DE BESTE OG VERSTE FRA HVERDAGEN

Categories Blogg

x Det var så deilig å våkne opp tidlig i dag. Jeg føler meg alltid så mye bedre når jeg klarer å komme meg opp tidlig, framfor de dagene jeg sover til 10. Jeg var ferdig trent, jobbet og fikset klokken 15.00, noe som vil si at jeg har hele ettermiddagen til bare koz.

x Det er så hyggelig å være rundt Celine. Jeg føler noen ganger at hun er et menneske, for hun oppfører seg så utrolig… spesielt?. Hun spooner med meg om natten der hun har hele kroppen under dynen utenom hodet. Hun sover seriøst som et menneske, og hun er bare så skjønn. Jeg er virkelig så heldig som har en så fantastisk hund. Jeg har en så sterk kjærlighet for Celine, hun er jo faktisk lille babyen min <3

x Jeg drakk et glass Pepsi Max i går, og det var skikkelig digg. Så digg at jeg faktisk kjente på lykkefølelsen, haha!

x Den siste tiden så har jeg noen minutter i løpet av dagen der jeg føler meg som tidenes taper, haha. Jeg vet ikke hva det er eller hvorfor jeg har det sånn, men det er akkurat sånn at jeg mister all troen på meg selv. Det varer bare i noen minutter, det er kjemperart.

x Har dere merket hvor opp og ned jeg er med vippeextensions? I noen perioder elsker jeg det, mens i andre perioder føler jeg meg mye bedre uten. Det er jo bare positivt for vippene mine ettersom at de alltid får en liten pause, men det er bare så rart at jeg kan være så enten eller.

x Jeg elsker leiligheten vår, og da mener jeg virkelig elsker. Den har blitt så utrolig fin, og det føles endelig ut som hjem. Jeg har aldri kjent det sånn her før, og det føles bare så trygt og godt.

x Denne dagen har blitt brukt til å sjekke opp litt forskjellige leiligheter i Los Angeles. Jeg har funnet bosted for den første perioden, men jeg kommer nok ikke til å orke å bo der hele oppholdet da jeg vet det vil innebære mye festing. Jeg reiser jo ikke dit bare for å feste, det hadde jo ødelagt meg totalt. Jeg skal ha ekstremt fokus på jobb i tillegg til at jeg skal njute livet og skape skikkelig bra innhold til dere. Cant wait.

2 kommentarer

2 thoughts on “DE BESTE OG VERSTE FRA HVERDAGEN

  1. Hei:-) ville bare si at bloggingen din er utrolig brq for tiden! Gleder meg alltid til å kikke innom da det både er hyppige og veldig bra innlegg! Du gjør en veldig god jobb:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *