DET ALLER BESTE MED PARADISE HOTEL

Categories Blogg

….Er alle de herlige menneskene jeg har vært så heldig å få bli kjent med. Jeg vet jeg har sagt det mange ganger, men jeg tror ikke noen av dere kan forstå hvor takknemlig jeg faktisk er. Hva er egentlig sannsynligheten for at jeg skulle få møte så mange fine mennesker på et sted som egentlig skal være fylt med intriger og drama? Jeg husker at jeg alltid tenkte at så lenge jeg fikk meg en god venn så skulle jeg være fornøyd, men jeg kom hjem med en hel gjeng av herlige mennesker og en kjæreste haha. Lucky me ♥

Som dere kanskje fikk med dere både på Snapchat og Instagram så hadde Andrea, Martine og jeg tacokveld (as always). Vi brukte også store deler av kvelden til å lære Andrea å skjele, men det gikk vel kanskje ikke helt den rette veien. Jeg skal vel egentlig ikke skryte på meg noe særlig, for jeg så jo faktisk ut som en psykopat?? hahaha. Jeg kan det egentlig ikke selv, men jeg har lært meg at det funker å stirre på nesetippen om jeg ikke tar helt feil? Martine skal få skryt da.

Det var uansett veldig koselig å henge sammen med jentene igjen, og vi var enige om at det ikke måtte gå så langt tid mellom hver gang. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg møtte Martine, så det er virkelig på tide å skjerpe seg. Jeg har det jo alltid SÅ hyggelig hver gang jeg er sammen med de.

Nå skal Lisa og jeg prøve å finne en film som begge ønsker å se, wish us luck. 

8 kommentarer

8 thoughts on “DET ALLER BESTE MED PARADISE HOTEL

  1. Spørsmål til ukens spørsmål: hva bør man se i la? Spise og slikt? Ser man mye kjendiser?

    2. Hvordan er det med tatovering og ta der?

    3. Kan man svømme med delfiner der?
    Håper på svar siden jeg skal dit i sommer

  2. har et spørsmål og håper viiirkelig du kan svare!! Når du meldte deg på PH og fikk vite at du var med, fikk du da vite om du kom med som starterjente FØR du reiste ned og liksom takket ja, eller fikk du i det minste vite om du var en av de første (altså typ sjekket i det minste inn i uke en eller 2). Et tips til innlegg nå som PH nærmer seg er forresten om du kan vise hva du skrev i søknaden din til PH!! hadde vært såå interessant, og hva slags bilder du la ved! Eventuelt skrive litt om prosessen når du var på intervju, hvordan det foregår!! <33

  3. Æææ, blir så glad! Så deg, Morten og Celine på Oslo S. Hadde ingen trang til å ta noe bilde med deg siden jeg og kjæresten min var i dårlig tid til kamelen konsert på sentrum scene. Men bare det at vi fikk øyekontakt og du smilte til meg, det gjorde dagen min!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *