du skal forstå?

  Og jeg blir skuffet over Morten, Hvorfor kan han ikke fortelle deg hvor svært dårlig du er på å ta kritikk, hvor barnslig og småelig du er når du får noe motstand. Hvorfor jatter han med? Eller er det fordi han rett og slett ikke orker å diskutere med kverrulerende deg?
  Du kan aldri bli bedre om du ikke erkjenner dine svakheter, og du blir bare verre når du skal forsvare dine feil med å angripe motparten.

  Du er med å skape kroppspress med så mye kroppsbilder på bloggen din. Og med den avskydelige videoen din.
  Hver gang du sier at leserne dine skal føle seg bra, elske seg selv og samtidig legger du ved bildet av kroppen din, så skaper du kroppspress. Og det er her du urovekkende ikke forstår, ikke litt engang. Hvordan kan du være så selvsentrert at du kan overse dette viktige poenget?
  Ja det finnes verre enn deg, ja du har ikke operert all verden- men det har ingenting å si! Våkne opp!

  Sammenlign dine kommentarer med Martine sine- kanskje du inser noe om personligheten din og hvordan du fremstiller deg selv. Martine får enorm kjærlighet og støtte- folk bryr seg om henne. Folk elsker utstrålingen hennes og lesere tilgir hennes lite blogging. Martine kan når som helst komme på topplisten, uansett hvor lenge siden sist innlegg ble postet. Hun trenger ikke å clickbaite for å få lesere, hennes personlighet er nok.

  Jeg kommer aldri til å la deg være i fred før du slutter å oppføre deg helt motbydelig, og å gi ditt bidrag til kroppspress. Jeg bruker gjerne 100 timer i uken om jeg må.

  Den eneste måten på å nå deg på er å provosere, terge og irritere deg.
  Jeg kjenner deg bedre enn det du kjenner deg selv. Dette kommer du aldri til å erkjenne, men hvordan kan mine kommentarer oppleves så vondt når jeg er en totalt fremmed for deg? Jo nettopp fordi jeg treffer riktig.
  Hadde jeg bedt deg om å tenke på unge lesere hadde du svart meg frekt, vært småirritert og slått deg til ro at jeg bare er misunnelig. Det er kun på denne måten jeg kommer inn under huden din.

  Det traff deg at jeg sa det med Dama til Stian. Så for å motbevise meg diktet du opp at dere har vært å spist taco med Stian og Pernille, «tilfeldigvis» dagen etter kommentaren min. Hva tror du Morten tenker om deg innerst inne? Tror du han beundrer deg som en person? At du må lyve så mye! For hva da? At jeg- en nobody hadde kommentert det med dama til Stian? Ser du ikke at du er på vei til heftig smell? Du har ingen grenser, ingen verdier eller integritet.
  Er virkelig fasaden så viktig for deg? Du kommer til å brenne alle broer, ødelegge alle relasjoner når du holder på sånt. Du kommer til å henge deg på vennene dine unødvendig for mye, kun for å motbevise meg at du ikke Har irritert bort venner, og at du har et godt liv i Trondheim.

  Hvis du ikke skjerper deg, så vil Morten forlate deg! Og han er seriøst den eneste som ser hvor stygg personlighet du har, hvor desperat du er på berømmelse, hvor mye du torturerer han for bilder, snapmateriale, og ikke minst når du krever å bruke hans navn for å lyve på bloggen. At han fortsatt er sammen med deg er helt utrolig, du burde vært mer takknemlig. Betale mye mer for han, ha respekt for han og støtte han i hans fotokarriere, ikke grine når han får tilbud om DJ-jobber.
  Hva tror du han egentlig tenker når alle gjennomskuer deg og avslører deg på Jodel? Og disse jodlene får over 100 upwotes? At så mange vet åssen usmakelig stil du kjører?

  Opp til deg om du gidder å gjøre et forsøk på å forstå hva poenget er.
  Penger og fame gjør deg ikke lykkelig in the end, så våkne opp! Løft opp blikket!

  Hvis ikke, hører du fra meg når jeg skal reise neste gang. (Og det er ikke lenge til)

 4. Kommentar til Sofie Nilsen, men med viktige beskrivelser av Andrea og Martine- derfor er denne kommentaren sendt til øvrige bloggerne.

  Seriøst driver du og ber om sponset fly i videoen din?! Ditt jævla miljøsvin som reiser så mye og kjøper Nelly-klær, betal i det minste for eksosen du påfører miljøet.

  Jeg skjønner at du ikke ser hvordan du hele tiden poser til kameraet, og alltid må fikse på håret- akkurat som om du er på fotoshoot.
  Men Morten kan vel se dette eller?! Det er det jeg ikke forstår, hvorfor han ikke kan gi deg noen gode og velmente råd

  Du er så lett å terge. Jo mer du later som du ikke blir provosert av dette, jo mer påvirkes du av dette. Som kommer i utløp i frustrasjon, som i sin tur går utover Morten.

  Skjønner du ikke hva kropssfokus betyr? Sånn seriøst jeg begynner å lure på om du virkelig er så dum.

  Du har jo selv hatt problemer med kosthold og selvfølelse grunnet for mye fokus på kropp. Og det er akkurat det du fortsatt gjør på bloggen din. En som kjennetegner en gravid dame er en som har bulk, stor mage osv. Og når du blir såret av å høre det, ja da setter du et standpunkt for hva du synes er greit med kroppen din. Det kunne du ha spart leserne dine for. De er unge og påvirkelige, og vi er forbi den tiden hvor man kan skrive fra seg ansvar, eller stille seg helt uviten pm det. I ditt tilfelle er du jo så syk i hodet at du ikke ser det litt av det engang!

  Trøst deg selv med at jeg bruker mye tid på deg. Du føler deg jo alltid bedre når du føler deg bedre enn andre- det er sånn du måler lykke.

  La oss si jeg er en lowlife uten utdannelse, ingen jobb, ingen bedre halvdel, ingen leilighet og ingen venner. Det betyr fortsatt ikke at alt jeg har skrevet ikke har viktige, og gode budskap. Det tar heller ikke vekk sannheten i det jeg skriver.
  Dere slettet jo den respektløse
  videoen- hvorfor gjorde dere det hvis en mening fra en nobody ikke betyr noe?

  Hver gang du havner i en diskusjon, skal argumentet ditt være å gå på personen du ikke engang vet en noenting om. Tror du det er taktisk å ha sånne argumenter når du skal svare en leser? Du ber alltid de kritiske leserne om å slutte å følge deg, siden vi misliker deg så mye.
  Hva er det for noe?! Hva med å ta imot kritikken, og ikke bli så nærtagen at du mister helt fornuften din, til ønske om å «straffe» og «motbevise» leserene. Det er der du taper så enormt på potensiell sympati og heiarop rundt deg! Om du virkelig hadde tatt kritikken, ydmykt svart tilbake, eller i det minste forsøkt å forstå kritikkens kjerne, enn å angripe meg for at jeg brukte tiden min den 16 og 17 mai- så hadde lesere og potensielle sponsorer hatt et helt annet inntrykk av deg.
  Når den dagen kommer at du skal på et ordentlig jobbintervju, og det stilles kritiske spørsmål i forhold til hva du har skrevet. Tror du det er lurt å svare, «hvis du ikke liker bloggen min så trenger du ikke å intervjue meg?» Ikke vær så idiot. Det er kun DU som taper på dette.

  Jaså du skal satse på YouTube etterhvert? Du fremstår som en bedre person på bloggen enn YouTube. På video kan du bare fake til en viss grad, for der får man tydeligere frem hvor usikker du er, hvor selvsentrert du er, hvor usmakelig du er, hvor narsissistisk du er, og hvor falsk du er. Og hvor OPPTATT du er av ditt eget utseendet.
  Gå over til YouTube og karrieren din dør fortere enn jeg trodde. Bare ikke ta med deg Morten på denne reisen.
  La han vokse! Støtt han! På Paradise hadde han masse selvironi, smart og fantastisk humor- en som er morsom på måten være svært sosialt intelligent. Men vi har ikke sett noe av dette, siden han flyttet inn til deg. I stedet for å være misunnelig, ikke unne han at han faktisk har flere følgere enn deg på IG, så kunne du ha kjørt giveaways for å hjelpe han!! Men du har ikke tenkt tanken engang. Du tror du har rett til å be Morten om å ta bilder av deg når det passer deg- fordi han er jo kjæresten din. Og kjærester skal alltid hjelpe hverandre ikke sant?!

  Jeg skjønner ikke hvem du prøver å overbevise når du tvinger Morten til å si at du jobber hardt.
  Du jobber ikke hardt, hele karrieren din bygger på å provosere og å clickbaite.

  Andrea er den som virkelig jobber hardt. En som delte denne starten av karrieren med deg, ble overtalt til å kjøre puppesak, støttet deg da du ikke ryddet opp etter PR-stuntet. Andrea fikk så mye hat, men ALDRI avslørte hun deg. Hun er en ekte god person, en med integritet.
  Andrea imponerte meg så enormt mye med hvordan hun tok innersvingen på bloggen sin etter Love Island. Hun kunne ha clickbaitet som pokker, men det er hun for god til!
  I stedet jobber hun strukturert, alt hun legger ut er av kvalitet. Hun er jordnær og det skinner i gjennom.
  Jeg elsker også at hun ikke spiller på kropp, ingen løsvipper, extensions, Restylane i leppene eller botox i pannen. Hun er den bloggeren som kommer til å leve lengst. Vi er en venninnegruppe som uteleukkende går inn på bloggen hennes hver dag, for å gi henne lesertall. Vi heier på henne!

  Lær litt av Andrea, kanskje spørre henne om hun kan forklare budskapet mitt bak denne kommentaren.

  Apropos forrige kommentar på bloggen din, og Det at du avsluttet høflig med: håper du får allikevel en fin feiring osv. Det er en form for en dust hersketeknikk, som ikke har noe annen funksjon enn for å vise at du ikke tar deg nær av kritikken. Og dette er gjennomskuelig. Når skal er det du skal forstå?

  Og jeg blir skuffet over Morten, Hvorfor kan han ikke fortelle deg hvor svært dårlig du er på å ta kritikk, hvor barnslig og småelig du er når du får noe motstand. Hvorfor jatter han med? Eller er det fordi han rett og slett ikke orker å diskutere med kverrulerende deg?
  Du kan aldri bli bedre om du ikke erkjenner dine svakheter, og du blir bare verre når du skal forsvare dine feil med å angripe motparten.

  Du er med å skape kroppspress med så mye kroppsbilder på bloggen din. Og med den avskydelige videoen din.
  Hver gang du sier at leserne dine skal føle seg bra, elske seg selv og samtidig legger du ved bildet av kroppen din, så skaper du kroppspress. Og det er her du urovekkende ikke forstår, ikke litt engang. Hvordan kan du være så selvsentrert at du kan overse dette viktige poenget?
  Ja det finnes verre enn deg, ja du har ikke operert all verden- men det har ingenting å si! Våkne opp!

  Sammenlign dine kommentarer med Martine sine- kanskje du inser noe om personligheten din og hvordan du fremstiller deg selv. Martine får enorm kjærlighet og støtte- folk bryr seg om henne. Folk elsker utstrålingen hennes og lesere tilgir hennes lite blogging. Martine kan når som helst komme på topplisten, uansett hvor lenge siden sist innlegg ble postet. Hun trenger ikke å clickbaite for å få lesere, hennes personlighet er nok.

  Jeg kommer aldri til å la deg være i fred før du slutter å oppføre deg helt motbydelig, og å gi ditt bidrag til kroppspress. Jeg bruker gjerne 100 timer i uken om jeg må.

  Den eneste måten på å nå deg på er å provosere, terge og irritere deg.
  Jeg kjenner deg bedre enn det du kjenner deg selv. Dette kommer du aldri til å erkjenne, men hvordan kan mine kommentarer oppleves så vondt når jeg er en totalt fremmed for deg? Jo nettopp fordi jeg treffer riktig.
  Hadde jeg bedt deg om å tenke på unge lesere hadde du svart meg frekt, vært småirritert og slått deg til ro at jeg bare er misunnelig. Det er kun på denne måten jeg kommer inn under huden din.

  Det traff deg at jeg sa det med Dama til Stian. Så for å motbevise meg diktet du opp at dere har vært å spist taco med Stian og Pernille, «tilfeldigvis» dagen etter kommentaren min. Hva tror du Morten tenker om deg innerst inne? Tror du han beundrer deg som en person? At du må lyve så mye! For hva da? At jeg- en nobody hadde kommentert det med dama til Stian? Ser du ikke at du er på vei til heftig smell? Du har ingen grenser, ingen verdier eller integritet.
  Er virkelig fasaden så viktig for deg? Du kommer til å brenne alle broer, ødelegge alle relasjoner når du holder på sånt. Du kommer til å henge deg på vennene dine unødvendig for mye, kun for å motbevise meg at du ikke Har irritert bort venner, og at du har et godt liv i Trondheim.

  Hvis du ikke skjerper deg, så vil Morten forlate deg! Og han er seriøst den eneste som ser hvor stygg personlighet du har, hvor desperat du er på berømmelse, hvor mye du torturerer han for bilder, snapmateriale, og ikke minst når du krever å bruke hans navn for å lyve på bloggen. At han fortsatt er sammen med deg er helt utrolig, du burde vært mer takknemlig. Betale mye mer for han, ha respekt for han og støtte han i hans fotokarriere, ikke grine når han får tilbud om DJ-jobber.
  Hva tror du han egentlig tenker når alle gjennomskuer deg og avslører deg på Jodel? Og disse jodlene får over 100 upwotes? At så mange vet åssen usmakelig stil du kjører?

  Opp til deg om du gidder å gjøre et forsøk på å forstå hva poenget er.
  Penger og fame gjør deg ikke lykkelig in the end, så våkne opp! Løft opp blikket!

  Hvis ikke, hører du fra meg når jeg skal reise neste gang. (Og det er ikke lenge til)

 5. Kommentar til Sofie Nilsen, men med viktige beskrivelser av Andrea og Martine- derfor er denne kommentaren sendt til øvrige bloggerne.

  Seriøst driver du og ber om sponset fly i videoen din?! Ditt jævla miljøsvin som reiser så mye og kjøper Nelly-klær, betal i det minste for eksosen du påfører miljøet.

  Jeg skjønner at du ikke ser hvordan du hele tiden poser til kameraet, og alltid må fikse på håret- akkurat som om du er på fotoshoot.
  Men Morten kan vel se dette eller?! Det er det jeg ikke forstår, hvorfor han ikke kan gi deg noen gode og velmente råd

  Du er så lett å terge. Jo mer du later som du ikke blir provosert av dette, jo mer påvirkes du av dette. Som kommer i utløp i frustrasjon, som i sin tur går utover Morten.

  Skjønner du ikke hva kropssfokus betyr? Sånn seriøst jeg begynner å lure på om du virkelig er så dum.

  Du har jo selv hatt problemer med kosthold og selvfølelse grunnet for mye fokus på kropp. Og det er akkurat det du fortsatt gjør på bloggen din. En som kjennetegner en gravid dame er en som har bulk, stor mage osv. Og når du blir såret av å høre det, ja da setter du et standpunkt for hva du synes er greit med kroppen din. Det kunne du ha spart leserne dine for. De er unge og påvirkelige, og vi er forbi den tiden hvor man kan skrive fra seg ansvar, eller stille seg helt uviten pm det. I ditt tilfelle er du jo så syk i hodet at du ikke ser det litt av det engang!

  Trøst deg selv med at jeg bruker mye tid på deg. Du føler deg jo alltid bedre når du føler deg bedre enn andre- det er sånn du måler lykke.

  La oss si jeg er en lowlife uten utdannelse, ingen jobb, ingen bedre halvdel, ingen leilighet og ingen venner. Det betyr fortsatt ikke at alt jeg har skrevet ikke har viktige, og gode budskap. Det tar heller ikke vekk sannheten i det jeg skriver.
  Dere slettet jo den respektløse
  videoen- hvorfor gjorde dere det hvis en mening fra en nobody ikke betyr noe?

  Hver gang du havner i en diskusjon, skal argumentet ditt være å gå på personen du ikke engang vet en noenting om. Tror du det er taktisk å ha sånne argumenter når du skal svare en leser? Du ber alltid de kritiske leserne om å slutte å følge deg, siden vi misliker deg så mye.
  Hva er det for noe?! Hva med å ta imot kritikken, og ikke bli så nærtagen at du mister helt fornuften din, til ønske om å «straffe» og «motbevise» leserene. Det er der du taper så enormt på potensiell sympati og heiarop rundt deg! Om du virkelig hadde tatt kritikken, ydmykt svart tilbake, eller i det minste forsøkt å forstå kritikkens kjerne, enn å angripe meg for at jeg brukte tiden min den 16 og 17 mai- så hadde lesere og potensielle sponsorer hatt et helt annet inntrykk av deg.
  Når den dagen kommer at du skal på et ordentlig jobbintervju, og det stilles kritiske spørsmål i forhold til hva du har skrevet. Tror du det er lurt å svare, «hvis du ikke liker bloggen min så trenger du ikke å intervjue meg?» Ikke vær så idiot. Det er kun DU som taper på dette.

  Jaså du skal satse på YouTube etterhvert? Du fremstår som en bedre person på bloggen enn YouTube. På video kan du bare fake til en viss grad, for der får man tydeligere frem hvor usikker du er, hvor selvsentrert du er, hvor usmakelig du er, hvor narsissistisk du er, og hvor falsk du er. Og hvor OPPTATT du er av ditt eget utseendet.
  Gå over til YouTube og karrieren din dør fortere enn jeg trodde. Bare ikke ta med deg Morten på denne reisen.
  La han vokse! Støtt han! På Paradise hadde han masse selvironi, smart og fantastisk humor- en som er morsom på måten være svært sosialt intelligent. Men vi har ikke sett noe av dette, siden han flyttet inn til deg. I stedet for å være misunnelig, ikke unne han at han faktisk har flere følgere enn deg på IG, så kunne du ha kjørt giveaways for å hjelpe han!! Men du har ikke tenkt tanken engang. Du tror du har rett til å be Morten om å ta bilder av deg når det passer deg- fordi han er jo kjæresten din. Og kjærester skal alltid hjelpe hverandre ikke sant?!

  Jeg skjønner ikke hvem du prøver å overbevise når du tvinger Morten til å si at du jobber hardt.
  Du jobber ikke hardt, hele karrieren din bygger på å provosere og å clickbaite.

  Andrea er den som virkelig jobber hardt. En som delte denne starten av karrieren med deg, ble overtalt til å kjøre puppesak, støttet deg da du ikke ryddet opp etter PR-stuntet. Andrea fikk så mye hat, men ALDRI avslørte hun deg. Hun er en ekte god person, en med integritet.
  Andrea imponerte meg så enormt mye med hvordan hun tok innersvingen på bloggen sin etter Love Island. Hun kunne ha clickbaitet som pokker, men det er hun for god til!
  I stedet jobber hun strukturert, alt hun legger ut er av kvalitet. Hun er jordnær og det skinner i gjennom.
  Jeg elsker også at hun ikke spiller på kropp, ingen løsvipper, extensions, Restylane i leppene eller botox i pannen. Hun er den bloggeren som kommer til å leve lengst. Vi er en venninnegruppe som uteleukkende går inn på bloggen hennes hver dag, for å gi henne lesertall. Vi heier på henne!

  Lær litt av Andrea, kanskje spørre henne om hun kan forklare budskapet mitt bak denne kommentaren.

  Apropos forrige kommentar på bloggen din, og Det at du avsluttet høflig med: håper du får allikevel en fin feiring osv. Det er en form for en dust hersketeknikk, som ikke har noe annen funksjon enn for å vise at du ikke tar deg nær av kritikken. Og dette er gjennomskuelig. Når skal er det du skal forstå?

  Og jeg blir skuffet over Morten, Hvorfor kan han ikke fortelle deg hvor svært dårlig du er på å ta kritikk, hvor barnslig og småelig du er når du får noe motstand. Hvorfor jatter han med? Eller er det fordi han rett og slett ikke orker å diskutere med kverrulerende deg?
  Du kan aldri bli bedre om du ikke erkjenner dine svakheter, og du blir bare verre når du skal forsvare dine feil med å angripe motparten.

  Du er med å skape kroppspress med så mye kroppsbilder på bloggen din. Og med den avskydelige videoen din.
  Hver gang du sier at leserne dine skal føle seg bra, elske seg selv og samtidig legger du ved bildet av kroppen din, så skaper du kroppspress. Og det er her du urovekkende ikke forstår, ikke litt engang. Hvordan kan du være så selvsentrert at du kan overse dette viktige poenget?
  Ja det finnes verre enn deg, ja du har ikke operert all verden- men det har ingenting å si! Våkne opp!

  Sammenlign dine kommentarer med Martine sine- kanskje du inser noe om personligheten din og hvordan du fremstiller deg selv. Martine får enorm kjærlighet og støtte- folk bryr seg om henne. Folk elsker utstrålingen hennes og lesere tilgir hennes lite blogging. Martine kan når som helst komme på topplisten, uansett hvor lenge siden sist innlegg ble postet. Hun trenger ikke å clickbaite for å få lesere, hennes personlighet er nok.

  Jeg kommer aldri til å la deg være i fred før du slutter å oppføre deg helt motbydelig, og å gi ditt bidrag til kroppspress. Jeg bruker gjerne 100 timer i uken om jeg må.

  Den eneste måten på å nå deg på er å provosere, terge og irritere deg.
  Jeg kjenner deg bedre enn det du kjenner deg selv. Dette kommer du aldri til å erkjenne, men hvordan kan mine kommentarer oppleves så vondt når jeg er en totalt fremmed for deg? Jo nettopp fordi jeg treffer riktig.
  Hadde jeg bedt deg om å tenke på unge lesere hadde du svart meg frekt, vært småirritert og slått deg til ro at jeg bare er misunnelig. Det er kun på denne måten jeg kommer inn under huden din.

  Det traff deg at jeg sa det med Dama til Stian. Så for å motbevise meg diktet du opp at dere har vært å spist taco med Stian og Pernille, «tilfeldigvis» dagen etter kommentaren min. Hva tror du Morten tenker om deg innerst inne? Tror du han beundrer deg som en person? At du må lyve så mye! For hva da? At jeg- en nobody hadde kommentert det med dama til Stian? Ser du ikke at du er på vei til heftig smell? Du har ingen grenser, ingen verdier eller integritet.
  Er virkelig fasaden så viktig for deg? Du kommer til å brenne alle broer, ødelegge alle relasjoner når du holder på sånt. Du kommer til å henge deg på vennene dine unødvendig for mye, kun for å motbevise meg at du ikke Har irritert bort venner, og at du har et godt liv i Trondheim.

  Hvis du ikke skjerper deg, så vil Morten forlate deg! Og han er seriøst den eneste som ser hvor stygg personlighet du har, hvor desperat du er på berømmelse, hvor mye du torturerer han for bilder, snapmateriale, og ikke minst når du krever å bruke hans navn for å lyve på bloggen. At han fortsatt er sammen med deg er helt utrolig, du burde vært mer takknemlig. Betale mye mer for han, ha respekt for han og støtte han i hans fotokarriere, ikke grine når han får tilbud om DJ-jobber.
  Hva tror du han egentlig tenker når alle gjennomskuer deg og avslører deg på Jodel? Og disse jodlene får over 100 upwotes? At så mange vet åssen usmakelig stil du kjører?

  Opp til deg om du gidder å gjøre et forsøk på å forstå hva poenget er.
  Penger og fame gjør deg ikke lykkelig in the end, så våkne opp! Løft opp blikket!

  Hvis ikke, hører du fra meg når jeg skal reise neste gang. (Og det er ikke lenge til)

 6. Kommentar til Sofie Nilsen, men med viktige beskrivelser av Andrea og Martine- derfor er denne kommentaren sendt til øvrige bloggerne.

  Seriøst driver du og ber om sponset fly i videoen din?! Ditt jævla miljøsvin som reiser så mye og kjøper Nelly-klær, betal i det minste for eksosen du påfører miljøet.

  Jeg skjønner at du ikke ser hvordan du hele tiden poser til kameraet, og alltid må fikse på håret- akkurat som om du er på fotoshoot.
  Men Morten kan vel se dette eller?! Det er det jeg ikke forstår, hvorfor han ikke kan gi deg noen gode og velmente råd

  Du er så lett å terge. Jo mer du later som du ikke blir provosert av dette, jo mer påvirkes du av dette. Som kommer i utløp i frustrasjon, som i sin tur går utover Morten.

  Skjønner du ikke hva kropssfokus betyr? Sånn seriøst jeg begynner å lure på om du virkelig er så dum.

  Du har jo selv hatt problemer med kosthold og selvfølelse grunnet for mye fokus på kropp. Og det er akkurat det du fortsatt gjør på bloggen din. En som kjennetegner en gravid dame er en som har bulk, stor mage osv. Og når du blir såret av å høre det, ja da setter du et standpunkt for hva du synes er greit med kroppen din. Det kunne du ha spart leserne dine for. De er unge og påvirkelige, og vi er forbi den tiden hvor man kan skrive fra seg ansvar, eller stille seg helt uviten pm det. I ditt tilfelle er du jo så syk i hodet at du ikke ser det litt av det engang!

  Trøst deg selv med at jeg bruker mye tid på deg. Du føler deg jo alltid bedre når du føler deg bedre enn andre- det er sånn du måler lykke.

  La oss si jeg er en lowlife uten utdannelse, ingen jobb, ingen bedre halvdel, ingen leilighet og ingen venner. Det betyr fortsatt ikke at alt jeg har skrevet ikke har viktige, og gode budskap. Det tar heller ikke vekk sannheten i det jeg skriver.
  Dere slettet jo den respektløse
  videoen- hvorfor gjorde dere det hvis en mening fra en nobody ikke betyr noe?

  Hver gang du havner i en diskusjon, skal argumentet ditt være å gå på personen du ikke engang vet en noenting om. Tror du det er taktisk å ha sånne argumenter når du skal svare en leser? Du ber alltid de kritiske leserne om å slutte å følge deg, siden vi misliker deg så mye.
  Hva er det for noe?! Hva med å ta imot kritikken, og ikke bli så nærtagen at du mister helt fornuften din, til ønske om å «straffe» og «motbevise» leserene. Det er der du taper så enormt på potensiell sympati og heiarop rundt deg! Om du virkelig hadde tatt kritikken, ydmykt svart tilbake, eller i det minste forsøkt å forstå kritikkens kjerne, enn å angripe meg for at jeg brukte tiden min den 16 og 17 mai- så hadde lesere og potensielle sponsorer hatt et helt annet inntrykk av deg.
  Når den dagen kommer at du skal på et ordentlig jobbintervju, og det stilles kritiske spørsmål i forhold til hva du har skrevet. Tror du det er lurt å svare, «hvis du ikke liker bloggen min så trenger du ikke å intervjue meg?» Ikke vær så idiot. Det er kun DU som taper på dette.

  Jaså du skal satse på YouTube etterhvert? Du fremstår som en bedre person på bloggen enn YouTube. På video kan du bare fake til en viss grad, for der får man tydeligere frem hvor usikker du er, hvor selvsentrert du er, hvor usmakelig du er, hvor narsissistisk du er, og hvor falsk du er. Og hvor OPPTATT du er av ditt eget utseendet.
  Gå over til YouTube og karrieren din dør fortere enn jeg trodde. Bare ikke ta med deg Morten på denne reisen.
  La han vokse! Støtt han! På Paradise hadde han masse selvironi, smart og fantastisk humor- en som er morsom på måten være svært sosialt intelligent. Men vi har ikke sett noe av dette, siden han flyttet inn til deg. I stedet for å være misunnelig, ikke unne han at han faktisk har flere følgere enn deg på IG, så kunne du ha kjørt giveaways for å hjelpe han!! Men du har ikke tenkt tanken engang. Du tror du har rett til å be Morten om å ta bilder av deg når det passer deg- fordi han er jo kjæresten din. Og kjærester skal alltid hjelpe hverandre ikke sant?!

  Jeg skjønner ikke hvem du prøver å overbevise når du tvinger Morten til å si at du jobber hardt.
  Du jobber ikke hardt, hele karrieren din bygger på å provosere og å clickbaite.

  Andrea er den som virkelig jobber hardt. En som delte denne starten av karrieren med deg, ble overtalt til å kjøre puppesak, støttet deg da du ikke ryddet opp etter PR-stuntet. Andrea fikk så mye hat, men ALDRI avslørte hun deg. Hun er en ekte god person, en med integritet.
  Andrea imponerte meg så enormt mye med hvordan hun tok innersvingen på bloggen sin etter Love Island. Hun kunne ha clickbaitet som pokker, men det er hun for god til!
  I stedet jobber hun strukturert, alt hun legger ut er av kvalitet. Hun er jordnær og det skinner i gjennom.
  Jeg elsker også at hun ikke spiller på kropp, ingen løsvipper, extensions, Restylane i leppene eller botox i pannen. Hun er den bloggeren som kommer til å leve lengst. Vi er en venninnegruppe som uteleukkende går inn på bloggen hennes hver dag, for å gi henne lesertall. Vi heier på henne!

  Lær litt av Andrea, kanskje spørre henne om hun kan forklare budskapet mitt bak denne kommentaren.

  Apropos forrige kommentar på bloggen din, og Det at du avsluttet høflig med: håper du får allikevel en fin feiring osv. Det er en form for en dust hersketeknikk, som ikke har noe annen funksjon enn for å vise at du ikke tar deg nær av kritikken. Og dette er gjennomskuelig. Når skal er det du skal forstå?

  Og jeg blir skuffet over Morten, Hvorfor kan han ikke fortelle deg hvor svært dårlig du er på å ta kritikk, hvor barnslig og småelig du er når du får noe motstand. Hvorfor jatter han med? Eller er det fordi han rett og slett ikke orker å diskutere med kverrulerende deg?
  Du kan aldri bli bedre om du ikke erkjenner dine svakheter, og du blir bare verre når du skal forsvare dine feil med å angripe motparten.

  Du er med å skape kroppspress med så mye kroppsbilder på bloggen din. Og med den avskydelige videoen din.
  Hver gang du sier at leserne dine skal føle seg bra, elske seg selv og samtidig legger du ved bildet av kroppen din, så skaper du kroppspress. Og det er her du urovekkende ikke forstår, ikke litt engang. Hvordan kan du være så selvsentrert at du kan overse dette viktige poenget?
  Ja det finnes verre enn deg, ja du har ikke operert all verden- men det har ingenting å si! Våkne opp!

  Sammenlign dine kommentarer med Martine sine- kanskje du inser noe om personligheten din og hvordan du fremstiller deg selv. Martine får enorm kjærlighet og støtte- folk bryr seg om henne. Folk elsker utstrålingen hennes og lesere tilgir hennes lite blogging. Martine kan når som helst komme på topplisten, uansett hvor lenge siden sist innlegg ble postet. Hun trenger ikke å clickbaite for å få lesere, hennes personlighet er nok.

  Jeg kommer aldri til å la deg være i fred før du slutter å oppføre deg helt motbydelig, og å gi ditt bidrag til kroppspress. Jeg bruker gjerne 100 timer i uken om jeg må.

  Den eneste måten på å nå deg på er å provosere, terge og irritere deg.
  Jeg kjenner deg bedre enn det du kjenner deg selv. Dette kommer du aldri til å erkjenne, men hvordan kan mine kommentarer oppleves så vondt når jeg er en totalt fremmed for deg? Jo nettopp fordi jeg treffer riktig.
  Hadde jeg bedt deg om å tenke på unge lesere hadde du svart meg frekt, vært småirritert og slått deg til ro at jeg bare er misunnelig. Det er kun på denne måten jeg kommer inn under huden din.

  Det traff deg at jeg sa det med Dama til Stian. Så for å motbevise meg diktet du opp at dere har vært å spist taco med Stian og Pernille, «tilfeldigvis» dagen etter kommentaren min. Hva tror du Morten tenker om deg innerst inne? Tror du han beundrer deg som en person? At du må lyve så mye! For hva da? At jeg- en nobody hadde kommentert det med dama til Stian? Ser du ikke at du er på vei til heftig smell? Du har ingen grenser, ingen verdier eller integritet.
  Er virkelig fasaden så viktig for deg? Du kommer til å brenne alle broer, ødelegge alle relasjoner når du holder på sånt. Du kommer til å henge deg på vennene dine unødvendig for mye, kun for å motbevise meg at du ikke Har irritert bort venner, og at du har et godt liv i Trondheim.

  Hvis du ikke skjerper deg, så vil Morten forlate deg! Og han er seriøst den eneste som ser hvor stygg personlighet du har, hvor desperat du er på berømmelse, hvor mye du torturerer han for bilder, snapmateriale, og ikke minst når du krever å bruke hans navn for å lyve på bloggen. At han fortsatt er sammen med deg er helt utrolig, du burde vært mer takknemlig. Betale mye mer for han, ha respekt for han og støtte han i hans fotokarriere, ikke grine når han får tilbud om DJ-jobber.
  Hva tror du han egentlig tenker når alle gjennomskuer deg og avslører deg på Jodel? Og disse jodlene får over 100 upwotes? At så mange vet åssen usmakelig stil du kjører?

  Opp til deg om du gidder å gjøre et forsøk på å forstå hva poenget er.
  Penger og fame gjør deg ikke lykkelig in the end, så våkne opp! Løft opp blikket!

  Hvis ikke, hører du fra meg når jeg skal reise neste gang. (Og det er ikke lenge til)

 7. Kommentar til Sofie Nilsen, men med viktige beskrivelser av Andrea og Martine- derfor er denne kommentaren sendt til øvrige bloggerne.

  Seriøst driver du og ber om sponset fly i videoen din?! Ditt jævla miljøsvin som reiser så mye og kjøper Nelly-klær, betal i det minste for eksosen du påfører miljøet.

  Jeg skjønner at du ikke ser hvordan du hele tiden poser til kameraet, og alltid må fikse på håret- akkurat som om du er på fotoshoot.
  Men Morten kan vel se dette eller?! Det er det jeg ikke forstår, hvorfor han ikke kan gi deg noen gode og velmente råd

  Du er så lett å terge. Jo mer du later som du ikke blir provosert av dette, jo mer påvirkes du av dette. Som kommer i utløp i frustrasjon, som i sin tur går utover Morten.

  Skjønner du ikke hva kropssfokus betyr? Sånn seriøst jeg begynner å lure på om du virkelig er så dum.

  Du har jo selv hatt problemer med kosthold og selvfølelse grunnet for mye fokus på kropp. Og det er akkurat det du fortsatt gjør på bloggen din. En som kjennetegner en gravid dame er en som har bulk, stor mage osv. Og når du blir såret av å høre det, ja da setter du et standpunkt for hva du synes er greit med kroppen din. Det kunne du ha spart leserne dine for. De er unge og påvirkelige, og vi er forbi den tiden hvor man kan skrive fra seg ansvar, eller stille seg helt uviten pm det. I ditt tilfelle er du jo så syk i hodet at du ikke ser det litt av det engang!

  Trøst deg selv med at jeg bruker mye tid på deg. Du føler deg jo alltid bedre når du føler deg bedre enn andre- det er sånn du måler lykke.

  La oss si jeg er en lowlife uten utdannelse, ingen jobb, ingen bedre halvdel, ingen leilighet og ingen venner. Det betyr fortsatt ikke at alt jeg har skrevet ikke har viktige, og gode budskap. Det tar heller ikke vekk sannheten i det jeg skriver.
  Dere slettet jo den respektløse
  videoen- hvorfor gjorde dere det hvis en mening fra en nobody ikke betyr noe?

  Hver gang du havner i en diskusjon, skal argumentet ditt være å gå på personen du ikke engang vet en noenting om. Tror du det er taktisk å ha sånne argumenter når du skal svare en leser? Du ber alltid de kritiske leserne om å slutte å følge deg, siden vi misliker deg så mye.
  Hva er det for noe?! Hva med å ta imot kritikken, og ikke bli så nærtagen at du mister helt fornuften din, til ønske om å «straffe» og «motbevise» leserene. Det er der du taper så enormt på potensiell sympati og heiarop rundt deg! Om du virkelig hadde tatt kritikken, ydmykt svart tilbake, eller i det minste forsøkt å forstå kritikkens kjerne, enn å angripe meg for at jeg brukte tiden min den 16 og 17 mai- så hadde lesere og potensielle sponsorer hatt et helt annet inntrykk av deg.
  Når den dagen kommer at du skal på et ordentlig jobbintervju, og det stilles kritiske spørsmål i forhold til hva du har skrevet. Tror du det er lurt å svare, «hvis du ikke liker bloggen min så trenger du ikke å intervjue meg?» Ikke vær så idiot. Det er kun DU som taper på dette.

  Jaså du skal satse på YouTube etterhvert? Du fremstår som en bedre person på bloggen enn YouTube. På video kan du bare fake til en viss grad, for der får man tydeligere frem hvor usikker du er, hvor selvsentrert du er, hvor usmakelig du er, hvor narsissistisk du er, og hvor falsk du er. Og hvor OPPTATT du er av ditt eget utseendet.
  Gå over til YouTube og karrieren din dør fortere enn jeg trodde. Bare ikke ta med deg Morten på denne reisen.
  La han vokse! Støtt han! På Paradise hadde han masse selvironi, smart og fantastisk humor- en som er morsom på måten være svært sosialt intelligent. Men vi har ikke sett noe av dette, siden han flyttet inn til deg. I stedet for å være misunnelig, ikke unne han at han faktisk har flere følgere enn deg på IG, så kunne du ha kjørt giveaways for å hjelpe han!! Men du har ikke tenkt tanken engang. Du tror du har rett til å be Morten om å ta bilder av deg når det passer deg- fordi han er jo kjæresten din. Og kjærester skal alltid hjelpe hverandre ikke sant?!

  Jeg skjønner ikke hvem du prøver å overbevise når du tvinger Morten til å si at du jobber hardt.
  Du jobber ikke hardt, hele karrieren din bygger på å provosere og å clickbaite.

  Andrea er den som virkelig jobber hardt. En som delte denne starten av karrieren med deg, ble overtalt til å kjøre puppesak, støttet deg da du ikke ryddet opp etter PR-stuntet. Andrea fikk så mye hat, men ALDRI avslørte hun deg. Hun er en ekte god person, en med integritet.
  Andrea imponerte meg så enormt mye med hvordan hun tok innersvingen på bloggen sin etter Love Island. Hun kunne ha clickbaitet som pokker, men det er hun for god til!
  I stedet jobber hun strukturert, alt hun legger ut er av kvalitet. Hun er jordnær og det skinner i gjennom.
  Jeg elsker også at hun ikke spiller på kropp, ingen løsvipper, extensions, Restylane i leppene eller botox i pannen. Hun er den bloggeren som kommer til å leve lengst. Vi er en venninnegruppe som uteleukkende går inn på bloggen hennes hver dag, for å gi henne lesertall. Vi heier på henne!

  Lær litt av Andrea, kanskje spørre henne om hun kan forklare budskapet mitt bak denne kommentaren.

  Apropos forrige kommentar på bloggen din, og Det at du avsluttet høflig med: håper du får allikevel en fin feiring osv. Det er en form for en dust hersketeknikk, som ikke har noe annen funksjon enn for å vise at du ikke tar deg nær av kritikken. Og dette er gjennomskuelig. Når skal er det du skal forstå?

  Og jeg blir skuffet over Morten, Hvorfor kan han ikke fortelle deg hvor svært dårlig du er på å ta kritikk, hvor barnslig og småelig du er når du får noe motstand. Hvorfor jatter han med? Eller er det fordi han rett og slett ikke orker å diskutere med kverrulerende deg?
  Du kan aldri bli bedre om du ikke erkjenner dine svakheter, og du blir bare verre når du skal forsvare dine feil med å angripe motparten.

  Du er med å skape kroppspress med så mye kroppsbilder på bloggen din. Og med den avskydelige videoen din.
  Hver gang du sier at leserne dine skal føle seg bra, elske seg selv og samtidig legger du ved bildet av kroppen din, så skaper du kroppspress. Og det er her du urovekkende ikke forstår, ikke litt engang. Hvordan kan du være så selvsentrert at du kan overse dette viktige poenget?
  Ja det finnes verre enn deg, ja du har ikke operert all verden- men det har ingenting å si! Våkne opp!

  Sammenlign dine kommentarer med Martine sine- kanskje du inser noe om personligheten din og hvordan du fremstiller deg selv. Martine får enorm kjærlighet og støtte- folk bryr seg om henne. Folk elsker utstrålingen hennes og lesere tilgir hennes lite blogging. Martine kan når som helst komme på topplisten, uansett hvor lenge siden sist innlegg ble postet. Hun trenger ikke å clickbaite for å få lesere, hennes personlighet er nok.

  Jeg kommer aldri til å la deg være i fred før du slutter å oppføre deg helt motbydelig, og å gi ditt bidrag til kroppspress. Jeg bruker gjerne 100 timer i uken om jeg må.

  Den eneste måten på å nå deg på er å provosere, terge og irritere deg.
  Jeg kjenner deg bedre enn det du kjenner deg selv. Dette kommer du aldri til å erkjenne, men hvordan kan mine kommentarer oppleves så vondt når jeg er en totalt fremmed for deg? Jo nettopp fordi jeg treffer riktig.
  Hadde jeg bedt deg om å tenke på unge lesere hadde du svart meg frekt, vært småirritert og slått deg til ro at jeg bare er misunnelig. Det er kun på denne måten jeg kommer inn under huden din.

  Det traff deg at jeg sa det med Dama til Stian. Så for å motbevise meg diktet du opp at dere har vært å spist taco med Stian og Pernille, «tilfeldigvis» dagen etter kommentaren min. Hva tror du Morten tenker om deg innerst inne? Tror du han beundrer deg som en person? At du må lyve så mye! For hva da? At jeg- en nobody hadde kommentert det med dama til Stian? Ser du ikke at du er på vei til heftig smell? Du har ingen grenser, ingen verdier eller integritet.
  Er virkelig fasaden så viktig for deg? Du kommer til å brenne alle broer, ødelegge alle relasjoner når du holder på sånt. Du kommer til å henge deg på vennene dine unødvendig for mye, kun for å motbevise meg at du ikke Har irritert bort venner, og at du har et godt liv i Trondheim.

  Hvis du ikke skjerper deg, så vil Morten forlate deg! Og han er seriøst den eneste som ser hvor stygg personlighet du har, hvor desperat du er på berømmelse, hvor mye du torturerer han for bilder, snapmateriale, og ikke minst når du krever å bruke hans navn for å lyve på bloggen. At han fortsatt er sammen med deg er helt utrolig, du burde vært mer takknemlig. Betale mye mer for han, ha respekt for han og støtte han i hans fotokarriere, ikke grine når han får tilbud om DJ-jobber.
  Hva tror du han egentlig tenker når alle gjennomskuer deg og avslører deg på Jodel? Og disse jodlene får over 100 upwotes? At så mange vet åssen usmakelig stil du kjører?

  Opp til deg om du gidder å gjøre et forsøk på å forstå hva poenget er.
  Penger og fame gjør deg ikke lykkelig in the end, så våkne opp! Løft opp blikket!

  Hvis ikke, hører du fra meg når jeg skal reise neste gang. (Og det er ikke lenge til)

  1. Kjære Fast Leser og 1223. Dette var virkelig usmakelig. Dere klager så mye, men se på dere selv! Hvordan hadde du følt deg hvis noen spydde opp så mye til deg? Ikke kom her å si at du hadde tatt det fint, for det er ikke sant! OG BTW, Jeg tror du kan endre navnet når du skal kommentere…. Nettroll!!!

 8. Det er det beste som er skrevet om deg. Ta det til deg. Kanskje du blir bedre? Skjønner at du som kommenterer ikke er en nobody, bare en som er ærlig.

 9. Man behøver ikke være ett netttroll for å gi en slik tilbakemelding. Mine største kritikere er mine bestevenner som sier ifra hvis jeg har en negativ atferd eller oppførsel. Slik har jeg vokst som menneske og lært. Å bli obs på dårlige sider behøver ikke være en dårlig ting. Å noen ganger må det komme litt krast.

 10. Mine tips til søvnrutine som har hjulpet meg er ikke ta er enn 20min blund(prøv og unngå dt) legge seg kun når en er trøtt 11tiden ish, sovner en ikke etter 20-25min så opp og gå en tur ett glass vann elns(men ikke se på mobilen)

  Viktig og og våkne til ca samme tid også hver morning, en halvtime ekstra på en lørdag går fint men hold samme tid ca er best

  Ikke ha mobil eller PC eller lignende inne på soverommet heller ikke hold på med det på dagen i sengen for eksempel, kjøp skikkelig vekkerklokke

  Tøft i starten men blir bedre etter hvert, einaste som har funka for meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *