DOBBELTDATE

Er det en ting jeg må bli flinkere til så er det å dele mer av hverdagen min, for jeg tar meg selv i det at jeg er ekstremt dårlig til å dokumentere de hverdagslige tingene jeg gjør. Skal jeg være helt ærlig med dere så synes jeg ofte det er stress å ta med meg kameraet overalt, og jeg har så mange venner som er sånn “ååh jeg vil ikke på bloggen” haha. Jeg har likevel bestemt meg for å skjerp meg, for jeg liker jo selv å se mer av hverdagen til de jeg følger. 

Jeg vet forresten at jeg hadde bestemt meg for å ikke spise ute før jeg reiste til LA, men det var før jeg sjekket værmeldingen. Unnskyldningen min er at vi ikke har terrasse, så det må være lov den ene gangen. Ikke sant?? haha. Vi dro på Coyo sammen med Stian og Pernille. Det morsomme er at jeg har hatt lyst til å spise der i et år, men så har det på en måte bare aldri skjedd. Maten var utrolig god, men det tok godt over en time før vi fikk den. Jeg har hørt litt delte meninger om servicen der, noe jeg kan forstå etter å ha vært der selv. De ansatte var superhyggelige og lokalet var kjempefint, men det er litt spesielt å vente på maten i over en time. Det tok kanskje 40 minutter før vi fikk forretten vår, som var guacamole haha! Det var heller ingen forklaring eller unnskyldning på hvorfor det tok så lang tid, men kanskje det er normalt der?

La oss prate om hvor nydelig dette er da! Jeg tror noen gang at man glemmer (inkludert meg selv) hvor vakkert Norge virkelig er. Personlig så blir jeg alt for påvirket av vinteren, så jeg glemmer hvor bra vi har det. Jeg hadde nok trivdes best på et sted der det hadde vært varmt året rundt, men vi skal virkelig ikke klage. Jeg sa til Morten at jeg hadde lyst til å utforske mer av Nord-Norge denne sommeren, spesielt Lofoten. Kanskje jeg har noen følgere derfra? Hvor anbefaler dere i så fall å dra? <3

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg