TAKK FOR ALT

Categories Blogg

Beklager for at dere ikke hørte noe fra meg i går, men jeg regner med at de aller fleste forstår at jeg var opptatt med å flytte ut av leiligheten vår i Oslo. Skal jeg være helt ærlig med dere så hadde jeg ikke sett for meg at jeg kom til å skrive dette innlegget allerede, men det er ikke alltid ting går som man kanskje hadde planlagt eller sett for seg. 

Det er rart å tenke på at Oslo ikke er mitt hjem lengre, og at Morten og jeg nå har flyttet ut av leiligheten jeg har bodd i litt over to år nå. Oppholdet mitt i Oslo ble kanskje ikke som jeg først hadde sett for meg, men jeg har hatt to veldig innholdsrike og ikke minst lærerike år. Før jeg flyttet dit så var jeg helt sikker på at jeg trengte å bo i en storby for å kunne slå meg til ro, men innerst inne så er jeg kanskje ikke den personen jeg selv har trodd og håpet at jeg skulle være. 

Kanskje jeg innerst inne er den jenta jeg var som barn. Hun som bodde på gård langt unna byen store deler av barn og ungdomstiden. Jeg levde for å være i stallen sammen med hesten min, og jeg elsket å bo på landet. Selv om jeg har vokst siden den tid, så vil nok det alltid være en del av meg. Det er kanskje derfor ikke Oslo ble helt som jeg hadde sett for meg? Misforstå meg rett, for selv om jeg ikke ønsker bylivet mer så elsker jeg Oslo på mange måter. 

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å flytte for to år siden, men jeg kjenner jeg er klar for noe nytt. Jeg er klar for et helt nytt og spennende kapittel her i Trondheim. Jeg er spent på å se alle erfaringene Morten og jeg skal ta med oss de neste årene, og jeg ser spent på fremtiden. Jeg skal slutte å ha så mange forventinger, og heller ta ting litt som det kommer. Jeg skal prøve å slutte å stresse så mye, og heller begynne å nyte alt jeg har rundt meg. 

Jeg vil bare takke alle mine fantastiske venner som har vært med på å gjøre Oslo et fint sted å bo. Jeg vil takke for alle mulighetene og opplevelsene jeg har fått. Jeg vil takke for alt det gode, men også det kjipe. Jeg vil takke for at dere har fulgt meg på denne reisen, og jeg håper at dere vil være med på en helt ny en. Så vil jeg også takke Martine og Andrea, for Oslo hadde virkelig ikke vært det samme uten dere. Dere har virkelig vært de beste vennene jeg kunne fått meg, og jeg er så evig takknemlig for å ha dere i livet mitt. Jeg har fått blitt kjent med noen fantastiske mennesker de siste årene, som jeg vet vil være i livet mitt for alltid. Takk for alt Oslo 🖤 See you soon! 

8 kommentarer

8 thoughts on “TAKK FOR ALT

  1. Følte det akkurat som du gjør. Ville aldri vært foruten årene jeg bodde i Oslo, men det var noe spesielt med å flytte tilbake til Trondheim. Håper og tror dere kommer til å trives! ..Morten også 😊
    Velkommen skal dere være!

  2. Wow høres bra ut, som slutten på en bok og starten på en annen. Gratulerer! Jeg er imponert over din evne til å holde det ekte. Basert på mitt lille inntrykk jeg har fått av deg over tid blandet med min reduserte innsikt i jenteblogger, så synes jeg du øker den moralske standarden i bloggmiljøet du konkurrerer med. Forstå meg rett, jeg forguder deg ikke, men jeg synes du har gjort en bra jobb med å fremstille deg selv og andre så nå får du høre det av meg. Bra jobba 🙂 Lykke til i Trondheim👏

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *