DATENIGHT MED.. MEG SELV

Categories Blogg

Dere som ser storiene mine vet jo at Celine ikke har vært helt i form de siste dagene, så jeg valgte å bare ha en dag hjemme sammen med henne. Hun ble heldigvis mye bedre i går, så vi fikk gått på flere turer og hun har begynt å spise igjen. Det tok meg faktisk 9 år før jeg klarte å begynne å roe meg ned med tanke på Celine, for gamle meg ville stresset til dyrelegen asap. Jeg synes egentlig at det er litt rart at jeg aldri lærte tidligere, for jeg har jo alltid visst at Celine har sensitiv mage og at hun kan bli litt dårlig av å få i seg noe hun ikke tåler. Det morsomme er at jeg sikkert har vært hos dyrelegen 150 ganger (uten å overdrive) og det har ALDRI vært noe galt 😂 Til og med den gangen rett før sommeren da jeg var sikker på at hun kom til å dø fant de ikke noe som helst.

Village Tandoori, har den BESTE indiske maten i Oslo. 


Jeg bestiller alltid Paneer Tikka Masala, den er smaker seriøst så utrolig digg. Anbefaler å bestille med Raita (den hvite sausen) og salat ved siden av. Jeg får seriøst vann i munnen av å se på disse bildene i dag 😂😍

De ble ikke så mange timer med søvn på meg da jeg lå å fulgte med Celine frem til klokken 06.00. Det var uaktuelt for meg å sove hele dagen, så jeg satt på alarm klokken 11. Jeg gikk derfor rundt å var ganske daff i hele går, men jeg fikk likevel unnagjort de tingene jeg måtte. Jeg var også i humør for litt takeaway, så jeg bestilte meg indisk fra min favoritt restaurant i Oslo. Det var utrolig koselig å ha en skikkelig datenight alene, og det er lenge siden jeg har kost meg så mye. Jeg så på “Bad Moms” på Netflix, tente lys og spiste digg mat. Jeg har faktisk begynt å like meg skremmende mye i eget selskap, så det er vel bare spørsmål om tid før jeg blir en skikkelig særing 😂 Good luck to the future boys.

2 kommentarer

2 thoughts on “DATENIGHT MED.. MEG SELV

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *