DE TINGENE JEG IKKE KLARER MEG UTEN

Categories Blogg

🖤 Denne kommer nok ikke som et sjokk, men Celine er selvfølgelig noe jeg ikke klarer meg uten. Jeg er så avhengig av hun at jeg tror ikke dere kan forstå det en gang. Celine er barnet mitt, og betyr aller aller mest for meg <3

🖤 Jeg kunne aldri klart meg uten mamma, og jeg er konstant redd for at det skal skje noe med henne. Mamma er det viktigste menneske jeg har i livet mitt, og det er alltid hun jeg kommer til eller snakker med om det skal være noe.

🖤 Jeg kunne selvfølgelig ikke klart meg uten vennene mine og Morten. Det er nesten litt skremmende hvor avhengig man kan bli av menneske rundt seg, men det er samtidig så fint at man blir så knyttet til andre mennesker.

🖤 Som dere vet så liker jeg jo ikke varme drikker, så jeg drikker energidrikk på morgenen istedenfor kaffe. Det er jo ikke akkurat kjempebra, men jeg er avhengig av det for å klare å våkne opp og komme i gang med jobb.

🖤 Det er ingenting som gjør meg mer lykkelig enn reising, og det er virkelig en ting jeg ikke kunne klart meg uten. Jeg får så mye glede, inspirasjon og motivasjon de gangene jeg får oppleve verden. Jeg er faktisk på mitt aller lykkeligste når jeg er ute å reiser, og det er virkelig en ting jeg aaaldri kunne klart meg uten.

🖤 Uansett hvor lite motivert man kan føle seg noen ganger, så kunne jeg ikke klart meg uten trening. Det er så digg å presse seg selv, få energi og virkelig kjenne at man bruker kroppen. Selv om jeg noen ganger kan føle at det er alt for tungt å dra på trening noen ganger, så gir det meg ALLTD en god følelse etterpå.

🖤 Jeg kunne aldri klart meg uten…. SMÅGODT! Jeg har jo sagt mange ganger at jeg må kutte ned siden jeg kan finne på å spise det hver eneste dag, men jeg kunne aldri vært helt 100% uten. Det gir meg en slags lykkefølelse å spise smågodt, og det er kanskje det jeg gleder meg aller mest til når jeg venter på at helgen skal komme.

1 kommentar

1 thought on “DE TINGENE JEG IKKE KLARER MEG UTEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *