EN ÆRLIG LIFE UPDATE

Categories Blogg

Så hvordan går det sånn egentlig?
Jeg kan si så mye som at jeg har det veldig bra, og at jeg for første gang på mange år kjenner at jeg endelig klarer å slappe av og fokusere på de tingene som er viktig for meg og helsa mi. Jeg får nok med søvn, jeg spiser regelmessig, jeg får i meg nok vann, jeg får trent så mye som jeg ønsker, jeg jobber hver eneste dag og jeg kan ligge hjemme både lørdag og søndag uten å gjøre noe som helst. Jeg har godt av å hente meg selv litt inn igjen før hverdagen kommer tilbake, og jeg vet at det jeg gjør akkurat nå er veldig viktig for meg. Det er kanskje ikke det mest morsomme eller spennende, men jeg trenger det.

Hva er planene fremover?
Planene fremover er å reise litt mellom Tromsø og Oslo for jobb, og selvfølgelig møte venner. Jeg skal bli ferdig med et prosjekt dette året, og jeg skal selvfølgelig ta meg en helg eller to til Trondheim. Jeg skal være litt sammen med venner, gjøre ting som gir meg energi og skape noen morsomme minner en lørdagskveld, men utenom det så har jeg absolutt ingen planer fremover. Jeg skal virkelig fokusere på jobb nå, og planlegge alt jeg har i vente. Det er mye som skal skje med en gang jeg kommer meg til Los Angeles, og jeg har allerede bestemt meg for at jeg skal ha en Podcast der jeg kan dele hele opplevelsen med dere. Jeg føler man kan være mye mer ærlig der, og jeg tror det kunne vært veldig kult og ikke minst interessant å tatt dere med på innsiden. Festing, dating, nye bekjentskaper og alt som skjer i en ny og annerledes hverdag. Jeg vet allerede hvem gjestene skal være, og hvem jeg skal ha som min nummer to. Det er mye planlegging fremover, og jeg vet jeg kommer til å være glad for det når den tid kommer.

Hva er det som skjer akkurat nå?
Det skjer veldig lite interessant i livet mitt akkurat nå. Jeg har ingen flørt å oppdatere eller gjøre dere nysgjerrig på, jeg holder på med noe jeg ikke kan snakke om, og jeg bruker egentlig mesteparten av tiden min på å jobbe med meg selv. Ikke veldig interessant med andre ord, men vi kommer dit. Akkurat nå er jeg det viktigste i livet mitt, og det er det jeg kommer til å prioritere. Det har skjedd noe veldig stort som jeg skal dele med dere etterhvert, men nå må jeg egentlig bare late som ingenting samtidig som det opptar store deler av dagen min. Det føles nesten som at jeg lever to liv, for jeg kan ikke snakke om det, samtidig som at det er alt jeg tenker på.

For utenom en liten Halloween feiring med vennene mine så har jeg INGEN planer før jeg skal til Oslo 6 november. Jeg skal bare være der i noen dager på grunn av jobb og litt andre ting, også er det en tur til Trondheim i slutten av november. Jeg har aldri hatt en så rolig periode som det jeg har nå, men jeg liker det (på en måte). Kunne jeg valgt så hadde jeg heller vært i Los Angeles, men ettersom at det ikke er et alternativ så er det bare å nyte det jeg har akkurat her og nå ❤️

2 kommentarer

2 thoughts on “EN ÆRLIG LIFE UPDATE

  1. Glad du har det bra! 😀 Jeg syns en ting er sååå viktig å tenke på. Det er det at det som skjer/ikke skjer i mellom alle planene/reisene man skal på, er det viktigste. Altså mellomfasen/ventetiden… For det er mange flere av de dagene i løpet av et liv, enn de store happeningene. Akkurat samme som f.eks å leve for kun helgene, det er jo flere ukedager, og de må også leves. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *