JEG SVARER PÅ DILEMMAER

Categories Blogg

Spise kun fisk for resten av livet, eller miste internett-forbindelsen fra og med i dag?
Jeg må jo si spise fisk for resten av livet, selv om jeg virkelig ikke liker det haha.  

En sjokoladeplate hver dag eller aldri sjokolade igjen?
Jeg tror jeg hadde blitt så kvalm om jeg måtte spise en sjokoladeplate hver eneste dag, så det hadde nok blitt å aldri spise sjokolade igjen. Det høres jo faktisk helt forferdelig ut, men jeg hadde overlevd så lenge jeg hadde hatt smågodt og flaming hot Cheetos, hehe. 

Morten eller Martine?
Hoes before broes, neida joda. Jeg vet ikke hvordan jeg noen sinne skulle klart å velge mellom de to da begge er ekstremt viktig for meg. Jeg vil likevel si at jeg er en sånn person som alltid har vært flink til å prioritere vennene mine selv om jeg har hatt kjæreste, da jeg vet at de kommer til å være der uansett. Jeg kan likevel ikke se for meg et liv uten Morten, så jeg tror faktisk ikke jeg klarer å velge på akkurat den her. Jeg vil ha begge to❤️

Leve med Celine eller Morten?
Celine, for da kunne Morten kommet på besøk til oss haha. Celine er babyen min, og kommer foran absolutt alt og alle. 

Bade i slanger eller bade i edderkopper?
Edderkopper.  

Bo i Bergen eller Tønsberg?
Hadde det ikke vært for at det regner så mye i Bergen så hadde valget vært lett, men jeg må nok si Tønsberg på denne.  

Date Chris Brown eller Justin Bieber?
Vi kan vel si det sånn at etter noen hendelser i Los Angeles så hadde jeg valgt Justin Bieber 10 av 10 ganger. 

Aldri ha vært med på Paradise, eller være med i sesongen etter deg?
Aldri vært med på Paradise. Det er ingen sesonger utenom min egen som jeg kunne tenkt meg å vært med i, for jeg vet at jeg ikke ville hatt den samme gode opplevelsen om jeg skulle vært med i en annen sesong. 

Være med på ex on the beach, eller ikke kunne blogge på 2 år? 
Ikke kunne blogget på 2 år. Jeg vil absolutt ikke være med på ex on the beach, og det hadde vært en god mulighet til å satse mer på YouTube. 

Være kjæreste med Kevin i et år, eller aldri kunne vært sammen med Morten?
Selv om Kevin og jeg har våre ulikheter så er han fortsatt et av de mest fantastiske menneskene jeg kjenner. Jeg tror også vi kunne hatt det veldig morsomt sammen med tanke på at vi er så gode venner fra før, så jeg hadde helt klart valgt å være kjæresten til Kevin i et år. Da kunne jeg jo også byttet bloggnavn til stordfrue.blogg.no

Aldri jobbe igjen, eller gå tilbake til din gamle jobb?
Selv om det kan være ganske tøft å jobbe i helsevesenet på grunn av underbemanning og stress, så var det likevel så givende. Den følelsen av å faktisk bety noe for ert annet menneske, og kunne være med på å gjøre hverdagen til noen andre litt bedre var virkelig den beste. Jeg hadde derfor selvfølgelig valgt å gå tilbake til min gamle jobb. Jeg kunne aldri sett for meg selv uten en jobb, det hadde jeg ikke passet til. 

5 kommentarer

5 thoughts on “JEG SVARER PÅ DILEMMAER

  1. Hmm. Sliter med å formulere meg her, i og med at jeg i aller høyeste grad ser på blogging som en jobb. Jeg vet dere står på og jobber hardt og er flinke folk jevnt over. Men her kunne jeg likt å sett litt mer profesjonalitet i bildet. Selfie på badet? Litt amatør og teenager kanskje. Ikke vet jeg, men mitt tips er at hvis dere ønsker at dette skal bli sett på som en jobb må det være “professionalism” og kvalitet til fingerspissene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *