HVORDAN KOMME OVER HAN?

Categories Blogg

Tatt fra Pintrest 

Etter at jeg selv gikk gjennom et brudd så har jeg fått veldig mange spørsmål om “hvordan komme over han?“, “hvordan takle å se han sammen med en ny?“, “hva om han finner noen andre?” og “hvordan er det å møte noen andre etter et brudd?“. Jeg har hatt litt problemer med å kunne gi noen svar på disse spørsmålene da jeg langt i fra føler at jeg sitter på noen fasit, og for at mitt siste brudd var et ganske fint brudd om jeg kan si det sånn? Det har ikke vært noe krangling eller vonde følelser, som jeg er evig takknemlig for den dag i dag.

Jeg skal ikke skryte på meg at alle brudden jeg har gått gjennom har vært “enkle”, for det har de absolutt ikke vært. Jeg tror det aller tyngste bruddet jeg opplevde var da jeg måtte gi slipp på noen jeg egentlig ville være sammen med. Det virket som at uansett hvor hardt vi prøvde og hvor mange sjanser vi ga forholdet, så fikk vi det ikke til å funke. Jeg vet ikke om det bare var feil tid eller om vi rett og slett ikke passet sammen, men det var forferdelig vondt. Det tok også lang tid før vi klarte å gi slipp på hverandre etter at vi hadde gjort det slutt, men livet gikk omsider videre. Jeg tror helt ærlig det aller viktigste er å gi det litt tid, og ikke haste inn i noe nytt for at man er redd for å være alene eller søker trøst hos noen. Jeg tror også det er viktig å kjenne på alle følelsene som kommer, og jobbe seg gjennom det.

Tatt fra Pintrest

Det å miste noen man elsker er forferdelig vondt, og den smerten kan til tider virke som at den aldri vil forsvinne. For meg har det alltid vært viktig å minne seg selv på at alt er midlertidig, og at det en gang vil kjennes okei igjen. Om du må gråte, gjør det. Er du sint, kjenn på den følelsen. Klarer du ikke å forstå hvorfor, finn svarene dine. Det viktigste tror jeg er å virkelig jobbe og bearbeide når man går gjennom sorgen, for ellers vil den nok mest sannsynlig følge deg i lang tid. Livet vil ikke bare gå videre for deg, men for han også. Jeg tror det verste man gjør er å analysere alt han gjør på sosiale medier, hvem han snakker med og hvem han liker bildene til. Er det for tøft å følge med på så anbefaler jeg bare å fjerne. Du er ikke pliktig til å følge noen på sosiale medier, og spesielt ikke om det sårer deg ❤️

Det høres kanskje ut som en “enkel” tanke, men jeg har alltid fortalt meg selv at jeg skal være glad på hans vegne, og ikke minst mine egne. Får vi det ikke til å fungere så vil jeg ønske for både min og hans del at vi møter noen som er en match. Det vil nok kanskje gjøre litt vondt når det skjer, men det vil etterhvert være din tur også. Du vil møte noen som får deg til å føle deg så spesiell igjen. En som får deg til å glemme alt du en gang var lei deg for. En som som gjør det enkelt, og en som passer deg. Selv om det kanskje virker som en helt fjern tanke nå, så vil du en dag komme dit. Når du er der vil du være takknemlig for at alt ble som det ble. Jeg tror også det er viktig å ta den tiden du trenger når det kommer til å møte noen ny, og ikke føle på presset til å begynne rett på datinglivet. Jeg har selv synes at det har vært litt rart å møte noen ny etter et langt forhold, og jeg er en sånn person som trenger å opparbeide mye tillit før jeg tør å åpne meg eller være intim med et annet menneske. Jeg har derfor ikke stresset med noe som helst, og gjør kun ting som føles rett for meg.

Tatt fra Pintrest 

En liten påminnelse.. ❤️ Livet er fantastisk. Du har så mye morsomt du skal få oppleve og lære de neste årene. Du kommer til å møte nye mennesker som inspirerer og utfordrer deg på helt nye måter. Du kommer til å skape så mange nye minner, og endelig får du ekstra god tid til å være rundt alle de fantastiske menneskene du har i livet ditt. Dra ut med vennene dine, flørt, snakk og kos deg.

4 kommentarer

4 thoughts on “HVORDAN KOMME OVER HAN?

  1. åå <3 er selv midt i den verste fasen av dette og må gli slipp på den jeg elsker mer enn alt i verden og skulle ønske jeg kunne være sammen med for alltid, er så sykt vanskelig 🥺 i tillegg jobber vi sammen, så blir liksom ekstra vanskelig å la han gå og glemme han når man må sees så ofte på jobb. håper på bedre tider thouu <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *