VI HAR SJEKKET INN PÅ HOTELL

Categories Blogg

Nå som vi ikke kan (eller vi kan jo, men vi burde ikke) reise så må man jo bare være kreativ, og bruke det man har tilgjengelig. Sandra og jeg bestemte oss derfor for å sjekke inn på hotell sammen med Martine og Elise denne helgen, så vi har en liten ferie i egen hjemby. Det er så godt å bare koble helt av fra hverdagen noen ganger, og gjøre ting som dette. Jeg har gjort meg ferdig med alt av jobb slik at jeg bare kan kose meg denne helgen og koble av helt.

Vi har sjekket inn på The Edge som ligger midt i Tromsø sentrum. Jeg har alltid hatt lyst til å bo her, men har aldri tatt meg hverken tid eller råd til det da jeg heller ville bruke pengene mine i utlandet. Akkurat nå er det jo mer viktig enn noen gang å støtte opp opp i en bransje som allerede sliter, så det føles godt å bruke pengene mine hjemme i Norge denne gangen, haha. Det hadde jo uansett vært uaktuelt å reise til utlandet nå, so why not.

Dette er i alle fall rommet vi skal bo på, og som dere ser så har vi en skikkelig fin utsikt. Ååh, dette kommer til å bli en så fin helg <3 ps dette innlegget skulle egentlig postes i går. 

6 kommentarer

6 thoughts on “VI HAR SJEKKET INN PÅ HOTELL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *