DET VIL ALLTID VÆRE HJEM

Categories Blogg

Denne måneden har jeg bestemt meg for en ting, og det er at jeg skal reise hjem til Tromsø. Det er ingen steder jeg finner så ro som jeg gjør hjemme hos mamma, og jeg kjenner på hele meg at jeg trenger et lite avbrekk. Det er nesten litt rart å tenke på at jeg engang mislikte Tromsø så sterkt, men det hadde selvfølgelig mer med miljøet jeg var i og ikke byen i seg selv. Det er uansett en annen historie som jeg kanskje en dag føler for å fortelle, men ikke akkurat nå. 

Akkurat nå vil jeg bare være sammen med familie, venner, drikke iskaldt vann, være omringet av natur, nordlys og masse god mat. Jeg koser meg bare så ekstremt mye hver gang jeg er hjemme, og det er ingenting jeg ønsker mer akkurat nå. Hadde det ikke vært for at det er så mye som skjer fremover så hadde jeg vært hjemme i 2-3 uker. Jeg gleder meg allerede til jul da livet roer seg, og jeg faktisk kan være hjemme en stund. 

Selv om jeg mest sannsynlig aldri kunne flyttet så langt nord da mørketiden og kulden dreper meg, så er det likevel fantastisk vakkert. Neste sommer skal jeg faktisk bruke på å utforske Nord-Norge mer. Jeg har lyst å se mer av byene og stedene rundt Tromsø. Jeg vil dra til Lofoten, og jeg vil ta meg en tur til Bodø. Jeg har bare begynt å sette mer og mer pris på hvor mange vakre steder vi faktisk har her i Norge. Vi har en helt fantastisk natur, som man ikke finner mange andre steder i verden. Jeg kommer fortsatt til å reise til utlandet, men det er så mye som må utforskes her hjemme også. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *