DERFOR HAR JEG IKKE OPPDATERT DERE

Categories Blogg

Beklager for at jeg ikke ga dere en oppdatering i går, men jeg ble plutselig i veldig dårlig form. Jeg trodde først at det var fyllesyken som kom langt utpå kveden, men jeg kan kjenne i dag at det absolutt ikke er det. Jeg er skikkelig kvalm, og begynner nesten å lure på om jeg er matforgiftet. Jeg kan ikke helt forstå hva jeg skal ha reagert på, men jeg grillet min mat ved siden av kjøttet til resten av gjengen på lørdagen. Kan det kanskje være grunnen til at jeg reagerer? Jeg kan tross alt ikke huske sist jeg spiste kjøtt, så om jeg har fått i meg litt så kan det kanskje være kroppen som reagerer? 

Jeg sovnet i alle fall 20.00 i går, og sov helt frem til 11 i dag. Jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge, men jeg kjenner at kroppen min virkelig trengte det. Det har vært mye de siste månedene, både med jobb og privaten. Ingrid var så søt som sendte meg melding for å spørre om jeg hadde det bra, hun ble bekymret for at jeg ikke hadde blogget i går haha. Dere vet jo at jeg vil prøve å oppdatere dere så mye som mulig, men noen dager må man bare lytte til kroppen. 

Jeg har i alle fall hatt en super helg sammen med alle de fine vennene mine <3 Jeg brukte kanskje liiiiittt for mye penger så jeg får håpe at regnskapsføreren min ikke sjekker kontoen min haha. Det er likevel bare en gang Zelia fyller 30 år, så da er det viktig å kunne kose seg litt. Jeg ble også alt for spandabel av meg, som jeg har lovet meg selv at jeg skal slutte med. Det er hyggelig å spandere på andre, men alkohol er en litt sånn unødvendig greie. 

4 kommentarer

4 thoughts on “DERFOR HAR JEG IKKE OPPDATERT DERE

  1. Har ikke spist kjøtt på 13år, men griller fortsatt mine ting ved siden av kjøtt/fisk, var en periode for flere år siden jeg prøvde meg på fisk igjen, og gud hvor dårlig jeg ble, det var noe jeg måtte tilvenne kroppen min på nytt, og det tok LANG tid. kuttet det uansett ut etter ett par år igjen og ingen planer om å starte igjen. Ville tro det var rart om du ble dårlig kun av å grille ved siden av, t.o.m om du fikk litt kjøtt på ditt (ville jo vært minimalt om du ikke merket det selv), vil tro det er mest psykisk (noe som man ikke skal kimse av! jeg blir mye fysisk syk pga psyken min, ikke noe galt i det!) er nok mest sannsynlig noe andre saker. man kan bli dårlig om man ikke vasker grønnsakene sine godt nok, vi har hatt tilfeller av listeria bakterien (på avokado skallet f.eks, da skulle man vaske den uavhengig siden når du kutter den kan bakterien da krysse over til “kjøttet”) som kan skape kvalme. husk å alltid vaske grønnsaker people.

    kilde: https://www.dagbladet.no/mat/mattilsynet-varsler-viktig-a-skylle-avokadoen/70675048

    Tror ikke du skal uroe deg for mye. kroppen klarer som oftest å fikse opp i ting selv.
    Hilsen ei som drar kun til legen om jeg absolutt må! 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *