MIN FØRSTE…

Categories Blogg

Her om dagen fikk jeg noen minner på Facebook som jeg bare må dele med dere i og med at jeg “ikke” blogget på dette tidspunktet. Selv om jeg er litt lei meg for at jeg slettet den første bloggen min, så er jeg likevel glad for at jeg ikke var et kjent fjes under oppveksten min. Som alle andre ungdommer så har jeg gjort en del ting jeg ikke kan stå inne for i dag, så jeg kjenner at jeg er glad for at jeg fikk lære og feile på egenhånd uten at masse fremmede fulgte med og pekte finger. Det er jo fortsatt slik, men jeg tror nok at jeg håndterer det bedre i dag enn hva jeg hadde gjort da. Jeg har også lært veldig mye siden jeg var 18 år gammel, så det er nok mye jeg ikke ville gjort igjen hehe.  

UANSETT!! Jeg har jo hatt et par epoker i livet som har vært skikkelig stort for meg, som for eksempel da jeg flytter for meg selv for aller første gang og da jeg fikk egen bil. Som dere kanskje forstår så fikk jeg opp Facebook status om begge disse hendelsene, så jeg tenkte det var moro å vise dere hvordan livet mitt var før blogg og Paradise Hotel. 

Som jeg har fortalt dere før så flyttet jeg rett fra mamma til Trondheim. Jeg hadde nesten ikke bekjentskap til byen og hadde heller ikke spesielt med venner der, men det var likevel noen av de morsomste og ikke minst lærerike årene jeg har hatt. Jeg var forresten veldig fornøyd med interiøret i leiligheten, men nå vet ikke heeelt hva jeg synes om det :-)))) haha. 

Min aller første bil var en Peugeot 206, og jeg tror jeg betalte rundt 30.000 for den om jeg ikke tar helt feil. Jeg kan vel ikke akkurat påstå at det var et godt kjøp med tanke på at jeg måtte vrake den bare 3 år senere, men så er jo det også en av ulempene med bruktbil. Girkassa ble plutselig ødelagt, og da det kostet mer enn hva bilen faktisk var verdt så var det enklere å bare vrake den. Jeg husker enda at jeg var skikkelig lei meg da jeg kjørte bilen til bilopphogging haha 🙁 

2 kommentarer

2 thoughts on “MIN FØRSTE…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *