DERFOR FORLOT JEG TRONDHEIM

Categories Blogg

Da jeg flyttet fra Trondheim så var jeg veldig bestemt på at jeg var ferdig der, det føltes på en måte veldig rett å pakke kofferten og dra. Jeg var rastløs på daværende tidspunkt, og følte meg ganske kvalt og… innestengt? Trondheim føltes for lite for meg, og det kjentes derfor rett å gjøre en forandring. Jeg ble singel, meldte meg på Paradise Hotel, flyttet til en annen by og startet vel egentlig et nytt liv. 

Men Sofie, hvorfor skal du flytte tilbake når du synes Trondheim er for lite?“. Jeg tror ikke dere aner hvor mange ganger jeg har fått dette spørsmålet, og jeg kan jo forstå hvorfor de rundt meg lurer med tanke på hvor bestemt jeg var på at Trondheim var en drittby. Jeg har vel kanskje innsett de siste årene at det ikke var byen som var problemet, men situasjonen jeg befant meg i. 

Etter at jeg begynte å jobbe med fortiden min, så har jeg kjent meg mye lettere og roligere på innsiden. Jeg tror nok derfor at mye av rastløsheten min ikke var personligheten min som jeg tidligere skyldte på, men bagasjen jeg gikk rundt å bar på. Jeg var jo tross alt helt sikker på at om jeg flyttet til Oslo så ville jeg endelig bo i en by som passet min personlighet, men sannheten er at jeg ikke merker så stor forskjell på Trondheim og Oslo. 

Jeg fikk jo også en del kommentarer om at det ikke ville hjelpe å flytte til en annen by, og disse personene hadde jo veldig rett i det. Likevel så vet vel vi alle at det ikke hjelper å fortelle andre hva de skal gjøre, for man må vel egentlig bare finne ut av de tingene selv. Jeg hadde for eksempel aldri blitt værende i Trondheim uansett hvor mange som gikk i mot meg, samme som at jeg aldri hadde takket nei til å reise ned til Mexico til tross alle advarslene jeg fikk mot å dra. 

Det er jo bare å tenke selv hvor mange ganger man har fortalt at “burde du ikke gjøre det“, og noen måneder senere så får du høre “du hadde rett?” haha. Jeg tror uansett at det er viktig å få lære og erfare selv, slik at man kan utvikle seg. Skulle man gjort det alle andre ba deg om gjøre hele tiden, så hadde du jo faktisk ikke kommet deg noen vei. Det er jo ikke akkurat sånn at jeg angrer på noen av valgene mine, for det er jo de som har tatt meg hit jeg er i dag. 

3 kommentarer

3 thoughts on “DERFOR FORLOT JEG TRONDHEIM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *