DE TINGENE JEG ALDRI HAR FORTALT

Categories Blogg

– Jeg synes det var flaut å være født i 95, så jeg gikk faktisk rundt å løy om alderen min da jeg var sånn 11-12 år. Det var ikke sånn at jeg diktet opp at jeg var 3-5 år eldre, jeg sa at jeg var født i 1994. Altså, what? hahah

– Det var ikke bare alderen jeg løy om, men jeg diktet også opp at jeg hadde en hund som het Dixie. Denne hunden var en robothund, så jeg pleide å få barna i klassen til å stå utenfor leiligheten mens jeg ropte på min ikke eksisterende hund. Jeg skrudde den alltid på først, men jeg tror de aller fleste kunne høre forskjellen på en robot og en ekte hund.

– Jeg ble sammen med min første fjortis kjæreste på platekompaniet, romantisk eller hva?

– Jeg har jobbet på Only, det tror jeg faktisk ikke at jeg har fortalt dere før? Jeg hadde forresten verdens beste sjef, men utenom det var miljøet der så dårlig. Hun ene som jobbet der baksnakket sjefen konstant, så jeg endte faktisk opp med å fortelle sjefen min det. Det var kanskje litt slemt av meg, men har du så problemer med vedkommende så er det vel bedre å ta det opp med de istedenfor å baksnakke? 

– Jeg turte ikke å sove alene (dvs uten mamma) før jeg var rundt 12-13 år. Jeg har faktisk slitt med angst store deler av livet, noe jeg aldri tror jeg har fortalt dere før. 

– Det var noen som satt utenfor politistasjonen i Tønsberg å tisset for mange år tilbake. Jeg prøvde derfor på si ifra på en pen måte at det kanskje ikke var så lurt å tisse rett utenfor hovedinngangen til politiet. Vedkommende tok ikke dette så fint, så etter at hun hadde falt med hånden i sitt eget tiss (for at hun var så full) så kom hun å tørket det på meg 🙂 Lenge leve fulle mennesker. 

– Jeg gleder meg mer til å kjøpe hytte enn leilighet, hahah!!

– Jeg hadde en gang en gutt som var så ekstremt etter meg, ikke på den søte romantiske måten, men på den skumle. Hun ene beste venninnen min ble så lei til slutt at hun begynte å sloss med han på kjøpesenteret. Det var ikke veldig morsomt da, men vi kan le litt av det den dag i dag. 

4 kommentarer

4 thoughts on “DE TINGENE JEG ALDRI HAR FORTALT

  1. Digger det at du fortalte sjefen din om drittsnakket!! For det første, er han/hun et menneske som alle andre, og for det andre forstår jeg deg slik at dette var meget god sjef som desverre hadde fått en overdose idioter i avdelingen sin..
    Folk som forsurer miljøet, forårsaker faktisk nedgang i produksjonen [salget], så du gjorde helt rett både av hensyn til den loyaliteten en som ansatt skal ha ovenfor bedriften, så vel som på det rent menneskelige plan. Respekt! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *