MENNESKER SOM IRRITERER

Categories Blogg

😭 De som ikke holder avstand i trafikken – Jeg tror helt ærlig at dette er det som irriterer meg aller mest. Jeg forstår meg bare ikke på de som må kjøre helt inntil deg, for om bilen foran må bråbremse så vil jo bilen bak mest sannsynlig kjøre rett inn i rævva på deg? Tenk på de som sitter med barn i bilen? Jeg håper alle de idiotene som kjører sånn får karma og mister lappen 😍

😭 Gjerrige folk – Er det en ting jeg aldri har vært så er det gjerrig, rett og slett for at jeg selv synes at gjerrige mennesker er det mest usjarmerende i hele verden. Det er helt greit om man må være forsiktige med pengene sine, men jeg tror nok dere forstår hvilken type jeg mener. Det er gjerne de som elsker å bli spandert på selv, men sender vippskrav sekundet de legger ut for noen andre.

😭 De som mener ting for å bli likt – Det kleineste jeg ser er de som henger seg på meninger kun for å bli godt likt og akseptert av andre.

😭 Mennesker som snorker – Jeg vet at dere ikke kan noe for det, men det er så og si umulig å sove sammen med noen som snorker.

😭 Smatting – AHHHHH, jeg klarer ikke 😂 Jeg får vondt i sjela bare av å tenke på dem som tygger på tyggisen sin som det skulle være det siste måltidet deres. Det er nesten like ille som de menneskene som spiser med munnen åpen.

Hvilke ting irriterer du deg over?

2 kommentarer

2 thoughts on “MENNESKER SOM IRRITERER

  1. Synes det er utrolig behagelig å sove med noen som snorker jeg. Beste som finnes jo.

    For en loser du er. Omg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *