“DU SER SÅ ANNERLEDES UT”

Categories Blogg

Reklame | Annonselenker Nelly

Genser. HER / Shorts. HER (den er på 35%)

Dere har nok helt sikkert ikke fått med dere at jeg har fått skikkelig dilla på brune øyne? hehe. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har bare blitt helt forelska i kombinasjonen av lyst hår og brune øyne, det er jo så fint. Det kan jo være for at jeg alltid har likt mørke trekk, og gjerne skulle ønske at jeg typ var fra Spania. Jeg føler også at jeg ser veldig… annerledes ut, men jeg skjønner ikke hvordan en øyefarge kan endre så mye. Misforstå meg rett, for det er jo ikke store endringer, men jeg føler likevel at jeg får et helt annet uttrykk? 

Elise og jeg dro jo innom Zelia i går etter vi hadde spilt inn YouTube-videoen, og hun ene datteren til Zelia bare “Sofie, hvorfor ser du så sykt annerledes ut???” haha. Apropos å se annerledes ut, i dag skal jeg til frisøren for å farge håret mitt. Jeg skal få en helt ny farge på håret, så dere kan tro jeg er spent på å se om jeg kommer til å kle det eller ikke. Jeg kan si så mye som at det er en ganske crazy farge (til å være meg), så jeg er superspent på resultatet. Skal jeg være ærlig med dere så har jeg vært skikkelig skeptisk, men Benjamin har overbevist meg om at det kommer til å gå helt fint. Jeg gleder meg i alle fall til å dele resultatet med dere 🖤 Vi snakkes senere. 

8 kommentarer

8 thoughts on ““DU SER SÅ ANNERLEDES UT”

  1. Du ser flott ut med brune øyne, like så med din naturlige øyefarge. Men jeg har reagert en del den siste tiden på at du deler veldig uklare bilder, og lurer på om det er bevisst? Du er vel den eneste av bloggerne som ikke leverer kvalitet på bildene, og det gjør hele innlegget så forstyrrende og dårlig. Håper du lærer deg foto litt bedre sånn at du kan levere like bra som de andre 😊

  2. Dette er ikke ment slemt, bare er tips! Man ser veldig godt extantionsene dine i Bloggerne, i nesten alle episodene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *