JEG SVARER PÅ PRIVATE SPØRSMÅL OM MEG

Categories Blogg

Har du noen gang hatt kjærlighetssorg?
Jeg har selvfølgelig vært lei meg da mine tidligere forhold har tatt slutt, men jeg vil påstå at jeg bare har hatt kjærlighetssorg en gang. Jeg var så forelsket at jeg tryglet han til å bli da han gjorde det slutt med meg. Det skal sies at jeg var ganske ung, og jeg aldri ville tryglet noen til å være sammen med meg igjen. Jeg vil jo tross alt ikke være sammen med noen som egentlig ikke vil være med meg. 

Er det noe du har holdt hemmelig fra bloggen? 
Det er en ganske stor ting som skjedde på privaten for et år tilbake, som jeg har valgt å holde for meg selv og mine nærmeste. Jeg var i en ganske sårbar situasjon, og jeg har vel lært at det ikke er alt man trenger å dele på bloggen. Akkurat denne hendelsen hadde jeg heller aldri taklet å få tilbakemeldinger på. 

Tilgir du mennesker lett?
Ja, det gjør jeg. Er det en ting jeg har lært så er det at livet er for kort til å gå rundt å være sur på andre mennesker, så jeg velger heller å tilgi for å så komme meg videre. Jeg tenker jo også at alle mennesker gjør feil, så det må faktisk være rom for at menneskene rundt deg kan drite seg ut. Er det ikke rom for det så skal du være utrolig forsiktig selv med hvordan du behandler andre mennesker. Som jeg har fortalt dere tidligere så har jeg kun kuttet ut ett menneske, men da var det mye negativt som hadde pågått i årevis. Jeg fikk rett og slett nok. Selv om jeg har tilgitt henne den dag i dag, så var det virkelig det rette valget. Har du venner som gjentatte ganger behandler deg som dritt, får deg til å føle deg mindre verdt, som du må tråkke på glasskår rundt og som konstant sårer deg så kan ikke det kalles for en venn, og du er mye bedre uten. 

Hva er din verste egenskap?
Det må vel helt klart være det at jeg er så ekstremt sta. 

Om du skulle valgt en venn som din aller nærmeste, hvem hadde det vært?
Jeg har så mange gode venner, så jeg hadde aldri klart å bare velge en venn. Da jeg var yngre så hadde jeg alltid en bestevenn, og jeg husker at det var veldig vanskelig å være 3. Jeg føler det er litt sånn som man er når man er yngre, og som man gjerne vokser fra seg. Mine aller nærmeste venninner er Zelia, Stine, Julie B, Julie D, Martine og Andrea. Jeg har mange gode venninner utenom disse også, men dette er mine nærmeste. 

Har du noen gang hatt økonomiske problemer?
Jeg har aldri hatt økonomiske problemer, men jeg har vokst opp med veldig lite penger. Jeg har med andre ord aldri vært vandt til å få noe, jeg har alltid måtte jobbe hardt for de tingene jeg har ønsket meg. Noe jeg er veldig takknemlig for nå. 

Hvorfor får vi bare bli kjent med noen av søsknene dine? Har du ikke kontakt med alle?
Grunnen til det er rett og slett for at det ikke er alle som ønsker å være offentlig, noe jeg selvfølgelig respekterer. Samtidig som at Lisa kanskje er den jeg har mest til felles med da vi er nærmest i alder og har litt mer like interesser. 

Har du bare bodd sammen med moren din, eller bodde du også hos faren din?
Jeg har aldri bodd hverken sammen med eller hos pappa. Mamma og pappa flyttet fra hverandre før jeg ble født, og det har alltid vært mest naturlig å bo sammen med henne. Ting hadde kanskje vært annerledes om de hadde bodd i samme by, for jeg kunne ikke akkurat reise frem og tilbake til Tønsberg annenhver uke. 

Hvem er dine bestevenner på Snapchat?

Hvor mange kjærester har du hatt?
Som jeg har sagt før så vil jeg bare si at det er to stykker som jeg vil si har vært ordentlige forhold, men jeg har hatt en del “liksom kjærester” også haha! Det er faktisk flaut å innrømme, men fra jeg var sånn 13 år så har jeg hatt 5 kjærester!!! Funker det ikke mellom Morten og meg så skal jeg være singel for alltid haha. 

6 kommentarer

6 thoughts on “JEG SVARER PÅ PRIVATE SPØRSMÅL OM MEG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *