DRAMATISKE MEG

Categories Blogg

Sånn her lever vi akkurat nå, og jeg tror dere som kjenner meg vet hvor panikk jeg har for øyeblikket. Jeg takler ikke rot, så jeg det er ganske krevende å plutselig skulle leve i masse rot. Jeg bytter på å ville sjekke inn på hotell, og overbevise meg selv om at det er helt normalt når man flytter. Jeg vet selv hvor teit jeg er, men jeg kan faktisk ikke noe for at rot gjør meg så stresset og… uvel?? haha. Jeg er den personen som rydder hele leiligheten før jeg legger meg, slik at alt er perfekt når jeg står opp dagen etter. Morten synes jeg er så teit som alltid må fikse putene i sofaen før jeg legger meg, men om jeg ikke gjør det så “ødelegger” det “gleden” av å stå opp. Jeg er helt ekstrem når det kommer til rygging, men jeg er heldigvis klar over det selv. 

Det er heldigvis siste dagen i dette kaoset, før vi flytter til et nytt kaos hahah!! Jeg skal uansett ikke klage, FOR HERREGUUUD SÅ HELDIG VI ER. Det har enda ikke gått opp for meg at jeg eier egen leilighet i en alder av 24 år, det er virkelig noe å være stolt over. Jeg gleder meg bare så sykt mye til å bli ferdig, slik at vi endelig kan slå oss til ro i vårt nye hjem. Jeg har virkelig så mye fint å se frem til, som jeg virkelig gleder meg til å dele med dere. 

Husker dere forresten at jeg snakket om at det har kommet et sort lag på nesten alle veggene våre? Her ser dere hvordan den ene veggen er. Noe har selvfølgelig kommet av varmovnen, men jeg har aldri opplevd noe lignende før. Dere ser jo også hvor vi har hatt bildene våre hengende :))) 

5 kommentarer

5 thoughts on “DRAMATISKE MEG

  1. Det på veggene er mest sannsynlig det som kalles for heksesot. Kan komme dersom man brenner mye stearinlys f.eks😅 vet ikke helt hva det er, men vet hvertfall at det kan være vanskelig å bli kvitt og at det kan komme tilbake selv om man vasker og maler over🤷🏼‍♀️

  2. Det kalles heksesot og er nesten umulig og få bukt med dessverre. Men et lite tips er ofte å lufte nye møbler før de settes inn i huset da de også avgir gasser som kan frembringe dette kjedelige fenomenet. Og selvfølgelig synes det jo mye bedre på lyse vegger.
    Prøv heller ikke og gnikk og gnu da det er vanskelig å vaske bort, ofte er et strøk maling det beste.

    Lykke til videre med pakking og nytt hjem. Husker selv da jeg fikk mitt eget med min samboer, var 21 år og kjente på drn beste frihets følelsen selv med gjeld!

  3. Kan være heksesot, som nevnt over her. Men man kan ikke bare male rett over. Googler du heksesot vil det komme opp masse artikler på hva du kan gjøre med det. 🙂

  4. Hva synes du om årets sesong av Paradise Hotel? Synes du ikke det er for mye utestenging og mobbing?

    1. Alt jeg kan si etter å fulgt med på denne sesongen er at jeg er veldig glad for at jeg var med på min sesong. Det var kanskje å kjedelig for dere seere, men herregud så fint vi hadde det sammen. Jeg er veldig glad for at jeg fikk dele en såpas fin opplevelse sammen med så mange fine mennesker!!! En ting som er viktig å huske er at når de caster så er de etter ulike personligheter som kanskje ikke alltid passer så godt sammen. Jeg fikk spørsmål etter mitt gruppeintervju “hvem fra gruppa her hadde du ikke gått overens med inne på hotellet?”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *