UKEN SOM GIKK

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

Kjole. HER

Akkurat nå. 

Akkurat nå sitter jeg å forhåndsskriver blogginnlegg til i morgen (altså i dag). Jeg prøver å være flink til å skrive innleggene kvelden før slik at jeg har mer fri på dagtid. Jeg er en sånn person som er mye mer kreativ når det er mørkt ute og når jeg har drukket haha. Jeg får faktisk ekstremt mange ideer når jeg er ute på byen, som jeg er flink til å skrive ned slik at jeg kan blogge om de senere. Jeg vet ikke hva det er med meg, men hjernen min funker så mye bedre på kveldstid. Jeg har aldri vært et menneske som jobber spesielt bra på dagtid, så det var nok derfor jeg elsket å jobbe natt da jeg hadde en “vanlig” jobb også. 

Ukens tanke. 

I går spilte jeg inn en video som jeg har både gledet, men også gruet meg til å dele. Jeg har innsett et par ting den siste tiden, og jeg kjenner at jeg har lyst til å begynne å bruke stemmen min til det jeg hadde først tenkt til. Jeg har en så stor plattform, og jeg vil bruke den til noe mer. Det er likevel ekstremt skummelt å skal gå inn på dette “prosjektet”, spesielt når man har så mange mennesker som følger med. 

Ukens høydepunkt.

Som dere vet så skulle jeg jo egentlig reise til Oslo i helgen, og jeg synes først at det var ganske kjipt at jeg skulle ha en rolig helg hjemme istedenfor. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg synes det var så kjipt, for det å bare slappe av hjemme er virkelig undervurdert. Det var bare så utrolig godt å sove lenge, trene, spise godteri og være sammen med Morten og jentene. 

Ukens cravings. 

Haloumi burger, NAAAM!!! Har dere enda ikke smakt det så vil jeg anbefale dere å dra innom Max eller Fresh Food ( Trondheim) i nærmeste fremtid. 

Ukens irritasjonsmoment.

Jeg er så lei av å ha dårlig syn, og det irriterer meg så utrolig mye at jeg ikke tør å ta en laseroperasjon. Jeg er livredd for at det skal gå galt, og jeg nekter å ta risikoen på å se enda dårligere enn det jeg allerede gjør. Jeg regnet faktisk over på hvor mye jeg har brukt på kontaktlinser siden jeg startet da jeg var 12 år gammel, og det var på godt over 50.000 kroner. Det er mye penger som jeg kunne brukt på så mye annet. Dere som ser godt vet ikke hvor heldige dere er!!

Ukens positive. 

Det er vanskelig å velge en ting da det har vært mye positivt som har skjedd denne uken. Jeg har fått slappet av, vært på en hyggelig lunsj sammen med Elise og Victoria, kino med jentene og en fin helg sammen med Morten. 

Ukens avgjørelse. 

Jeg må begynne å bli flinkere til å drite i hva alle andre tenker og sier. Jeg merker hvor ekstremt forsiktig jeg har blitt i frykt for å fornærme noen. Jeg har blitt så opphengt i at mennesker jeg ikke kjenner engang skal like meg eller akspetere meg at jeg har mistet meg selv litt. Jeg må begynne å skjerpe meg, for uansett hvor hardt jeg prøver så kan jeg ikke tilfredsstille alle. Jeg skjønner heller ikke hvorfor jeg søker en form for aksept av mennesker jeg ikke kjenner engang. 

Ukens handleliste.

Jakke. HER / Jakke. HER / Kjole. HER

1 kommentar

1 thought on “UKEN SOM GIKK

  1. Hei !
    Da du så på IT2 på kino så filmet du noen junpscares:/

    Jeg som ikke har sett den enda syntes det var veldig kjipt med spoilers.
    Du tenkte sikkert ikke over det, men vil bare si fra så man Evt er litt mer obs til beste gang 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *