MINE PLANER FOR HELGEN

Reklame | alle lenker er annonselenker / Nelly

Jakke. HER / Bukse. HER / Lignende genser. HER /

HAPPY FREDAG ALLE SAMMEN ♥ Jeg regner med at de aller fleste er skikkelig klar for helg nå? Er det noe jeg er veldig takknemlig for så er det at jeg ikke har mistet helgefølelsen til tross for at jeg har den jobben jeg har. Helgekos har alltid vært viktig for meg, så om jeg noen gang skal miste “helgefølelsen” så kommer jeg til å bli veldig lei meg… haha. Jeg har vært flink til å ha gode og strenge rutiner i hverdagen, slik at jeg skal skille mellom helg og hverdag. Jeg tenkte uansett at jeg skulle dele noen av planene mine med dere, da det faktisk skjer litt denne helgen som jeg ser frem til. 

♥ I dag skal jeg få unnagjort absolutt alt jeg har hengende over meg av jobb, blant annet et innlegg som skal ut i helgen. Jeg har såå mye fint å dele med dere, GLED DERE!

♥ Jeg skal også bruke helgen til å trene nå som jeg har startet på min nye og bedre livsstil, hehe!

♥ Jeg får besøk av min kjære lillesøster som skal være her hele helgen. Hun skal faktisk være med på FEST på lørdag, det kommer til å bli veldig merkelig med tanke på at jeg ser på hun som en liten baby enda. Noe hun dessverre ikke er 🙁 hehe neida joda.

♥ Som jeg allerede nevnte over her så skal vi på fest imorgen. Venninnen til Morten fyller år, noe som selvfølgelig skal feires. Jeg har som sagt “hvit måned”, så jeg er veldig spent på hvordan lørdagen vil bli for min del. Det er jo ikke akkurat noe hemmelighet at det er ekstremt drikkepress blant fulle mennesker haha. Jeg tror jeg aldri har opplevd å komme.på vors edru uten at noen har kommentert det. Har du?

♥ Søndagen skal vi bare slappe av og kose oss, så tror jeg nok at Morten og jeg skal på en liten date.

4 kommentarer

Siste innlegg