DE TINGENE JEG IKKE SKAL TA MED MEG INN I 2020

Categories Blogg

x Jeg er som sagt veldig glad i godteri, og det siste året så har jeg spist det nesten hver eneste dag. Jeg har seriøst fått hull i alle tennene mine, og det er jo langt i fra bra for helsa mi. Jeg skal derfor legge det igjen i 2019, og fra og med nå holde meg til godteri en gang i uken. Jeg har sagt det så mange ganger allerede, men nå har jeg ENDELIG kommet dit at jeg er lei.

x Som jeg har fortalt dere før så stresser jeg veldig rundt dette med økonomi, og det har faktisk gått så langt at det er mange netter jeg ikke klarer å sove for at jeg bekymrer meg så mye. Jeg er nok en sånn person som egentlig burde hatt en fast inntekt hver måned, men så lenge jeg skal jobbe slik jeg gjør nå så må jeg klare å lære meg til å slappe mer av. Jeg har jo ingen grunn til å stresse for øyeblikket, men jeg er bare skikkelig redd for at jeg en dag ikke skal klare å betale lånet eller regningene mine. Det å ha gjeld har alltid vært min største frykt, så jeg må virkelig jobbe med det. Det er jo helt sykt å tenke på at jeg ikke har klart å være glad for at jeg har kjøpt min første leiligheten for at det stresser meg så mye å ha lån.

x Denne må jeg virkelig jobbe med for å klare å legge igjen, men er det noe jeg virkelig ikke vil ha med meg inn i 2020 så er det stress. Jeg stresser over den minste ting, og har veldig lett for å tenke det verste med engang. Jeg må begynne på Yoga igjen, slik at jeg kan lære meg å koble litt ut fra meg selv noen ganger. Jeg er virkelig min verste fiende.

x Flyskrekken forsvinner bare mer og mer, så jeg håper at jeg skal klare å la den være igjen i 2019. Det er så forbanna kjipt å være redd for det jeg elsker aller mest. Det er ingenting som gjør meg mer lykkelig, opplagt, glad og inspirert som å reise. Skulle jeg spådd min egen fremtid så kan jeg se for meg at jeg er den typen som selger alt jeg har for å bare reise jorda rundt. Det høres jo helt fantastisk ut, gjør det ikke? Jeg må bare bli kvitt den jævla flyskrekken først, for den ødelegger så mye av gleden ved å reise.

x Jeg vil slutte å være så redd for å ta valg og gjøre noe feil. Jeg har så mange drømmer som jeg har vært alt for feig til å følge, og jeg skal virkelig ikke være en av de som sitter på eldrehjemmet å angrer på alt jeg ikke gjorde. Det er jo tross alt bedre å angre på noe man har gjort, enn ikke har gjort. Er dere ikke enige?

x Jeg har lyst til å være litt mindre dømmende, være mer åpen og være snillere med menneskene rundt meg og ikke minst meg selv. Nå er det ikke sånn at jeg går rundt og er en dømmende, innelukket og slem person, men jeg har mine ting jeg kan bli bedre på. Jeg kan for eksempel la irritasjon min gå alt for fort utover mamma, og er det en person som virkelig ikke fortjener det så er det henne. Jeg får seriøst tårer i øynene av å skrive denne setningen, for det er så urettferdig av meg å noen ganger ha en litt for kort lunte når det kommer til henne. Hun er min aller nærmeste, og får derfor se alle sidene av meg. Jeg vil absolutt ikke ta med meg min noen ganger alt for korte lunte inn i 2020.

Hva vil du legge igjen i 2019? 

2 kommentarer

2 thoughts on “DE TINGENE JEG IKKE SKAL TA MED MEG INN I 2020

  1. Det og spise så mye godteri som æ gjør… hoff det e skummelt… har ei stor nattbord skuffe full og kjøpe ca godteri te 2000 kr vær gang æ handle det…. 😣

    Så den dær skjønne æ 👍😂

    Det e faktisk flaut.

    Hahah 😂😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *