DETTE SKAL VI GJØRE I LOS ANGELES

Categories Blogg

Hallooo dere, det er bare 4 dager igjen til jeg reiser til LOS ANGELES! Jeg gleder meg så sykt til å komme frem, og ikke minst til å gi dere bra innhold igjen. Når det ikke skjer noe spesielt i hverdagen, så er det til tider vanskelig å komme på ideer og tanker til innhold. Det skal derfor bli deilig med noe nytt, og ikke minst bare det å komme seg litt bort fra hverdagen og pollen!! haha. Jeg tenkte uansett at det kunne være morsomt å dele noen av planene våre med dere ♥

  

♥ Som dere allerede vet så reiser Zelia og jeg til Los Angeles først. Vi blir alene i 3 dager før Martine kommer, så på denne tiden har vi vel ikke planlagt så mye mer enn å dra på Veggie Grill, Catch og California Donuts. Det blir nok også en del festing, noe jeg gleder meg skikkelig til. Det er virkelig ingenting som slår utelivet i LA!

♥ 3 Mai kommer Rachel til LA, og da skal vi sette oss på første fly til… VEGAS! Nina har jo flyttet dit, så det er vel på tide å ta seg en tur. Jeg har vært så mange ganger i LA uten å besøke Vegas, noe som er litt krise hehe. Her skal vi blant annet på et utested der Travis Scott skal spille, så vi krysser fingrene for at vi kanskje får se Kylie også. Utenom det har vi vel ikke så mange andre planer enn sightseeing og pool party. 

♥ Etter noen dager i Vegas så skal vi tilbake til LA igjen. Vi har ikke lagt noen spesielle planer, annet enn Universal Studios. Jeg kunne også tenkt meg å dratt på Six Flags igjen, men jeg får se hva de andre er gira på. Det koster jo tross alt en halv formue å komme seg inn på disse parkene, så vi får finne ut om det er verdt pengene eller ikke. Jeg skal i alle fall på Universals, for det er et av høydepunktene med å komme til LA. Jeg har aldri tenkt på det før, men de har jo walking dead på Universals, GJETT om jeg skal innom!

2 kommentarer

2 thoughts on “DETTE SKAL VI GJØRE I LOS ANGELES

  1. Så gøy! Elsker LA og California selv så gleder meg til å lese om turen og se bilder 😀
    Lurer på om dere har tenkt å dra noe utenfor LA? Er jo så mange fine plasser både sørover og nordover langs kysten 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *