DET DU IKKE VET OM MEG

Categories Blogg

x Jeg er livredd for å åpne ytterdøren om jeg ikke vet hvem som ringer på, og svarer nesten aldri om jeg ikke forventer pakke på døren eller besøk. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så redd for det, men det er bare en “frykt” jeg har hatt siden jeg var liten.

x Jeg liker ikke å få øyekontakt med fremmende, og ser derfor alltid ned i bakken eller opp i luften om jeg går forbi ukjente. Jeg prøver virkelig å jobbe med denne, for det er jo så mye hyggeligere å gi et smil enn å overse? Det er jo ikke sånn at jeg vil overse, men jeg blir bare ekstremt ukomfortabel og skikkelig sjenert.

x Jeg er jo veldig redd for at det skal skje noe med Celine, så hver gang før jeg skal forlate leiligheten så må jeg sjekke den minst tre ganger før jeg tør å låse meg ut. Er “skumle” lys skrudd av? Står det noen ladere i? Har jeg husket å skru av stekovnen? Listen er seriøst uendelig, haha.

x Jeg synes det er så hyggelig når folk kommer bort til meg for å slå av en prat eller for å ta et bilde, men med engang de er usikre på om de skal komme bort så vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg blir så ubekvem når jeg merker at noen snakker om meg, sniker seg rundt eller prøver å komme bort til meg, men synes det er skummelt. Jeg begynner med engang å se ned i bakken, kan til og med late som jeg snakker i telefonen eller skriver meldinger. Jeg vet ikke hva det er, men med engang jeg ikke vet hvordan jeg skal oppføre meg så blir det ubehagelig. Jeg er så utadvendt, men samtidig ganske sjenert.

x Jeg kunne lett datet noen som var mye eldre enn meg, og hadde ikke sett på det som noe rart eller ekkelt. Jeg hadde selvfølgelig ikke funnet meg en mann på 70-80 år, men hadde jeg fått god kjemi med en i midten av 30-årene så hadde jeg ikke sett på det som noe negativt. Jeg er jo en gammel sjel, så jeg tror jeg passer bedre med eldre enn yngre.

x Jeg MÅ knekke fingre og tær flere ganger om dagen, og det er en rar greie jeg har hatt siden jeg var ganske ung. Det som også er veldig morsomt er at jeg HATER føtter, men jeg ELSKER å bli dratt i tærne til jeg får en “knekk”.

7 kommentarer

7 thoughts on “DET DU IKKE VET OM MEG

  1. Du kan kjøpe sånn ringeklokke med kamera på, så får du «livesending» på telefonen når noen ringe på, så kan du se hvem som er utfor! Slet veldig med at jeg aldri turte å åpne døren jeg også, så er utrolig digg å ha det! Den fanger også opp bevegelser utfor ytterdøra, så om noen har vært å lusket utfor så lagrer den et videoklipp av det. Min ringeklokke heter Ring og er kjøpt på Elkjøp 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *