DENNE UKENS OPPTURER OG NEDTURER

Categories Blogg

+ Alle de andre årene har jeg hatt skikkelig dårlige rutiner når det kommer til trening, søvn og jobb i julen, men dette året har jeg klart å holde på rutinene mine. Jeg legger meg tidlig, står opp tidlig, trener og jobber. Jeg har blitt helt avhengig av å ha gode rutiner for å fungere slik som jeg ønsker, så jeg er glad for at jeg har klart å være flink denne julen ❤️

Jeg prøver så godt jeg kan å ikke la meg påvirke av mørketiden, men jeg kjenner at jeg har vært ganske trøtt og tom for energi den siste uken.

+ Det er snart nyttårsaften og et nytt år. Selv om 2020 har vært veldig lærerikt, utfordrende og spennende så kjenner jeg likevel at jeg er klar for et nytt år med nye muligheter.

Jeg vet ikke hva det er, men den siste tiden har jeg begynt å våkne så mange ganger i løpet av natten. Det er så irriterende, for når jeg først våkner så er det nesten umulig å sovne igjen.

+ Jeg har fått vært mye sammen med familien i julen <3

+ Jeg har endelig begynt å få inspirasjonen og kreativiteten min tilbake. Det har vært vanskelig å skulle komme på ideer og være kreativ dette året, men jeg har virkelig troen på at 2021 vil bli mye bedre. Jeg gleder meg så mye til å ta dere med på alt som jeg har planlagt neste år.

Jeg må gå til innkjøp av pappsugerør asap, eller så må jeg slutte å drikke brus og prosecco. Jeg har begynt å miste litt av emaljen min på fortennene 😭

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *