DET ER TO ÅR SIDEN

Categories Blogg

I går bladde jeg meg gjennom minnene på Snapchat, og fikk opp at det er nøyaktig to år siden jeg klipte meg kort. Håret mitt var så slitt og ødelagt, så jeg hadde rett og slett ikke noen andre valg enn å klippe meg. Jeg husker enda hvor redd jeg var, for som dere sikkert har skjønt nå så har håret mitt vært “merkevaren” min i alle år. Jeg har alltid hatt langt hår, så det var ganske skremmende å gjøre en såpass stor forandring.

Sånn her så håret mitt ut da jeg bestemte meg for å klippe det, og som dere kanskje ser så hadde jeg ikke så mange andre valg. Det hadde knekt på flere steder, og det hadde blitt så tynt og slitt at jeg tror ikke dere kan forstå det en gang. Dette var jo bare 11 måneder etter at vi kom hjem fra Mexico, og som dere kanskje husker så hadde jeg veldig langt og tykt hår der. Jeg kan derfor ikke forstå hva som skjedde på bare 11 måneder, men kjipt var det i alle fall, haha.

Dette er lengden på håret mitt akkurat nå, og som dere kanskje ser så er det litt slitt. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at jeg bleker det, retter det, bruker extensions og egentlig gjør alt som kan skade håret mitt. Det hadde nok vokst mye fortere om jeg bare hadde farget det brunt og latt det være i et år. Jeg kjenner likevel at jeg ikke er klar for det helt enda, for jeg vet at jeg kommer til å angre om jeg velger å gå for brunt hår nå. Jeg er heldigvis flink til å ta vitaminer, så vi får bare krysse fingrene for at håret mitt er der jeg ønsker at det skal være om to nye år, haha.

9 kommentarer

9 thoughts on “DET ER TO ÅR SIDEN

  1. Med kort hår, så ligna du faktisk helt sykt på Caroline Berg Eriksen!! Du kler både kort og langt hår😍

  2. Alt kler den smukke altså, men så utrolig nydelig hårfarge du hadde på det bildet med kort hår! Og lengden kledde deg veldig godt☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *