UKENS HANDEL

Categories Blogg

I dag var mamma og jeg på matbutikken for å handle litt mat for helgen og den kommende uken. Vi bestemte oss for å dra på Coop Obs da vi så at de hadde mye bra på tilbud denne uken. Vanligvis så følger jeg aldri med på hvilke butikker som har tilbud og ikke, men mamma er enda en av de som får reklame i posten 😅 Det er jo smart å følge med da, for man kan jo spare en del penger. Jeg synes også at Coop har det beste utvalget når det kommer til vegetarmat, så jeg var selvfølgelig veldig fornøyd.

Vi fikk handlet mye digg mat, og jeg fikk endelig tak i erstatning for kylling igjen. Jeg vet ikke om det er bare jeg som opplever det, men det er ALLTID utsolgt over alt. Det er så ekstremt frustrende, for jeg er virkelig heldig de gangene jeg får tak i det. Jeg prøver btw å finne mer vegetarprodukter som ikke inneholder Soya, så har noen av dere noen merker å anbefale? Soya er jo alt annet enn bra for miljøet, så jeg prøver å unngå det mest mulig ❤️ Merket fra Quorn gjør forresten ikke det, og de har så mye godt!

Denne handelen kom på 1000 kroner ❤️

5 kommentarer

5 thoughts on “UKENS HANDEL

  1. Avocado er heller ikke bra for miljøet, sier min datter, så hun har begrenset gumlingen kraftig. Samme for meg, for jeg liker ikke avocado.

    Jeg fikk faktisk tak i kyllingerstatning på Coop Extra nylig. Dvs jeg skulle ikke handle det egentlig, men oppdaget dem i hyllen og husket på fjorårets jul da jeg måtte improvisere litt pga det stadig er utsolgt, som du skriver. Vi har kalkun, mens en vegetarianer i familien har kyllingjukset med samme tilbehør som kalkunen. Nå har jeg kyllingerstatningen godt innpakket og nedfryst. 😏 Heldigvis tåler den frysing, gjort det før.

  2. Soya brukt til vegetarmat er ofte produsert på en mer bærekraftig måte enn hva soya til dyrefôr er feks. Så det er lurt å sjekke hvor soyaen er produsert, så vil det kunne si mye. Soya er selvfølgelig ikke det beste, men det er ikke så ille som folk tror når det kommer til vegetariske produkter. Vegetarmat er uansett mer bærekraftig enn en middag med kjøtt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *