DETTE SKJER I HELGEN

Categories Blogg

Fredag ❤️
Dagen starter på treningssenteret, og i dag måtte jeg stå opp ganske tidlig for å rekke alt jeg skal. Som dere vet så får Sandra og jeg besøk i helgen, så for første gang på veldig lenge så er det noe som skjer hver eneste dag. Jeg gleder meg seriøst som en liten unge, for det er lenge siden jeg har hatt en busy helg 😅 Etter treningen skal jeg komme meg hjem for å dusje, spise og ordne meg. Etter det skal jeg hente Elise på flyplassen, også skal vi kjøre å sjekke inn på hotellet. Martine kommer ikke før senere på kvelden, så vi skal gjøre alt klart til hun kommer. Innsjekk, mat, alkohol and you name it. Senere på kvelden kommer også Sophie på vors, også skal vi egentlig bare ta det litt som det kommer. Det eneste jeg vet er at vi skal en tur i skybaren på hotellet, men utenom det så har vi ingen planer.

Lørdag ❤️ 
Lørdagen er heldigvis litt mer planlagt enn hva fredagen er. Vi har ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre på dagen da det er veldig avhengig av været, men jeg regner med at vi kommer til å ha litt sightseeing i rundt om kring i Tromsø ettersom at Martine og Elise aldri har vært her før. På kvelden skal vi å spise på Duverden, før vi skal en tur ut på byen. Jeg gleder meg til en skikkelig girlzznight, og jeg har seriøst planlagt outfit en uke i forveien, hehe.

Søndag ❤️
Vi har enda ikke planlagt helt hva vi skal på søndag, men det står mellom å ta en tur opp på Fjellheisen eller kjøre dit jeg vokste opp som barn. Martine har veldig lyst til å se nordlyset, så det lønner seg jo ofte å kjøre litt ut av byen. Ettersom at det er meldt ganske kaldt på søndag så er jo sannsynligheten der, så vi får bare krysse fingrene for at Martine får oppleve nordlys for aller første gang. Det er nesten litt rart å tenke på hvor langt mange reiser for å se noe vi som bor i nord ser på som helt “vanlig”. Utenom at vi skal jakte på nordlys, så tror jeg nok at store deler av dagen kommer til å gå til Netflix og junkfood, haha.

Hva er dine planer for helgen? 

7 kommentarer

7 thoughts on “DETTE SKJER I HELGEN

  1. Lover bra nordlys varsel til søndag pluss klarvær til kvelden 👌🏻 Anbefale å ta turen til Ersfjord for å jakte. Der e d alltid suksess 😊 Kos dåkker masse!

  2. Min plan er bare å ta det helt lungt og vente på første snøfall!
    Håpe du glede dæ til snøen kommer til uka i Tromsø, det gjør i hvertfall jeg! ❤️
    Håpe du trives i Tromsø og at du blir å trives videre! 😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *