DE TINGENE JEG VIL GJØRE INNEN 2021

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

Kåpe. HER / Genser. HER / Sko. HER / Solbriller. HER

MINE PRIVATE MÅL OG DRØMMER… 💖

💖 Jeg skal reise til Afrika for å dra på Safari slik at jeg kan se ville dyr. Jeg har også veldig lyst til å dra til å besøke et barnehjem eller skole når jeg først er der, og kunne hjelpe de med litt ressurser eller penger. 

💖 Jeg skal ha to AS som går bra, og forhåpentligvis så har jeg kanskje klart å starte på mitt tredje som har vært en stor drøm veldig lenge. Det vil ta mye tid og penger, men om jeg jobber hardt nok så skal det ikke være umulig å få til. 

💖 Jeg skal feire nyttårsaften i New York, der jeg skal bo på The Plaza og få en skikkelig “home alone” følelse.  Det har vært en drøm siden jeg var en liten jente, så nå er det virkelig på tide å gjennomføre det. 

💖 Morten og jeg skal være så flink og kreativ at vi skal ha over 100.000 abonnenter på YouTube. Jeg har lyst til å satse skikkelig nå, så det vil bli veldig spennende å se hvor vi er innen 1,5 år. Det samme gjelder Instagram. 

💖 Jeg vil starte noe eget, som klesmerke, sminkemerke eller kanskje noe innen hår? Jeg vil også skrive en bok innen den tid. 

💖 Jeg skal ta med mamma på en ferie, for det fortjener hun virkelig. Jeg kunne ikke bedt om en bedre mor, og er så evig takknemlig for alt hun har gitt meg gjennom alle disse årene. Er det virkelig et menneske som fortjener å bli litt skjemt bort så er det henne. 

💖 Jeg vil besøke et shelter i utlandet som jobber med dyr, og jobbe der som frivillig i noen uker slik at jeg kan skape mer engasjement og forhåpentligvis samlet inn litt penger til de <3 

Har du noen mål og drømmer som du vil gjennomføre innen en viss tid?

9 kommentarer

9 thoughts on “DE TINGENE JEG VIL GJØRE INNEN 2021

  1. Du virker som en veldig hardtarbeidende og målrettet jente så jeg er 100% sikker på at du vil få til alt dette, og enda mer. Gleder meg til å følge deg videre ❤️

  2. Du er så pen❤️❤️ Men du burde kanskje sminke brynene dine litt mildere hvis du skjønner. De ser veldig unaturlige og opptegnet ut liksom. Dette er ikke hate, elsker deg🥰😍😍

  3. Har stor tro på at DU får til dette, Sofie! Og så nydelig og stilig du var det antrekket! Brillene ble virkelig prikken over i’en! Cool! Elsker at du kjörer en stil DU elsker! Det digger jeg virkelig! Så kjedlig om alle går likt kledd! Alt for mye av det! Haha! Og må få si med det samme at jeg tror du og Morten passer sammen som hånd i hanske! Love it! Stor klem! <3

  4. Du har noen veldig fine mål og jeg er sikker på at du kommer til å klare dem.

    Vil bare opplyse om at å besøke barnehjem i utlandet ofte ikke er til det beste for barna. Jeg skjønner at du mener det godt, men rundt 80 prosent av barna som lever på barnehjem rundt om i verden er ikke egentlig foreldreløse. Mange «barnehjem» drivers for å oppnå høyest mulig profitt for bakmennene og oppvekstvilkårene til barna er ikke bra. Når uvitende turister driver å besøker barnehjem så risikerer man at det skapes flere «foreldreløse» barn og flere barnehjem fordi voksne mennesker ser at de kan tjene penger på dette. Fattige familier blir da lokket til å sette barnet sitt på barnehjem i den tro at de skal få det bedre der eller så får de en sum penger for det. Det er heller ikke bra for barna at voksenpersoner kommer inn og ut av livet deres slik som turister ofte gjør.

    UNICEF og ChildSafe Movement har blandet annet gått ut mot at barn blir brukt på denne måten.

    Du kan lese mer her eller Google det, da kommer det opp mye.

    https://www.dagsavisen.no/reise/ikke-skap-flere-barnehjemsbarn-1.931212

    Om du har lyst til å hjelpe barn så har http://www.thinkchildsafe.org en liste over hoteller, restauranter, guidebyråer, organisasjoner og butikker i en rekke land, som du gjennom å benytte deg av hjelper og støtter vanskeligstilte barnefamilier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *