JEG SVARER PÅ RYKTENE DERE HAR HØRT

Categories Blogg

At du og Stinablogg ikke går så godt overens?
Jo, det vil jeg absolutt si at vi gjør. Jeg synes Stina er en kjempeherlig jente. Det er alltid like trivelig de gangene vi møtes, og hun er en veldig fin og ikke minst positiv jente. Vi snakker også en del på telefon sammen, der vi blant annet diskuterer mye rundt jobb. Hun er veldig god å ha <3

Stemmer det at du egentlig skulle begynne å studere for et par år siden?
Ikke for et par år siden, men det stemmer at jeg hadde tenkt å begynne å studere. Jeg søkte meg inn på skole i Los Angeles, og jeg fikk vite at jeg hadde kommet inn samtidig som at jeg fikk tilbudet om å være med på Paradise Hotel. Jeg takket derfor nei til skole, men har nå begynt nå å se på litt forskjellige studier igjen. Spennende.

At du er sjenert i virkeligheten?
Både ja og nei. Jeg kan være veldig sjenert rundt masse mennesker, men er det noen jeg klikker godt med så tar det bare noen sekunder før jeg åpner meg opp.

Stemmer det at du er lei av å være en offentlig person, og vurderer å trekke deg helt tilbake?
Jeg skal ikke nekte for at jeg har vært inne på tanken, og jeg skal heller ikke nekte for at jeg kan være skikkelig lei til tider. Jeg er ikke sjokkert over å få høre dette nå, for jeg har vel sagt det sånn indirekte på bloggen i tillegg til at jeg har snakket med flere om det. Jeg er egentlig bare mer sliten av at hvor vanskelig det er å skille mellom privatliv og jobb. Jeg synes det kan være frustrerende hvordan enkelte krever svar på absolutt alt, og ikke kan akspetere at vi også trenger et privatliv. Selv om man deler mye av livet, så er det noe man gjerne vil holde for seg selv. Jeg har likevel ikke tenkt å trekke meg tilbake, men det kan noen ganger være fristende når man føler at det kan bli litt mye.. <3

 

3 kommentarer

3 thoughts on “JEG SVARER PÅ RYKTENE DERE HAR HØRT

  1. Et tips til å skille privatliv og jobb er å ikke nære alle som ønsker å vite om ditt privatliv. Sett først et skille for deg selv. Hva er privat og hva er jobb? Får du så spørsmål om privatlivet, så ignorerer du det bare. Ikke engang skriv at du ikke svarer på slike spørsmål, bare ignorerer det fullstendig. Synliggjør jobb ved å konkret bare skrive om det som betegnes som jobb.

    Men først må du gå litt i deg selv og finne skilleveggen og hva som hører til hvor. Det du gir energi til får du bare mer av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *