DETTE GJØR JEG PÅ INTERNETT

Categories Blogg

Selv synes jeg alltid det er interessant å se hva andre gjør på internett, så jeg tenkte derfor å dele med dere hva jeg gjør på nettet. Jeg tror kanskje at dette innlegget ville vært mer spennende for 10 år siden da jeg spilte hundeparken, hadde min egen piczo side, brukte blink og nettby haha. Selv om jeg ikke er like aktiv lengre, så er det likevel et par ting jeg alltid sjekker når jeg surfer på nettet som vi gamle sier hehe ;PP

♥ VG. Selv om jeg alltid blir litt deprimert av å lese VG på grunn av alt dritt som skjer rundt om kring i verden, så er det viktig å være opplyst. Før klarte jeg ikke å lese VG for at jeg ble så lei meg og redd etterpå, men etterhvert så begynte jeg å presse meg haha.

♥ Google. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor mye jeg bruker Google. Jeg har blitt et sånn menneske som googler alle symptomer på både meg og Celine, så det kan helt sikkert forklare hvorfor jeg alltid tar hun med til dyrelegen hehe ups.. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor mye penger jeg har brukt på dyrelege kun for at jeg blir stresset over hver minste ting. En gang dro jeg tre ganger på samme dag, så da fikk jeg streng beskjed fra dyrelegen om at jeg ikke fikk lov til å komme tilbake igjen haha…. Jeg har heldigvis blitt mye bedre.

♥ Regnskap og nettbank. Nå som jeg har eget firma bruker jeg nettet ekstremt mye til fakturering og regnskap. Så betaler jeg selvfølgelig regningene mine på nettbanken som alle andre.

♥ Facebook. Jeg tror det her er ellevte året jeg har hatt Facebook, men jeg bruker det ikke i nærheten like mye som jeg gjorde før. Tidligere byttet jeg profilbilde minst en gang i uken, skrev masse facebookstatuser og gratulerte bekjente og ukjente med dagen. Eneste grunnen til at jeg bruker Facebook nå er for å skrive på Messenger haha.

Dette var et av de første bildene som ble lagt ut av meg på Facebook, HAHAH!

Dette var en av de første statusene jeg skrev, herreguuud Sofie haha.

4 kommentarer

4 thoughts on “DETTE GJØR JEG PÅ INTERNETT

  1. Hei! Etter at du har skrevet om Gossip Girl her inne flere ganger, bestemte jeg meg endelig for å se den. Og jeg er blitt helt hekta!!!Takk Sofie, haha???? Ha en super helg????

  2. Haha, åå Hundeparken<3 Spilte det da jeg var liten jeg også. Var så gøy med Visdomsberget og å komme seg opp i rang og alt det der. Hva het du på Hundeparken?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *