DET SOM ER UBEHAGELIG Å INNRØMME

Categories Blogg

Reklame | Nelly

Bukse HER / Singlet HER

Jeg har brukt opp absolutt alle sparepengene mine på bare masse unødvendig drit. Jeg burde faktisk fått en premie for å være dårlig med penger, men HELDIGVIS så har jeg blitt veldig flink det siste året. Det er deilig å se at sparekontoen vokser istedenfor at det hele tiden bare blir mindre og mindre 😂

Det verste spørsmålet jeg kan få er “er du sur?” når jeg ikke er sur. Her om dagen spurte både regnskapsfører og mamma meg om jeg var sur når jeg svarte telefonen, og det gjorde meg litt små irritert resten av dagen. Det morsomme er at jeg var i skikkelig godt humør da jeg tok telefonen begge gangene, men jeg må ha hørtes sur ut siden det var to stykker som påpekte det. Jeg endte derfor med å være i dårlig humør resten av dagen. Hvor forbanna teit er ikke det??? Herreguuud som jeg hater å innrømme det, for det er virkelig flaut.

Jeg takler ikke å snakke om penger, og har sagt til regnskapsføreren min at han ikke trenger å oppdatere meg så lenge det ikke er informasjon jeg MÅ vite. Jeg synes bare det er så utrolig ubehagelig å snakke om det, og unngår det til enhver tid. Jeg er så redd for dårlige nyheter, så jeg vil faktisk ikke vite noe som helst. Det er jo ikke akkurat veldig heldig når man skal drive et firma, men heldigvis har jeg verdens beste regnskapsfører om ordner alt til meg <3

Jeg er alt for dårlig til å gi komplimenter, og har veldig mange diskusjoner med meg selv der jeg prøver å presse et kompliment ut av meg. Nå høres det kanskje ut som at jeg aldri gir komplimenter, men det stemmer jo selvfølgelig ikke. Saken er bare at jeg kan bli MYE bedre, men av en eller annen merkelig grunn synes jeg det nesten er litt.. flaut? Det kan være for at jeg selv er ekstremt klein når andre gir meg komplimenter, for jeg er den typen som ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg når noen sier noe fint til meg.

Jeg er ekstremt dårlig til å legge telefonen vekk, og kan ofte være den typen som er mye på telefon når jeg har besøk og motsatt. Jeg har ikke alltid vært sånn, men har pådratt meg en skikkelig dårlig vane ettersom at telefonen er jobben min. Jeg klarer liksom ikke å legge den helt til side, og er livredd for at jeg skal gå glipp av en mail eller glemme å publisere noe. Jeg prøver virkelig å jobbe med dette, for jeg vil ikke være den kjipe som sitter på telefonen hele tiden.

Har du noen sider ved deg selv du synes er ubehagelig å innrømme ovenfor andre? 

4 kommentarer

4 thoughts on “DET SOM ER UBEHAGELIG Å INNRØMME

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *