DET FØLES LETTERE Å IKKE SI NOE

Categories Blogg

Reklame | Asos

Genseren er dessverre utsolgt, men du finner den HER / Bukse HER

Jeg har alltid vært en person med sterke meninger, og har aldri vært redd for å tråkke noen på tærne. Jeg har alltid sagt nøyaktig det jeg mener og har snakket høyt om de tingene jeg bryr meg om. Jeg er fortsatt den personen, bare ikke på sosiale medier. Jeg er den personen til vennene mine, til familien min og til mennesker jeg møter. Jeg kommer nok alltid til å være den personen også, men jeg har mistet lysten til å dele den med dere og resten av verden.

Jeg elsker en god debatt, og jeg elsker at man kan ha en saklig diskusjon uten å måtte være enig med motparten. Det handler jo tross alt om å se en sak fra flere synspunkter å forstå hvorfor andre kan se annerledes på ting enn hva du selv kanskje gjør. Om vi tenker oss om så er det jo ganske kjedelig å være rundt mennesker som alltid er enig med deg. Det er ikke akkurat måten å lære eller vokse på, og personlig så tror jeg det er viktig å være rundt mennesker som tenker annerledes enn deg selv. Jeg har likevel sluttet å oppsøke disse diskusjonene i det offentlige. Ikke for at jeg ikke vil bruke stemmen min, men for at jeg ikke orker å håndtere alt som kommer med.

Mener du ikke noe som er 100%  (eller 110% som vi på pærra sier) politisk korrekt så skaper ikke det en god og saklig diskusjon, men det skaper enormt mye hat og stygge meldinger. Jeg elsker internett, men herregud så sterkt jeg misliker hvordan enkelte oppfører seg med en gang de kan skjule seg bak noen tastetrykk. Selv om jeg ikke alltid har vært enig med Sophie, så har jeg alltid likt å følge henne for at hun har turt å si hva hun mener. Hun har stått i storm etter storm, og likevel ikke blitt skremt av alle de kjipe tilbakemeldingene.

Ser man tilbake på mine gamle blogginnlegg så vil man kanskje se mer av min uredde side. Det var en tid tilbake der jeg sa akkurat det jeg mente, der jeg var uredd for å poste meningene mine og der jeg virkelig ikke brydde meg om hva mennesker jeg ikke kjente tenkte om meg. Det er selvfølgelig noen innlegg og meninger som jeg virkelig ikke kan kjenne meg igjen den dag i dag, men jeg turte likevel å snakke høyt. Jeg fikk dessverre litt nok til slutt, og fant ut at det var lettere å bare holde kjeft.

Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget. Kanskje jeg bare ville dele med dere hvorfor jeg ikke har like sterke meninger som før, kanskje jeg følte for å gi en slags forklaring eller kanskje jeg bare ønsket å lette på noe som har irritert meg en god stund. Jeg håper at jeg snart tør å være den jeg er her også, for jeg har virkelig så mange tanker og meninger som jeg vil dele med dere. Jeg håper at jeg en dag begynner å snakke høyt igjen om meningene mine, til tross for at de ikke alltid er politisk korrekt og det man kanskje forventer eller ønsker å høre. Jeg håper at vi kan ha saklige diskusjoner der man kan diskutere sak og ikke person. Der vi kan holde oss for gode til å henge ut eller være slem for at vi er uenige.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *