EN LISTE OVER DAGEN I DAG

Categories Blogg

Humør
Jeg har hatt en overraskende bra start på dagen, noe jeg egentlig ikke hadde forventet med tanke på at jeg var ute i går.

Tanke
Det er nesten rart hvor godt det er å være tilbake i Oslo igjen. Jeg var nok så lei da vi flyttet at jeg ikke helt klarte å sette pris på å være her, noe jeg absolutt gjør nå. Det er godt å ha litt mennesker og liv rundt seg igjen, og jeg kan virkelig ikke vente med å komme meg på Yummy Heaven i dag.

Bekymring
Denne helgen har jeg bestemt meg for å legge alle bekymringer til side, og kun nyte de dagene jeg har her sammen med alle de fantastiske menneskene jeg har i livet mitt. Jeg tror de aller fleste av dere skjønner hva jeg egentlig bekymrer meg over, men jeg orker virkelig ikke å tenke på det nå. Det er uansett ikke noe jeg får gjort med det, så da er det bedre å bare godta situasjonen som den er <3

Hva jeg gleder meg til
Sumo, julemarked og Yummy Heaven.

Det som har sjokkert meg
Jeg hadde seriøst glemt hvor mye bråk det er i Oslo sentrum, og jeg klarer faktisk ikke å forstå hvordan jeg klarte å sovne til dette hver eneste natt? Jeg tror man blir så vandt til det når man bor her at man ikke tenker over det, men nå som jeg skal begynne å være masse i Oslo igjen så tar det nok ikke lang tid før bråket ikke forstyrrer nattesøvnen min mer. Jeg som drømmer om å flytte til New York sliter med å sove i OSLO!?! Wish me luck, haha.

Melding
Jeg har enda ikke mottatt noen spennende meldinger i dag, så jeg har dessverre ingen gossip å dele med dere 🙁

Telefonsamtale
Jeg har snakket litt med mamma bare, noe jeg nesten gjør hver eneste dag. Hun er jo tross alt mitt favoritt menneske i hele verden, så det er alltid hun jeg ringer om jeg vil prate med noen.

Irritasjon
Mennesker som ikke ser seg for hvor de går, det er virkelig ikke noe som er mer irriterende.

Snapchat

Med tanke på at Lisa og Emma skulle få julegavene sine samtidig, så følte jeg det var viktig å påpeke hvorfor den ene var mye finere pakket inn enn den andre. Neida, det er bare jeg som suger til å pakke inn gaver, og klarer en fin en i ny og ne. Emma var den heldige, gratulerer så mye 😀

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *