UKEN SOM GIKK

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

Akkurat nå. 

Akkurat nå prøver jeg å få jobbet mest mulig før kroppen min sier stopp. Jeg føler meg ikke i OK form i dag, noe som passer veldig dårlig med tanke på at vi flytter om bare noen dager. Det er heldigvis ikke så mye som skal gjøres ettersom at jeg har vært veldig flink med å begynne å pakke tidlig, men jeg har likevel noen ting jeg MÅ få fikset i dag. 

Ukens tanke. 

Hva er det som egentlig er greit å dele på bloggen og ikke? Det som nesten er litt komisk er at man får kjeft for å dele for mye, men man får også kjeft for å ikke dele. Jeg føler at uansett hva man gjør så blir det feil, så jeg har derfor veldig lyst til å høre deres mening. Hva synes dere er greit å dele, og hva burde man ikke dele? 

Ukens høydepunkt.

Det vil sikkert høres litt rart ut, men ukens høydepunkt må være gåturen jeg hadde med Celine i går. Jeg koblet skikkelig ut, hørte på musikk og bare elsket vært sekund av livet. Det høres jo sikkert helt teit ut, men jeg følte meg bare så levende og lykkelig, noe jeg ikke har følt meg på en god stund. 

Ukens cravings. 

Jeg liker at det alltid er godteri som er på ukens cravings (hehe ups), men dere må prøve sure frosker. De er gule og grønne?, og smaker seriøst så sykt digg. Du får kjøpt de på Europris blant annet!

Ukens irritasjonsmoment.

Mennesker som skal fortelle andre hvordan de skal se ut, kle seg, oppføre seg og leve sitt liv. Kan dere ikke bare fokusere på eget???

Ukens positive. 

Det har vært mye positivt denne uka. Jeg har hatt mange gode treningsøkter, vi har fått pakket ned nesten hele leiligheten, jeg hadde en koselig kveld sammen med Martine, Therese og Cornelia, Ine og jeg var å så på Aladdin sammen, og jeg har kost meg masse sammen med Celine og Morten. 

Ukens avgjørelse. 

Akkurat nå har jeg ikke tatt så mange avgjørelser annet enn å finne ut hvilken maling vi skal ha i leiligheten vår, og prøvd å tenke på hvordan jeg ønsker å innrede den. Jeg prøver også å finne maling til ytterdøren vår, for den skal IKKE være oransje haha! 

Ukens handleliste.

Det er 20% rabatt på ALT fra NLYBYNLY. KLIKK HER 🖤

Genser. HER / Genser. HER / Skinnbukse. HER

Kjole. HER / Kjole. HER / Shorts. HER

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *