DET KNUSER HJERTET MITT

Categories Blogg

Altså se på dette!!!! Jeg får virkelig helt vondt inni meg…

Dere som følger meg på Snapchat og Instagram har kanskje allerede sett storyen min av dyrebutikken som selger hunder? Jeg vet at Frankrike ikke er det eneste landet der det er normalt å selge valper i dyrebutikken, men det er fortsatt like vondt å være vitne til. De stakkars hundene lever i små glassbur sammen med to-tre andre valper, samtidig som de går å tråkker i sin egen avføring. 

Spør du meg er det helt sykt at det faktisk er lov, og det virkelig vondt å være vitne til at dette er normalen her. Jeg har virkelig ikke klart å tenke på noe annet enn disse stakkars valpene, og jeg har SÅ lyst til å dra ned å kjøpe med meg alle sammen hjem til Norge. Jeg tror nok hverken Celine eller Morten hadde blitt så fornøyd da, men ååååh! Det er vel også ganske vanskelig å få med seg dyr hjem fra utlandet om jeg ikke tar helt feil? Jeg vet kanskje ikke om jeg skal sette meg så mye inn i den saken, for jeg kommer nok mest sannsynlig bare til å ende opp med å kjøpe meg en eller to. Morten og jeg har jo tross alt kjøpt oss tomannsbolig, så hvorfor ikke starte familielivet med flere hunder?? haha

9 kommentarer

9 thoughts on “DET KNUSER HJERTET MITT

  1. Hvis du kjøper en hund eller flere vil etterspørselen av kjøp og salg av dyr på denne måten øke. Så det beste er nok å la vær, her kan du redde en, men enda fler vil komme i butikken. Så det beste du faktisk kan gjøre er å si ifra til butikken, og gå derfra tomhendt. Det kommer en ny hund inn med det samme du trekker kortet. Og slik du framstår her er det vel bedre at den hunden sitter der enn at ti nye hunder erstatter dens plass.

  2. Jeg sier gjør det! Alle monner drar. Du har jo ønsket deg ny hund etterhvert uansett, kan hende Celine synes det blir stas med selskap❤️ Tror (tror!!) heller ikke det er noe stress når det er «ordentlig», annerledes hvis det er en gatehund feks.

  3. Det er nesten helt umulig å få med valp inn i norge nå. Du må ha vært eier av valpen i ett år før du kan få den inn i Norge – slik er det hvertfall i Spania. Hvorvidt det er mulig å frakte den gjennom Sverige for å så frakte den i Norge, men det er ikke helt lovlig. I tillegg må du kontakte Mattilsynet å forhøre deg med dem om hvilke vaksiner og papirer du trenger, også må valpen mest sannsynlig være i karantene. Men jeg vet om flere som har kjøpt hund i Frankrike for å så frakte den med bil hjem til Norge – med riktig papirer har det gått fint, men det er en del år siden nå. Uansett så ville jeg anbefalt deg å gjøre alt i din makt for å redde de søte valpene, ta kontakt med Mattilsynet å hør om du kan få reddet en eller to. Selv om jeg tror det skal som sagt ovenfor være veldig vanskelig nå, var mye enklere før- er blitt strengere regler, men et verdt ett forsøk hvis du er seriøs.

  4. Vet at det kanskje ikke er relevant i forhold til innlgget, men jeg lurer på når du steker de havrelappene. Hvor mange grader har du det på og hvordan stiller du ovnen? Er det varmluft eller over og under varme?

  5. Får så oppriktig vondt av å se det. Har hund selv og kan se for meg at det er min lille valp som sitter der trist og lei. Kan ikke forstå at det skal være lovlig, det er jo tortur for de stakkars dyrene. Jeg får dårlig samvittighet når jeg ikke har gått tur med hunden min, hadde aldri klart å gå forbi uten at hjertet mitt hadde knust. Hadde nok også vurdert å tatt de med hjem, tenk hvor godt det hadde føltes, og ikke minst hvor glad de hadde blitt!!!<33 eventuelt gitt dem bort når jeg kom hjem

  6. Kjøp den! ikke bare stå der og se på!!! Vær så snill, vi må bidra der vi kan bidra. Jeg har selv kjøpt fem dyr fra ferieturer, tre av de kommer fra slike butikker. Vær så snill

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *