TING JEG VIL GJØRE I LØPET AV DETTE ÅRET

Categories Blogg

♥ Denne kommer nok helt sikkert ikke som et sjokk, men jeg vil selvfølgelig reise masse i løpet av 2019. Jeg har veldig lyst til å dra til Australia og Singapore, så det står høyt på prioriteringslisten min. Jeg har også veldig lyst til å dra til Thailand igjen, og ikke minst et par uker på Cruise i Karibien. 

♥ Jeg har også lyst til å jobbe enda hardere, sette meg høyere mål og utvikle meg når det kommer til business. Jeg har allerede bestemt meg for at dette skal bli mitt år, og at jeg ikke skal la noe eller noen stoppe meg. Jeg har også lyst til å begynne å investerte pengene mine. Nå har jeg jo kjøpt meg bolig, men jeg vil etterhvert gjøre noe mer. 

♥ Bli et bedre menneske mot meg selv, men også de rundt meg. Nå er det ikke sånn at jeg går rundt å er kjip, men det er alltids noe jeg kan bli flinkere til. Sånn som å gi komplimenter for eksempel haha! 

♥ Jeg har lyst til å reise et par uker til utlandet denne sommeren for å hjelpe til på shelter for dyr. Jeg har funnet en mann som driver et i Hellas, som jeg har kjempelyst til å besøke. Han sa opp jobben sin for å hjelpe hjemløse hunder, hvor nydelig menneske er du ikke da? Dere kan sjekke ut Facebooken hans HER

♥ Pusse opp leiligheten til Morten og meg. Selv om den er så og si nyoppusset så er det likevel et par ting vi skal gjøre når vi flytter inn. Vi har også planlagt å pusse opp badet etterhvert, så det gleder jeg meg skikkelig til. 

1 kommentar

1 thought on “TING JEG VIL GJØRE I LØPET AV DETTE ÅRET

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *