KOMMER DE FINE ORDENE FOR SENT?

Categories Blogg

I pappas begravelse hadde jeg skrevet en lang tale om hvor utrolig glad jeg var i han, hvor god han var som person og hvor ekstremt mye han betydde for meg. Det var mange ord jeg aldri hadde sagt til han før, men som jeg ofte hadde tenkt i mitt stille sinn. Jeg er en sånn person som kan tenke mye fint om andre, men alt for ofte så forblir det dessverre bare i tankene mine. Jeg kan til tider være skremmende dårlig til å si alle de fine tingene jeg holder inne i meg, og det har mange ganger fått meg til å tenke på om de fine ordene kanskje kommer når det er for sent?

Hvorfor har vi så lett å beskrive et menneske med de snilleste ord når de ikke lengre er blant oss mer, men tar oss så vidt tid til å si “jeg er glad i deg” når de enda er her? Når vi faktisk har mulighet til å bli hørt og få en respons, hvorfor kommer det ikke da? Når ordene faktisk betyr noe, hvorfor forteller vi ikke? Jeg har mange ganger tenkt på det, og fortalt meg selv at jeg skal bli flinkere, men likevel så er jeg alt for dårlig. Kanskje vi tar menneskene rundt oss for gitt, eller kanskje vi ikke tenker over at det kan være viktig å få høre at man er bra eller flink nok.

Kanskje vi tenker at de vet hva vi tenker og føler om dem, og at vi ikke trenger å minne dem på det før det er for sent. Når de ikke lengre kan høre oss, eller når ordene ikke betyr like mye som de kanskje en gang ville gjort. Vi er bare så alt for flinke til å snakke pent om noen når de ikke er her, og jeg håper og tror at vi en dag kan bli like flinke til å gi komplimenter og heie på hverandre når vi faktisk trenger å høre det.

13 kommentarer

13 thoughts on “KOMMER DE FINE ORDENE FOR SENT?

  1. Veldig bra skreve😍❤️ jeg sjønner veldig gått hva du mener om å hålle inne di fine tingene om andre🙈 d får være et mål for 2020 å bli flinkere 😁🤔 go girl, du er kjempe flink☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *