I SOMMER SKAL JEG..

Categories Blogg

☀️Jeg har alltid hatt en drøm om å reise til Lofoten, og det er noe jeg har bestemt meg for å gjøre dette året. Det ser så fantastisk vakkert ut der, og det er helt utrolig å tenke på at vi har slike steder i Norge.

☀️Jeg har lyst til å være litt i Bergen da jeg synes det virker som en helt fantastisk by. Jeg liker Bergensere godt, og har snakket alt for lenge om å dra å besøke Ine i Bergen. Jeg har kjent henne i to år nå, så det er på tide at jeg får fingeren ut av rævva.

☀️Jeg skal kjøpe meg bil, noe jeg gleder meg masse til. Jeg klarer bare ikke å bestemme meg for hvilken type jeg vil ha, og har nesten blitt litt… sær?

☀️Jeg skal jo også bruke denne sommeren på å flytte, og går vel egentlig bare rundt å venter på en eksakt dato til når vi må gi fra oss leiligheten vår. Mamma skal også starte på en flytteprosess snart, og jeg kjenner at jeg ikke orker å stresse med å flytte noe som helst før hun har kommet seg i hus. Det kommer jo bare til å bli kaos om vi skal begynne å flytte samtidig 😂

☀️Ettersom at jeg skal kjøpe meg bil og oppholde meg mye i Tromsø så skal jeg utforske Nord-Norge. Jeg skal virkelig utnytte meg av turistattraksjonene som er i nord, og bli bedre kjent med plassen jeg kommer fra. Jeg har blant annet skikkelig lyst til å bo på “Lyngen experience lodge” du kan sjekke det ut HER (ikke reklame, bare anbefaling)

☀️Jeg skal selvfølgelig være masse i Oslo og Tønsberg som jeg alltid er. Jeg gleder meg til sene kvelder, hytteturer, god mat og godt selskap <3

Hva er dine planer for sommeren? 

7 kommentarer

7 thoughts on “I SOMMER SKAL JEG..

  1. Åhhh, Lofoten! Gled deg! SÅ vakkert der! 😁 Høres ut som en fin Norges ferie dette! Klem! ❤️

  2. Du bare MÅ komme til Senja i sommer. Hann i Senja, gå opp på fjellet segla, bade i Ersfjord osv. Mange ting å oppleve, også e det nydelig når det e soool.
    Hilsen ei som bor på Finnsnes.

  3. Lofoten er nydelig, skal ditt selv i sommer. og når du først er i Tromsø, dra å besøk villmarkssentret, kos med valper, nydelig plass😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *