NY REISE & BUDRUNDE

Categories Blogg

Akkurat nå er jeg på vei til Tønsberg for å besøke min kjære beste venninne Julie. Hun har bosatt seg i Budapest, så jeg ser hun dessverre ikke så ofte som jeg ønsker. Skal jeg være helt ærlig med dere så angrer jeg litt på at jeg avtalte nye reiseplaner dagen etter at jeg kom hjem, for jeg kjenner virkelig at det hadde vært godt å bare kunne slappe av hjemme.

Jeg er nok litt ekstra nedstemt i dag på grunn av at vi tapte budrunden på drømmeleiligheten vår. Jeg vet ikke om det blir riktig å bruke tap, for sannheten er at vi kunne bydd mer enn hva den ble solgt for. Hele situasjonen var bare så utrolig stressende, og han ene eiendomsmegleren som jeg har vært i kontakt med mente at leiligheten var priset for høyt i utgangspunktet. Det var derfor uaktuelt for oss å legge oss for mye over takst, for jeg kjøper jo ikke leilighet for å tape penger akkurat haha.

Jeg elsker disse gamle bildene av oss ♥

Jeg tenker uansett at alt skjer for en grunn, så da var det rett og slett ikke meningen at Morten og jeg skulle ha den leiligheten. Det tok ikke akkurat veldig lang tid før vi fant en som var like bra, så kanskje det skjer noe i dag som vil være verdt å feire i kveld. Det eneste problemet er at jeg er opptatt i hele morgen med møter, så det passer seg ikke akkurat å være bakrus haha. Jeg lover uansett at jeg skal oppdatere dere med en gang vi har fått kjøpt vår aller første leilighet, wuuuuuhuu!!

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “NY REISE & BUDRUNDE

  1. Litt moro hvor mange gang du har sagt at i 2019 skal du bo i USA noen måneder og hvor mye du har snakket om det også skjer det ikke engang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *